Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barca99
Llegenda del Barça

2009.12.27. 13:14:20

Fernando írta:Nem mondom, hogy világklasszis a srác, de azt ne mondjuk már, hogy focizni nem tud...
Szerintem ezt nem szó szerint kell értelmezni. Nem úgy nem tud focizni, mint ahogyan itt akárki (tehát senki nem férne be az Arsenalba :D ), hanem a góllövés mellett semmit nem tud, egyszóval ügyetlen a labdával.
Colos írta:Ha valaki keveset játszik két különböző edzőnél is, az nem éppen dicséret.
Van benne igazság, de ha történetesen az Arsenal húzó ember lesz, akkor milyen megvilágításba kerülne a két edző? :) Viszont addig neked van igazad.
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.12.27. 13:13:34

barca99 írta:Ööö... és mennyit is játszott Huntelaar a Madridban és a Milanban?
Ha valaki keveset játszik két különböző edzőnél is, az nem éppen dicséret.
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.12.27. 13:06:48

Fernando írta:Mi kell egy jo csatárnál, ha nem az, hogy gólt rúgjon?
Nem akarok vitát indítani, de akkor miért nem volt jó Eto'o, miért kellett Ibra? :) Mindannyian tudjuk a választ... Én bírom Huntelaart a gólérzékenysége miatt, nem egy Eto'o szint, de lövöldözi ő is a gólokat. Csak arra akartam kilyukadni, hogy egy csatárnak nem mindig elég a gólokat lövöldöznie. :wink:

Viszont az Arsenalban úgy érzem, hogy sikeres lehet...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.27. 12:25:18

Nem azt mondtam, hogy azt tudja mint Shevchenko, hanem azt, hogy testfelépítését és játék stílusát tekintve hasonlít az ukránra. Értelmezd amit írok.

Az meg, hogy nem tud futballozni Huntelaar? :lol: :lol: :lol: Bocs. A holland válogatottban tényleg rosszabbnál rosszab játékosok kapnak behívót. Ha annyit tudna, hogy nem tud focizni, de gólt rúgni igen, akkor Nistelrooy is örökös tagságban részesülne az Oranje-nél. Nem emlékszem nagyon kik voltak azok a világklasszis előkészítői az Ajaxnál, de 92 meccsen 76 gólt rúgott. A madridban szinte mindig csere volt és 10 perceket kapott mégis 20 meccsen 8 gólt rúgott. A milannak másodperceket kap 9 meccs/ 2 gól. Mi kell egy jo csatárnál, ha nem az, hogy gólt rúgjon?

Szerk: Azért előtte se volt rossz most, hogy nézem. 20 évesen (igaz a holland másodosztályban) AGOVV: 35 meccs/26 gól, utána 21 évesen: Heerenveen (első osztály): 46 meccs/33 gól. Lehet mondani, hogy jajj gyenge holland bajnokság meg miegymás, de szerintem ez azért valamit mutat. Nem mondom, hogy világklasszis a srác, de azt ne mondjuk már, hogy focizni nem tud...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
szajko
Director del Fútbol

2009.12.27. 12:19:47

A Realba 8 gólt lőtt 20 meccsen és abból a 20-ból kb. 5-ön kezdett szóval nem annyira rossz ő azért.

Jöjjön Huntelaar ha jöhet jobb lenne mint Bendtner.

És Van Persie nem csak az Arsenalba jó játékos.
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.12.27. 12:18:00

Én el tudnám képzelni Huntelaart az ágyúsoknál. Lehet hogy Wenger keze alatt ismét régi Ajaxos formáját idézné. Bár az angol bajnokság ritmusát felvenni... :roll: De az biztos hogy jól jönne most arra felé egy középcsatár.

Toni meg szerintem jobban jár ha visszamegy Olaszországba. Ott talán még lehet pár jó éve. A Chelseanél csak "Drogba pótlék" lenne. Ha visszajönne az Afrika kupáról akkor bizony Toninak Anelka és Drogba mellet sok esélye nem lenne. A Romaban viszont jó párost alkothat Tottival.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.27. 12:10:56

Rivaldo11 írta:Huntelaar tipikusan olyan csatár, aki futbalozn nem tud-gólt lőni viszont igen. Ha beillik a játékba, érzi a társait, nagyon is eredményes lehet akár az Arsenalban is. Dinho meg biztosan nem tér még vissza brazíliába.
Én is így gondolom. Ott sincs gyenge kiszolgálás. Az Arsenalnak nagy problémája, h sok helyzetet kidolgoznak, de nem lövik be őket. Akármelyik gólerős csatár erősítés lenne nekik. Ettől függetlenül nem szeretem a hollandot, nem is tartom sokra, de eredményes lehetne az Arsenalba.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.27. 11:35:18

