Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon köszönöm Danka! Tökéletes így!Danka00792 írta:Nemtudom, hogy jó e, ha nem akkor majd valaki megcsinálja jóra, a méret az a maximum, szóval azzal egyébként nincs gond.
brutalhigany írta:
Milyen lett???
Rataccess írta:Jé, ezt én csináltamMeg is látszik, elég gyengus
Jé, ezt én csináltam
Nincs foglalva, viheted.barca28 írta:Michaabee,szerintem nagyon frankó lett a Bojanos sig.Használatba vehetném,vagy valaki már lefoglalta?
Nem, pont max méret. (130×160)S.Agüero írta:Nem lett túl nagy az avatarod Question Rolling Eyes
köszi szépen! egyiket viszem is!kilibarca írta:VálaszthatszBarcaádám írta:...Nem én csináltam őket, szerintem nagyon jók
Köszönöm sikerült.House írta:Nem jó helyre írod be a linket.MésQueUnClubBarca írta:Az miért van,hogy amikor akarom betenni az avatart ilyen általános hibát ír ki??
Még mindig van 1 baj vele.Nincs kiemelve Marcelo.Patrik17 írta:MichaaBee.kössz a tanácsokat.
és így milyen?click here.
Nem rossz, de nekem túl szürke. Marcelót próbáld meg egy picit jobban kiemelni, mert így olyan, mintha csak rádobtál volna az egészre egy szürkés layert. Kicsit fényezd meg, rakj rá pár light textúrát és akkor nagyon jó lesz.Patrik17 írta:Mi a véleményetek az új Marcelos Sigermről?(lásd aláírásom)