2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ja de csak nem figyeltem a topicot. Vagy is még nem mert tod elviszem szoftverfrissítésre csütörtökön. Aztán lessz "hivatalosan" is eladókatalunya írta:ggyerike már nem eladó a telefon?![]()
![]()
![]()
gygerike írta:Én is budapesti vagyok
És amúgy budapesti vagy?gygerike írta:Sony ericcson p1i érdekel? 25 körül adnám. Csak még elviszem szervizbe 1 szoftver frissítésre az ünepek után. Ugy hogy kb 1-2 hét mulva eladó lesszkatalunya írta:vvkinek nincs egy eladó telefonja normális áron belül(30.000)?
előre is kösziHa érdekel írj
PIRAMIS!katalunya írta:
Az szenzáicós lenne az kifejezetten érdekelne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Írj ahogy tudsz,előre is köszi :
isti010 írta:Van NOkia 5310 xprex musickatalunya írta:vvkinek nincs egy eladó telefonja normális áron belül(30.000)?
előre is kösziÉrdekelne ?
Sony ericcson p1i érdekel? 25 körül adnám. Csak még elviszem szervizbe 1 szoftver frissítésre az ünepek után. Ugy hogy kb 1-2 hét mulva eladó lesszkatalunya írta:vvkinek nincs egy eladó telefonja normális áron belül(30.000)?
előre is köszi
Elég régen írtam már ezt be,azóta elkelt,sorry.katalunya írta: ezt ha megtudjuk beszélni és még eladó akk én ezt azonnal viszem/veszem!!!!!!! írj ahogy tudsz,előre is köszi
ezt ha megtudjuk beszélni és még eladó akk én ezt azonnal viszem/veszem!!!!!!! írj ahogy tudsz,előre is köszisocio66 írta:Nokia 5310 eladó!
Eladnám piros,Nokia 5310 Xpress Music tipusó telefonom.
Kb. egy éves,teljesen megkímélt,karc-és egyéb sérülésmentes,tényleg, tökéletes állapotú.
Adok mellé dobozt,fülest,hangfalat,adatkábelt,töltőt,szóval mindent,amit alapból is adtak.A tartozékok is teljesen megkíméltek,újszerű állapotúak.
Magát a telefont csak ajánlani tudom,tökéletes készülék,nagy memóriával(1Gb beépített),gyönyörű hangzással,és szvsz szép külcsínnel is. Aki nem ismerné ezt a tipust;
http://i.expansys.com/i/b/b156024.jpg
Az ára 15.000 körül van,pár hónapja néztem boltban,25 volt,tehát szerintem nem sok a kért ár érte,egyébként még ez is alkuképes.
Érdeklődőknek képpel is tudok szolgálni,elérhetőségeim;
dallosdavid14@citromail.hu
vagy pedig itt az oldalon is írhattok.
Xavi_Messi írta:Valaki nem tudna adni egy linket, ahonnan rendelhetnék olcsón és újonnan Nike Mercurial terembe való cipőt![]()
20-25.000 forintér tudnám csak megvenni...:Bastian írta:Sony PSP eladó!!!!!
1 hetes kb 4szer játszottam vele,kitünő állapotó,irányár-30-33ezer Ft.