2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az a gond, h Te már az igazolás előtt Ibra hibáira hivtad fel a figyelmet. Ez azért nem egészen fair, annyit minden játékos megérdemel, h nulláról kezdjen.ElBartimaeus írta: Itt van a gond, amit már írtam máskor és az igazolás előtt is, de elfogadtam. Ellenben olvassatok vissza és nézzétek meg, hogy miket írtam róla, amikor szidtam (mert szidtam rendesen.)! Pontosan azokat a hibákat, amiket ma hatványozottan mutatott, amik nagyon sokszor benne vannak a játékában csak nem ennyire durván, vagy ellensúlyozza egy góllal.
A durva játék meg soha senkinél se tetszett (Pepét is ezért utáltam meg de nagyon), a belépője pirosat ért. Nem akarok Barca játékostól még1 ilyet, vagy ehhez hasonlót látni!
tudom h ezt nem ide kéne és most zlatanról van szó,de mielőtt ronnie csinált egy iet,előtte csodákat csináltszajko írta:A bíró felhúzta, elpattant 1 húr és megtette. Júj borzalmas...
R10 is csinált már badarságokat.
Először a szabálytalanságra reagálnék, szerintem ne hasonlítsuk össze Pepével, Tamás Te már biztosan láttál igazi gusztustalan, akár sérülést is magában hordozó belépőt, Ibrahimovicé nem volt az. Itt a maximum a lábfejre ugrás lehetett volna, de még a csákó lábához sem ért hozzá, ennél sokkal durvábbak vannak az angol bajnokikon és még csak le sem fújják. Nem mondom, hogy szép volt, de semmi olyan, amitől kihullana a hajam.ElBartimaeus írta:Itt van a gond, amit már írtam máskor és az igazolás előtt is, de elfogadtam. Ellenben olvassatok vissza és nézzétek meg, hogy miket írtam róla, amikor szidtam (mert szidtam rendesen.torrestoni írta: Zlatannal kapcsolatban egyetlen dolog bosszant, de ebben nem is várható változás: a támadásaink dinamikája mindenképp visszaesett, rengeteg lelassított akció, feleslegesen felpörgetett, megemelt labda, s kevés lehetőség az ütempasszokra.)! Pontosan azokat a hibákat, amiket ma hatványozottan mutatott, amik nagyon sokszor benne vannak a játékában csak nem ennyire durván, vagy ellensúlyozza egy góllal.
A durva játék meg soha senkinél se tetszett (Pepét is ezért utáltam meg de nagyon), a belépője pirosat ért. Nem akarok Barca játékostól még1 ilyet, vagy ehhez hasonlót látni!
Az igaz h Ibra nem hagyott ki ziccereket, csak azt ne felejtsd el, h nem is volt ziccere. És h miért nem volt? Azért mert lassú volt, nem mozgott eleget és rosszúl helyezkedett, etc.gekkodan írta:
Tipikus példa arra, amikor valaki kikap 1 szót egy véleményből és bizonyos elköteleződések okán nem tudja értelmezni amit írok. Az egész támadósor impotens volt, de Ibra nem hagyott ki ziccereket, sőt 1 lövése volt.
Persze nagy nulla volt Ő is nem vitás, de mind a 3 támadónk az volt, mert még Pedro sem alkotott sokat a gólján kívül.
remélem ezt a többiekhez is leírtad,minden ilyesmi után,mert nálunk is előfordult tavaly is,előtte is,meg minden idényben (akár meccsen) bőven ilyen "megoldás" szinte az összes játékosunktól.ElBartimaeus írta:
Tipikus példa arra, amikor valaki kikap 1 szót egy véleményből és bizonyos elköteleződések okán nem tudja értelmezni amit írok. Az egész támadósor impotens volt, de Ibra nem hagyott ki ziccereket, sőt 1 lövése volt.chrisnagy13 írta: Hát igen, ez is egy nézőpont...
Fogjuk rá Titire az X-et és az nem számít, hogy gyakorlatilag a Barca 10 emberrel játszott, mert Ibra csak szabadrúgásokat tudott kiharcolni azt is csak kifelé.