Huntelaar tipikusan olyan csatár, aki futbalozn nem tud-gólt lőni viszont igen. Ha beillik a játékba, érzi a társait, nagyon is eredményes lehet akár az Arsenalban is. Dinho meg biztosan nem tér még vissza brazíliába.
Rivaldo-A Legnagyobb.
levproff
Director del Fútbol

2009.12.27. 11:13:15

Honnan vettétek ezt a Huntelaaros ügyet?Az Arsenalba? :roll:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Bastian
Barça B

2009.12.27. 11:10:28

Azért ne hasonlitsuk már Huntelaart Shevchenkohoz ha lehet......van különbség a két játékos között nem is kevés..pl egy Aranylabda. :wink:

Amúgy állom a fogadást ha odakerül az Arsenalba....
Kép
korábban barca28...
'Miközben a magánfegyvernepperek tovább prosperálnak a világ legnagyobb fegyverszállítói az Egyesült Államok,Oroszország,Franciaország,Anglia,és Kína,egyben ők az ENSZ biztonsági tanácsának 5 állandó tagjai.' -NC
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.27. 10:50:40

Szerintem sem rossz játékos Huntelaar. Biztos azért holland válogatott mert botlábú :wink: Egyébként igen. A Padrón nehéz csodát tenni, annak ellenére ha beállsz, jól játszol, esetleg gólt lősz, következő meccsen megint padon vagy, mert nem vagy elég nagy név egy Raúl, egy Nistelrooy vagy esetleg egy Inzaghi mögött. Emlékszek én anno szerettem volna, hogy idejöjjön. Kitudja... Az Arsenalban viszont, ha valóban odamegy jól fog menni ebben biztos vagyok. Fiatal, gólerős. Az meg hogy erőcsatér lenne? Azt nemhiszem. Sokkal inkább technikás, gólratörő, amolyan Shevchenkos inkább nekem a srác. Az Arsenal is jól járna... nem Arshavinnak kéne a középcsatárnak lennie. Azért egy van Persie, Huntelaar támadókettős, kiegészítve Walcottal a szélen elég ütős.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
barca99
Llegenda del Barça

2009.12.27. 10:37:54

Ööö... és mennyit is játszott Huntelaar a Madridban és a Milanban? Ahhoz képest, hogy sehol sem adták meg neki a bizalmat, nem volt annyira tragikus. Az Arsenalban viszont jó lesz, mert játszani fog. A padról még senkinek nem sikerült kitűnni.

Én most fogadnék valakivel, ha tényleg elviszi Wenger, és nem lesz komolyabb sérülése, az év végéig meglövi a 10-12 gólját.
LM10
Director del Fútbol

2009.12.27. 10:36:27

Én elve az Arsenal nagyrészét nemtartom soknak. Ha nemlenne ott Wenger, akkor ez a csapat örülhetne az EL helyezésnek is. Fabregas,Arshavin akik nagyon ütnek ott, de a többi csupa középcsapat játékos(Diaby,Eboué,Bendtner stb.) van Persie sem számít kiemelkedő játékosnak, csak az Arsenalban az. És most még jött a hollan "sztár" Huntelaar.
Bastian
Barça B

2009.12.27. 10:31:56

Huntelaar ne vicceljünk gyerekek,az Ajaxba ontotta a gólokat ,Madridba volt egy-két gólja,Milanba eddig két gólnál tart...ez szerintem akkora kamu hír mint az atom!Wengernek van annyi esze hogy nem ezt a falábú Hollandot igazolja le...igen az a probléma hogy Adebayor elment és nincs aki rugdossa a gólokat olyan számban mint ő tette.Luca Tonit többre tartom mint ezt a holland suhancot...
Az Arsenalba csatár kell!!!!

Pandevnek meg van baja ha elmegy az Interbe ehhez csak ennyit fűznék hozzá......

Toni nagyoon jól dönt hogy távozik Münchenből,Van Gaal semmibe veszi őt,elherdálja pedig aztán az olasz megint nem kis játékos volt
..remélem a Romába (ha igaz a hír) visszanyeri régi formáját nekem mindig szimpatikus játékos volt és szeretném ha kinnt lenne a VB Lippi keretébe.

