2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem nem is kell. Nincs helye és ráadásul egy büdös petákot nem adnék azért, aki 1x elment türelmetlenségből és némi lóvéért, hogy a csikókat vezesse Londonban. Nem is nyert egy töredéket sem abból, amit mondjuk a vele egy korosztályban játszó Sergi vagy Messi.Fernando írta:Szerintem tök fölösleges beszélni a Fábregas szerződésről. Nem sok esély van rá szvsz.
Ő egy isten ott. Nem fog jönni ott ő a no1.Fernando írta:Szerintem tök fölösleges beszélni a Fábregas szerződésről. Nem sok esély van rá szvsz.
Hát az Arsenal góljainak 90%a nagyjából egy szép kontra végén van. Éppen ezért aggódom, h Cesc hogyan kezelné, amikor a spanyol ellenfelek középpályája van ott, ahol az angolok védelmeFernando írta: A második pedig egy szép kontra végén.
jaja, zseniálisat játszott elől, hátul már nem annyiramiihii írta:Rooney...
Minden gólban alaposan benne van,még az ellenfélében is.![]()
3:1,innét már zsebben a 3 pont,kicsit feljebb jövünk a cselszkijre.
Előre Vörösök!
GO MU!
Valóban nem rossz mérleg.levproff írta:
Mármint itt arra gondolok, hogy 9 meccsből 8 győzelem és 1 vereség.![]()
Az nem rossz.És mellete 28-7 gólarány, ami ha jól tudom a legjobb hazai mérleg a PL-be.Azért ez tényleg nem olyan rossz, ahoz képest, hogy nem tartják őket nagycsapatnak.(ja igen, és hogy a sérüléseket ne is említsem.)
A Manchester meccsen meg legjobban egy X-nek örülnék.Mindkét csapat unszimpatikus.
Mármint itt arra gondolok, hogy 9 meccsből 8 győzelem és 1 vereség.lluisllach89 írta:Főleg a Chelsea ellen volt kőkeménylevproff írta:Ott a 3.!Diaby!
Az Emiartesben elég kemény az Arsenal!
A második félidőben lefocizták a villát!
Főleg a Chelsea ellen volt kőkeménylevproff írta:Ott a 3.!Diaby!
Az Emiartesben elég kemény az Arsenal!
A második félidőben lefocizták a villát!
Gyönyörű gólt lőtt.levproff írta:Arsenal 1-0 Aston Villa
Fabregas szabiből be varta!!![]()
66.percben.
Jaja, nagyon nagy nyomás volt a Villán, de játékból lehet nem vették be a kapujukat. De ez már mellékes, jól játszik az Arsenal és megérdemelten vezet.levproff írta:Arsenal 1-0 Aston Villa
66.percben.
Naa Arsenal fanok örül a bura mi?levproff írta:Arsenal 1-0 Aston Villa
66.percben.