Hát igen, ez is egy nézőpont...gekkodan írta:Henry 3x eldönthette volna a meccset legalább, szóval ne vegyük elő Zlatant, amikor zéró volt az egész támadósor. Kb Iniesta beállásával volt 5 perc dinamizmus elöl az egész 2. félidőben összesen.
a továbbá után már nem azokat írtam, amit a mai meccsen tapasztaltam. ez lehet félreérthető volt.Fernando írta:Ez érdekes... Nekem nem tűnt fel, hogy csapkodott volna vagy utánrúgott volna, könyökölt volna... Egyszer pakolt oda egyet valakinek, aki az egész meccs alatt rúgta és könyökölte őt... még sárgát is kapott. Az meg, hogy dumált, egyszer dumált a sporinak nagyjából fél percen keresztül és rohadtul igaza volt, ahogy Xavinak is vagy Busquetsnek is, akik szóvá tettek ezt azt. A kiemelt részt pedig te sem gondoltad komolyan remélem.
Itt van a gond, amit már írtam máskor és az igazolás előtt is, de elfogadtam. Ellenben olvassatok vissza és nézzétek meg, hogy miket írtam róla, amikor szidtam (mert szidtam rendesen.torrestoni írta: Zlatannal kapcsolatban egyetlen dolog bosszant, de ebben nem is várható változás: a támadásaink dinamikája mindenképp visszaesett, rengeteg lelassított akció, feleslegesen felpörgetett, megemelt labda, s kevés lehetőség az ütempasszokra.
Ezzel pont arra utaltam, hogy rohadtul nem érdekel mit csinált az Interben vagy a Juvéban. Nálam tiszta lappal indult, és eddig semmi olyat nem tett amivel ezt bemocskolná, és szerintem ma sem. Faragták egymást a védőjével rendesen ennyi. Ilyeneket más is csinál, csak őt már beidegződésből is hurrogni kell.danko94 írta:Khmm-khmm. Ha arra gondolsz, hogy miért bunkózzák le 10 ből 11 en Ibrát és erre nem tudod a választ, akkor sajnállak Eddigi csapataiban bunkó módon viselkedett, nagyképű volt, sértődékeny, flegma etc. Pl.: amikor a nemiszervét mutatta a nézőknek, vagy amikor cserét kért mert nm passzoltak neki...(és még több ilyen eset)Fernando írta:Ez nem csak mostanra érvényes. Egyébként ha már itt tartunk... Ibra mivel érdemelte ki? Mert az Interben vagy a Juvéban egyszer csúnyán nézett? Úgy szeretem az ilyen tömegvéleményeket. Nincs saját gondolatuk, csak sodródnak a többiekével lehajtott fejjel. Csak megszokásból lehurrogni valakit és szarral megdobálni szerintem ökörség és gyerekes dolog.
Ez érdekes... Nekem nem tűnt fel, hogy csapkodott volna vagy utánrúgott volna, könyökölt volna... Egyszer pakolt oda egyet valakinek, aki az egész meccs alatt rúgta és könyökölte őt... még sárgát is kapott. Az meg, hogy dumált, egyszer dumált a sporinak nagyjából fél percen keresztül és rohadtul igaza volt, ahogy Xavinak is vagy Busquetsnek is, akik szóvá tettek ezt azt. A kiemelt részt pedig te sem gondoltad komolyan remélem.kristop írta:ugyanezt csinálta az Interben is, mint ma. ha nem ment neki a játék egész meccsen csak dumált, csapkodott. továbbá gerinctelen szabálytalanságok, utánarúgások, könyöklések jellemezték. a hihetetlen arca már-már fel se tűnt, mert megszokott lett tőleFernando írta:Ibra mivel érdemelte ki? Mert az Interben vagy a Juvéban egyszer csúnyán nézett?
ugyanezt csinálta az Interben is, mint ma. ha nem ment neki a játék egész meccsen csak dumált, csapkodott. továbbá gerinctelen szabálytalanságok, utánarúgások, könyöklések jellemezték. a hihetetlen arca már-már fel se tűnt, mert megszokott lett tőle. én a rossz teljesítménye miatt nem bántanám, ezt max megjegyezni kell, de ezt a viselkedést ide ne hozzá át. hagyjuk ezt az olaszoknak Balotellinek, Materazzinak.Fernando írta:Ibra mivel érdemelte ki? Mert az Interben vagy a Juvéban egyszer csúnyán nézett?
ez meg nem érv. ugyanezt ellehetne mondani a te véleményedről is és valószínűleg annak se lenne semmi alapja.Fernando írta:Úgy szeretem az ilyen tömegvéleményeket. Nincs saját gondolatuk, csak sodródnak a többiekével lehajtott fejjel.