Dinho Botafogo..énis olvastam róla és ez valós.Az a kérdés hogy Berlusconi és Galliani megint csinálnak egy marhaságot és a pénzre koncentrálnak vagy végre Scudettot nyernek,mondjuk pont Ronaldinho vezérletével.... :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bastian 2009.12.27. 10:41:18-kor.
Kép
korábban barca28...
'Miközben a magánfegyvernepperek tovább prosperálnak a világ legnagyobb fegyverszállítói az Egyesült Államok,Oroszország,Franciaország,Anglia,és Kína,egyben ők az ENSZ biztonsági tanácsának 5 állandó tagjai.' -NC
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.12.27. 10:11:20

LG írta: Huntelaart meg nem igazán csipem, nem is tartom sokra. De azért lehet mégis jól jönne az Arsenalnak egy erőcsatár. Adebayor is elég jól megélt náluk, igaz, ő technikailag azért sokkal jobb mint a holland, szvsz.
Huntelaar mint erőcsatár? Na mindegy. Az Arsenalnak szerintem bárki jól jönne, az egy szem Bendtnerrel nem is tudom, hogy gondolták. Valószínűleg idén is trófea nélkül zárnak. Wenger szerint meg ez lehet minden idők legjobb Arsenalja. Pf, ő sem gondolhatja komolyan.

Más: A Botafogo komoly ajánlatot tett Ronaldinhoért. Hát...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.27. 09:15:46

Fernando írta:Hivatalos, félhivatalos átigazolások:

Jovecsics
Standard Liége :arrow: AC Milan

Luca Toni
B. München :arrow: AS Roma (fél évre kölcsönbe)

Sinama-Pongolle
Atma :arrow: Sporting CP

És két elég valószínű átigazolás: Huntelaar :arrow: Arsenal, Pandev :arrow: Inter. :arrow:
Pandev jó játékos, csak félek, h vele is megtörténne az, ami sok más játékossal is az Interbe: elfelejt focizni.
Huntelaart meg nem igazán csipem, nem is tartom sokra. De azért lehet mégis jól jönne az Arsenalnak egy erőcsatár. Adebayor is elég jól megélt náluk, igaz, ő technikailag azért sokkal jobb mint a holland, szvsz.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.27. 00:27:50

Hivatalos, félhivatalos átigazolások:

Jovecsics
Standard Liége :arrow: AC Milan

Luca Toni
B. München :arrow: AS Roma (fél évre kölcsönbe)

Sinama-Pongolle
Atma :arrow: Sporting CP

És két elég valószínű átigazolás: Huntelaar :arrow: Arsenal, Pandev :arrow: Inter. :arrow:
chonggy
Capitá del Barça

2009.12.18. 18:33:26

Mogyi!

tudod,hogy a MU elállt Adem Ljajic leigazolásától??vagyis a kedvenced marad a Partizan-ban...
ők pedig bajban vannak,mert már előre elköltötték azt a pénzt,amit Ljajicért kaptak volna... :evil: :evil:
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
hau30
Capitá del Barça

2009.12.17. 08:36:09

Megnéztem mégegyszer ezt az Atlante gólt,vagyis ezt a Rojas gyereket!Humor topikba is elférne,mennyire gyors!Én még ilyet nem láttam!Olyan mintha kerekei lennének!Összefolynak a lábai!IOlyan mint Speedy Gonzales! :D
noname
Llegenda del Barça

2009.12.15. 12:47:21

MichaaBee írta:Dominguez Valenciába igazol
Röviden: A 2 csapat már megegyezett egymással, ő is és a családja is nagyon örül a transzfernek. (Nem csodálom, a kazanyi tél nem egyenlő a Turia-parttal. :D )
Remélhetőleg beválik. Nagyon örülnék, ha a Valencia megerősödne. Jelen pillanatban 2 kiemelkedő csapat van: a Barca és a real a Primerában, illetve még ott van a Sevilla, amelyik báérmelyik nagycsapatot meglepheti a stabilitásával. A Valenciában van néhány játékos, akire lehet építeni egy jó csapatot, épp ezért örülnék, ha megtudnák tartani a nagyjaikat. Az vicckategória h a 4. csapat a BL-ben 2 egymást követő évben az Atletico volt, amit mind2x agyba-főbe szivatott a jóval gyengébb játékoskerettel és anyagi háttérrel rendelkező Porto. :roll:
A Fifa egy szégyen
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.12.13. 10:53:09

Dominguez Valenciába igazol
Röviden: A 2 csapat már megegyezett egymással, ő is és a családja is nagyon örül a transzfernek. (Nem csodálom, a kazanyi tél nem egyenlő a Turia-parttal. :D )
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.07. 14:14:33

