OFF:Arrol volt szo,hogy nem irsz ebbe a topicba tobb marhasagot...Cáceres14 írta:baloldalra jöhetne Arda Turan
Mér? Ronaldinho nem volt elég jó szted balszélen??neobarca írta:Sztem Dzsudzsák kéne ide!![]()
![]()
![]()
Amúgy poénból tényleg megnézném mit alkotna itt! Lehet ő lenne az új Marc Overmars. Mellesleg sztem a barcának Overmars óta nincs igazi bal szélsője...
Az az igazság, h nálunk Overmars sem alkotott nyagott, főleg a több mint 40 milliós vételárához képestneobarca írta:Sztem Dzsudzsák kéne ide!![]()
![]()
![]()
Amúgy poénból tényleg megnézném mit alkotna itt! Lehet ő lenne az új Marc Overmars. Mellesleg sztem a barcának Overmars óta nincs igazi bal szélsője...
Még csak májusban lesz 17.salas9 írta:Ajax ellen láttam játszani. Két gólt szerzett, nem ügyetlen, de szerintem még fiatal. Ha technikailag képzettebb lenne akkor Zlatan hasonmás lenne. Most csak a színe miatt Drogbasjay írta:"A Marca értesülései szerint a spanyol élvonal két óriása, a Barcelona és a Real Madrid is átigazolná Juhász Roland csapattársát, Romelu Lukakut.
Az Anderlecht csatára 16 éves kora ellenére rendszeresen játéklehetőséget kap klubjában, és ebben a szezonban már kilenc gólnál tart a bajnokságban.
A remek felépítésű (190 centiméter magas, 95 kilogrammot nyomó), kongói származású támadót sokan az elefántcsontparti Didier Drogbához hasonlítják.
A két spanyol együttesen kívül a Chelsea, a Milan és az Arsenal is érdeklődik Lukaku iránt."
Ismeri valaki a srácot?:D![]()
http://www.youtube.com/watch?v=TiDdBhEBaOc
Matáról ne nagyon gondolkozz, nyáron kapott valami szuper szerződést.nagyatyesz írta:Hali mindenki! Mondanék egy játékost bal szélre, akinek ugyan nem merült fel a neve, de szerintem nem lenne rossz vétel: Malouda! Tudom, hogy a Chelseaben csak padozik, és nincs élete formájában, de pont most olvastam, hogy ott szeretne lenni a vb-n és ehhez játszania kell, ezért váltana télen! Ha jól emlékszem szóba is került 2-3 éve a neve! Nálam is prioritást élvez Robinho, Silva és Mata, de ha őket nem adják, akkor talán érdemes lenne megpróbálni elhozni! Úgy tudom nyáron jár le a szerződése, szóval pénzt is csak most kaphatna érte a Chelsea! Ráadásul ott nem is játszik, mert a Carlo féle stratégiában nem fér bele!
Ajax ellen láttam játszani. Két gólt szerzett, nem ügyetlen, de szerintem még fiatal. Ha technikailag képzettebb lenne akkor Zlatan hasonmás lenne. Most csak a színe miatt Drogbasjay írta:"A Marca értesülései szerint a spanyol élvonal két óriása, a Barcelona és a Real Madrid is átigazolná Juhász Roland csapattársát, Romelu Lukakut.
Az Anderlecht csatára 16 éves kora ellenére rendszeresen játéklehetőséget kap klubjában, és ebben a szezonban már kilenc gólnál tart a bajnokságban.
A remek felépítésű (190 centiméter magas, 95 kilogrammot nyomó), kongói származású támadót sokan az elefántcsontparti Didier Drogbához hasonlítják.
A két spanyol együttesen kívül a Chelsea, a Milan és az Arsenal is érdeklődik Lukaku iránt."
Ismeri valaki a srácot?:D
Az az egyetlen egy gyenge pontja a csapatnak jelenleg. Igen Robinho lenne oda a tökéletes megoldás hiszen ha jól tudom még a BL-ben is pályára léphetne. De én úgy látom hogy lassan az a poszt megoldódni látszik Pedo-nak köszönhetően. Valaki említette Aguero-t is de ő nem olyan mocsok hogy ott hagyja az Athletico-t a mocsárban. D.Silva is jó megoldás, ha jól tudom ő is nevezhető a BL-re vagy nem?A bal szélre megint nem tudom mit mondjak Smile Igazából ez köztudott hogy Henry elmegy a nyáron és hát ebben az idényben pocsék teljesítményt nyújt. Az meg zsákbamacska, hogy felpörög-e tavaszra vagy sem. Ha most vennénk valakit a szélre akkor olcsóbban kijönnénk mivel a VB után egy két játékosnak alaposan megemelkedhet az ára.
Torrest egyébként a Milannal is szóba hozták. Az nem lenne neki előrelépés ellenben, ha ide igazolna az bizony jót tenne neki! De ez úgy hülyeség ahogy vanunicef41 írta:Sajnos Henry-nak lejárt már az ideje,a barcaban mar nem megy neki.Balszelre johet : Ribery,Robinho,Silva
Kozeppalyara is kell vki pl. Gerard vagy Fabregas volna a legmegfelelobb megoldas
Ibra mellé pedig F.Torresszétszednék a kapusokat
Ez hülyeség már bocs.Ribery máár elhatározta hogy a Realba megy ,ők fel is ajánlottak a Bayernnek 50 misit,szóval valószínütlen hogy érkezik:Sunicef41 írta:nem megy neki.Balszelre johet : Ribery.....