Khmm-khmm. Ha arra gondolsz, hogy miért bunkózzák le 10 ből 11 en Ibrát és erre nem tudod a választ, akkor sajnállak Eddigi csapataiban bunkó módon viselkedett, nagyképű volt, sértődékeny, flegma etc. Pl.: amikor a nemiszervét mutatta a nézőknek, vagy amikor cserét kért mert nm passzoltak neki...(és még több ilyen eset)Fernando írta:Ez nem csak mostanra érvényes. Egyébként ha már itt tartunk... Ibra mivel érdemelte ki? Mert az Interben vagy a Juvéban egyszer csúnyán nézett? Úgy szeretem az ilyen tömegvéleményeket. Nincs saját gondolatuk, csak sodródnak a többiekével lehajtott fejjel. Csak megszokásból lehurrogni valakit és szarral megdobálni szerintem ökörség és gyerekes dolog.
Srácok, nem értem mire fel van itt ez a sírás...Fernando írta:Így van. Ilyenkor elő kell venni az olyan embereket akikről megoszlik a vélemény... Hogy tovább menjek Valdés mit csinált a gólnál? Össze vissza rohangált... Róla nem írtok? Alves? Sehol nem volt a beadásnál. Az ő embere rúgta a gólt, Puyol is sokszor csak kereste a labdát, Xavinak se volt sok jó passza... De persze ilyenkor azokat kell elővenni, akit "szokás".tudomka958 írta:na mi van gyerekek?
a "bosnyák paraszt" örökös ellenzéke úgy érzi eljött az idő, rákenni az összes fekáliát!
elismerem,ma gyenge volt,de csak akkor,ha néhányan hasonló hangnemben kritizálnak másokat is:mondjuk xavit (akit egyébként imádok,de...)akinek semmivel nem volt több értékelhető momentuma és ugye mégiscsak neki kellene mozgatni a csapatot...
Mivel a személyeskedést nem szeretem, inkább mondjuk úgy, hogy a mondandódratorrestoni írta:...
Így van. Ilyenkor elő kell venni az olyan embereket akikről megoszlik a vélemény... Hogy tovább menjek Valdés mit csinált a gólnál? Össze vissza rohangált... Róla nem írtok? Alves? Sehol nem volt a beadásnál. Az ő embere rúgta a gólt, Puyol is sokszor csak kereste a labdát, Xavinak se volt sok jó passza... De persze ilyenkor azokat kell elővenni, akit "szokás".tudomka958 írta:na mi van gyerekek?
a "bosnyák paraszt" örökös ellenzéke úgy érzi eljött az idő, rákenni az összes fekáliát!
elismerem,ma gyenge volt,de csak akkor,ha néhányan hasonló hangnemben kritizálnak másokat is:mondjuk xavit (akit egyébként imádok,de...)akinek semmivel nem volt több értékelhető momentuma és ugye mégiscsak neki kellene mozgatni a csapatot...
nem. az idény eddigi szinte összes meccsén meg azt a formáját hozta, amiért nem kell megtalálni utána. meg úgy általánosságban se. viszont, amikor meg így viselkedik, akkor igenis kapjon csak negatív kritikát, ne csukjuk be a szemünket. amikor jó, akkor megkapja az ellenkezőjét.Űsocio66 írta:Az idény eddigi szinte összes meccsén meg azt a formáját hozta,amiért nem kellene megtalálni egy rosszabb meccs után.kristop írta:
Gondolom ez nekem szólt...Etooka írta:Bojant hagyjuk már. Csereként beállva nem képes meccseket eldönteni, ha az elejétől játszik, akkor talán látunk tőle egy jó produktumot, egyébként nem.
Nem hiszem, hogy Ibrát kéne bántani. A középpályán rendszeresen eladtuk a labdát, így gyakorlatilag csak az jutott el hozzá, ami pontatlan volt. A végén volt egy nagy helyzete, azt valószínűleg még ő sem tudja, hogyan hagyta ki. A törlesztéséért meg egyértelmű piros járt volna, de valamilyen szintem megértem, egész meccsen utaztak rá, a játékvezető pedig becsukta a szemét...