Úgy beszéltek Dzsudzsiról és a Realról mintha valami valóságalapja is lenne a dolognak. Én inkább Szalait látnám már szívesen a felnőtt keretükben. Szerintem ha így halad jobb lesz, mint Higany és Benzema összeadva :wink:

Dzusdzsáknak pedig szerintem 1-2 ilyen év még Eindhovenben és mehet egy nagyobb csapatba. Gondolok itt egy erős spanyol csapatra (teszemazt: Atlético, Sevilla (egy ilyen De Mul-nál kétszer többet érhet). De még egy Roma-ban is elnézegetném.
sjd
Llegenda del Barça

2009.12.07. 14:09:41

Brian 20 írta: Zoltán Gera is hasonlóan indult, mint a Balázs csak Angilában. Szó volt róla ide meg ide igazol, aztán a Fulham lett belőle.
Pedig amikor elhagyta a West Bromot, az Evertont meg a Benficát pletykálták... Aztán lett belőle Fulham cserepad..
Sztem egy magyar játkosnak nagyon meg kell becsülnie a rendes játéklehetőséget kap, gondoljunk pl. Szabicsra, aki a Stuttgart után először egy másodosztályú középcsapatban volt kezdő
Szóval sztem ne cserélje el a PSV húzóembere címet egy Real cserepadra (arról nem is beszélve, h mekkora egy játékostemető a Madrid)
noname
Llegenda del Barça

2009.12.07. 13:54:32

socio66 írta:
noname írta:Balázs ügyes, de erősen kétlem h többre viheti mint egy spanyol vagy olasz középcsapat.
:roll:
Szerintem ez nem igaz,ne legyünk már ennyire pesszimisták.
Balázs 22 évesen ott tart,ahol tartania kell ilyen korban egy klasszis játékosnak.
Ha így folytatja,nagy játékos lehet belőle.
Ez nem pesszimizmus. Ez sztem a realitás. Az utóbbi időben a holland bajnokság rémesen gyenge. Csak példának: Az utóbbi években az Ajaxból kikerült híresebb játékosok:
-Maxwell-ő még vitte valamire
-Van der Vaart-a német bajnokságban egy erős középcsapatban jó volt, de a Realban egyértelműen megbukott!
-Babel: csere a Poolban
-Snejder: a Primerában megbukott, az olasz bajnokságban megy neki
-De Mul:alig játszik a Sevillában
-Maduro: csere a Vale-ban
-Huntelaar: 2 nagycsapatban is látványos bukta
-Heitinga: ő még egész jól elvan
-Vermaelen: neki egész jól megy

Ez összesen 9 játékos aki már viszonylag nagyobb hírnévre tett szert amikor elhagyta az Ajaxot.
Közülük Snejder és Vermaelen rendszeres kezdők igazán erős csapatokban, illetve még Maxwell kap elég sok játéklehetőséget.
9 emberből 3, közülük is az egyik megbukott a Realban, a másik pedig a mélypontját elő Arsenalban rendszeres kezdő.

Ahhoz képest, hogy nem is olyan régen az Ajaxból még olyan játékosok kerültek ki, mint Seedorf, Davids,Kluivert,Overmars...: olyan játékosok, akik európai sztárcsapatot gerincét alkották, most pedig Sevilla-szintű csapatokba adnak kiegészítőembereket. Bizony nagyon látványos a visszaesés és emiatt nm érdemes összehasonlítani Dzsudzsákot és Pedrot. Jelenleg a 2 bajnokság nem is említhető egy lapon. Az egyikből a legjobb játékosok alig férnek be a másik bajnokság legjobb csapataiba kiegészítőnek!
A Fifa egy szégyen
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.07. 12:42:27

Azért sztem Pedrot és Dzsudzsákot ne említsük egy lapon. Pedro a világ legjobb csapatában meccseket dönt el(a Depor ellen is ha ő nincs, nincs MEssi 2. gólja), míg Balázs a mélypontját élő holland bajnokságban egy élcsapat vezéregyénisége
Teljesen igy van! Jelenleg a holland bajnokság hihetetlenül gyenge, egyszerűen ahhoz kepést, h anno a holland bajnokság látta el tehetségekkel Európa élcsapatait, most teljesen közepes játékosok jönnek ki onnan. Nem akarom Dzsudszákot bántani, de ő kevés egy igazi elit csapathoz. Pedro meg a Barcában kezd egyre fontosabb emberré válni. Szóval nem egy szint.
Lezárt