2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem ezt nem szó szerint kell értelmezni. Nem úgy nem tud focizni, mint ahogyan itt akárki (tehát senki nem férne be az ArsenalbaFernando írta:Nem mondom, hogy világklasszis a srác, de azt ne mondjuk már, hogy focizni nem tud...
Van benne igazság, de ha történetesen az Arsenal húzó ember lesz, akkor milyen megvilágításba kerülne a két edző?Colos írta:Ha valaki keveset játszik két különböző edzőnél is, az nem éppen dicséret.
Nem akarok vitát indítani, de akkor miért nem volt jó Eto'o, miért kellett Ibra?Fernando írta:Mi kell egy jo csatárnál, ha nem az, hogy gólt rúgjon?
Én is így gondolom. Ott sincs gyenge kiszolgálás. Az Arsenalnak nagy problémája, h sok helyzetet kidolgoznak, de nem lövik be őket. Akármelyik gólerős csatár erősítés lenne nekik. Ettől függetlenül nem szeretem a hollandot, nem is tartom sokra, de eredményes lehetne az Arsenalba.Rivaldo11 írta:Huntelaar tipikusan olyan csatár, aki futbalozn nem tud-gólt lőni viszont igen. Ha beillik a játékba, érzi a társait, nagyon is eredményes lehet akár az Arsenalban is. Dinho meg biztosan nem tér még vissza brazíliába.
Huntelaar mint erőcsatár? Na mindegy. Az Arsenalnak szerintem bárki jól jönne, az egy szem Bendtnerrel nem is tudom, hogy gondolták. Valószínűleg idén is trófea nélkül zárnak. Wenger szerint meg ez lehet minden idők legjobb Arsenalja. Pf, ő sem gondolhatja komolyan.LG írta: Huntelaart meg nem igazán csipem, nem is tartom sokra. De azért lehet mégis jól jönne az Arsenalnak egy erőcsatár. Adebayor is elég jól megélt náluk, igaz, ő technikailag azért sokkal jobb mint a holland, szvsz.
Pandev jó játékos, csak félek, h vele is megtörténne az, ami sok más játékossal is az Interbe: elfelejt focizni.Fernando írta:Hivatalos, félhivatalos átigazolások:
Jovecsics
Standard LiégeAC Milan
Luca Toni
B. MünchenAS Roma (fél évre kölcsönbe)
Sinama-Pongolle
AtmaSporting CP
És két elég valószínű átigazolás: HuntelaarArsenal, Pandev
Inter.
Remélhetőleg beválik. Nagyon örülnék, ha a Valencia megerősödne. Jelen pillanatban 2 kiemelkedő csapat van: a Barca és a real a Primerában, illetve még ott van a Sevilla, amelyik báérmelyik nagycsapatot meglepheti a stabilitásával. A Valenciában van néhány játékos, akire lehet építeni egy jó csapatot, épp ezért örülnék, ha megtudnák tartani a nagyjaikat. Az vicckategória h a 4. csapat a BL-ben 2 egymást követő évben az Atletico volt, amit mind2x agyba-főbe szivatott a jóval gyengébb játékoskerettel és anyagi háttérrel rendelkező Porto.MichaaBee írta:Dominguez Valenciába igazol
Röviden: A 2 csapat már megegyezett egymással, ő is és a családja is nagyon örül a transzfernek. (Nem csodálom, a kazanyi tél nem egyenlő a Turia-parttal.)
Pedig amikor elhagyta a West Bromot, az Evertont meg a Benficát pletykálták... Aztán lett belőle Fulham cserepad..Brian 20 írta: Zoltán Gera is hasonlóan indult, mint a Balázs csak Angilában. Szó volt róla ide meg ide igazol, aztán a Fulham lett belőle.
Ez nem pesszimizmus. Ez sztem a realitás. Az utóbbi időben a holland bajnokság rémesen gyenge. Csak példának: Az utóbbi években az Ajaxból kikerült híresebb játékosok:socio66 írta:Szerintem ez nem igaz,ne legyünk már ennyire pesszimisták.noname írta:Balázs ügyes, de erősen kétlem h többre viheti mint egy spanyol vagy olasz középcsapat.
Balázs 22 évesen ott tart,ahol tartania kell ilyen korban egy klasszis játékosnak.
Ha így folytatja,nagy játékos lehet belőle.
Teljesen igy van! Jelenleg a holland bajnokság hihetetlenül gyenge, egyszerűen ahhoz kepést, h anno a holland bajnokság látta el tehetségekkel Európa élcsapatait, most teljesen közepes játékosok jönnek ki onnan. Nem akarom Dzsudszákot bántani, de ő kevés egy igazi elit csapathoz. Pedro meg a Barcában kezd egyre fontosabb emberré válni. Szóval nem egy szint.Azért sztem Pedrot és Dzsudzsákot ne említsük egy lapon. Pedro a világ legjobb csapatában meccseket dönt el(a Depor ellen is ha ő nincs, nincs MEssi 2. gólja), míg Balázs a mélypontját élő holland bajnokságban egy élcsapat vezéregyénisége