Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.01.03. 11:39:42

No, hát akkor. A szabálytalansága valóban erősen "narancssárga" színű lapos volt, akár ki is szórhatták volna. Ami a látványosságot illeti, azt hiszem az badarság hogy a statikussága miatt nem olyan látványos a játék. a tavalyi egy ihletett szezon volt, és ha valaki azt újra elvárja a csapattól, az nem ért a labdarúgáshoz. Ha minden klappolni fog, a játékosok frissek lesznek, újra látványos lesz majd a játék.
Egyébként meg nem tudom mi ez a hiszti. Ikszeltünk egyet, na és? Veretlenek vagyunk még mindig, a tabella élén állunk, a Bl-ben a nyolc közé jutásunk szinte garantált, a kupában is élünk még. Ha a csúcsformát megint mondjuk februártól-májusig sikerül időzíteni, újabb gyönyörű szezon előtt állhatunk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
kanty
Llegenda del Barça

2010.01.03. 11:27:37

ElBartimaeus írta: Itt van a gond, amit már írtam máskor és az igazolás előtt is, de elfogadtam. Ellenben olvassatok vissza és nézzétek meg, hogy miket írtam róla, amikor szidtam (mert szidtam rendesen. :P )! Pontosan azokat a hibákat, amiket ma hatványozottan mutatott, amik nagyon sokszor benne vannak a játékában csak nem ennyire durván, vagy ellensúlyozza egy góllal.

A durva játék meg soha senkinél se tetszett (Pepét is ezért utáltam meg de nagyon), a belépője pirosat ért. Nem akarok Barca játékostól még1 ilyet, vagy ehhez hasonlót látni!
Az a gond, h Te már az igazolás előtt Ibra hibáira hivtad fel a figyelmet. Ez azért nem egészen fair, annyit minden játékos megérdemel, h nulláról kezdjen.

Az meg, h Eto'o-val látványosabb volt a Barca az igaz, DE nem a kameruni miatt. Sokan azt hiszik, h Zlatnanon múlik minden. Messze nem kap olyan szintű kiszolgálást, mint a kameruni tavaly és ezért nem igazságos összehasonlitani a két játékos teljesitményét.

A durva játék meg tényleg nem volt szép, de a svédre nem lehet mondani, h az ilyen megmozdulások jellemeznék amióta itt játszik.

Tegnapi játékáról:
Nem játszott jól, de azért akadt lehetősége, h gólt szerezzen, ez nem sikerült. A csatérnak a gólszerzés a feladata, tehát mondhatjuk ha egészen leakarjuk szűkiteni a dolgokat, h nem végezte jól a feladatát.

Még egy dolog ami szerintem nagyon fontos, de nem feltétlen Zlatannnal kapcsolatos. Ne hasonlitsuk a tavalyi Barcát az ideihez, nagy hiba. Tavaly végig gáláztuk a szezont, idén nem fogjuk, de attól még nyerhetünk cimeket. Nem kell minden egyes gyengébb játék után fanyalogni.
Ez igaz a csapat és a külön a játékosok teljesitményére is. Jelen esetben Ibrahimovicra.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
katalunya
Jugador d'estrella

2010.01.03. 11:22:14

szajko írta:A bíró felhúzta, elpattant 1 húr és megtette. Júj borzalmas...

R10 is csinált már badarságokat.
tudom h ezt nem ide kéne és most zlatanról van szó,de mielőtt ronnie csinált egy iet,előtte csodákat csinált :)
zlatan-nak remélem első és utolsó meccse volt,és bizonyítsa be,h vele is lehet gálákat csinálni 8)
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.01.03. 09:36:13

ElBartimaeus írta:
torrestoni írta: Zlatannal kapcsolatban egyetlen dolog bosszant, de ebben nem is várható változás: a támadásaink dinamikája mindenképp visszaesett, rengeteg lelassított akció, feleslegesen felpörgetett, megemelt labda, s kevés lehetőség az ütempasszokra.
Itt van a gond, amit már írtam máskor és az igazolás előtt is, de elfogadtam. Ellenben olvassatok vissza és nézzétek meg, hogy miket írtam róla, amikor szidtam (mert szidtam rendesen. :P )! Pontosan azokat a hibákat, amiket ma hatványozottan mutatott, amik nagyon sokszor benne vannak a játékában csak nem ennyire durván, vagy ellensúlyozza egy góllal.

A durva játék meg soha senkinél se tetszett (Pepét is ezért utáltam meg de nagyon), a belépője pirosat ért. Nem akarok Barca játékostól még1 ilyet, vagy ehhez hasonlót látni!
Először a szabálytalanságra reagálnék, szerintem ne hasonlítsuk össze Pepével, Tamás Te már biztosan láttál igazi gusztustalan, akár sérülést is magában hordozó belépőt, Ibrahimovicé nem volt az. Itt a maximum a lábfejre ugrás lehetett volna, de még a csákó lábához sem ért hozzá, ennél sokkal durvábbak vannak az angol bajnokikon és még csak le sem fújják. Nem mondom, hogy szép volt, de semmi olyan, amitől kihullana a hajam.

A másik Ibra játékával kapcsolatos, korábban azt írtad, hogy Ibrával olyan gálák nem lesznek, mint Samuval voltak és ebben (részben) igazad is van. Ezt én csak a két játékos kezdősebességének különbségével magyarázom, mert azokra a passzokra, amikre a kameruni odaért, Ibrának esélye sincs az alkatából adódóan. Az, hogy lassítja a játékot, nem teljesen igaz. Rengetegszer ad használható labdát középcsatár létére, teljesen partner az egyérintős játékban, és ha kell meg tudja tartani a labdát, akár több ember gyűrűjében. Nyilván Ő is játszhat rosszul, és abban teljesen egyetértek Veled, hogy Samuval látványosabb volt a játék. Viszont még Ő is képes volt úgy eltűnni egy meccsen, hogy nem tudtam pályán van-e. A tegnapi nem Zlatan meccse volt, biztos fog még rosszul játszani, de én azt látom néha még önzetlenebb is mint kéne.
Az idézőles gálák elmaradásáért pedig nem csak Zlatan "statikussága" a magyarázat, hanem a balszélünk 0 teljesítménye ebben a szezonban. Henry tegnap játszott először elfogadhatóan, pedig már a 16. fordulót léptük túl. A tavalyi szezont játékban nem biztos, hogy lehet überelni (ennek nagyon sok összetevője van), de eredményességben eddig hozzuk, amit kell, a többi meg majd kiderül.
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
MR. TROMORT777

2010.01.03. 02:00:56

gekkodan írta:
Tipikus példa arra, amikor valaki kikap 1 szót egy véleményből és bizonyos elköteleződések okán nem tudja értelmezni amit írok. Az egész támadósor impotens volt, de Ibra nem hagyott ki ziccereket, sőt 1 lövése volt.

Persze nagy nulla volt Ő is nem vitás, de mind a 3 támadónk az volt, mert még Pedro sem alkotott sokat a gólján kívül.
Az igaz h Ibra nem hagyott ki ziccereket, csak azt ne felejtsd el, h nem is volt ziccere. És h miért nem volt? Azért mert lassú volt, nem mozgott eleget és rosszúl helyezkedett, etc.
Nem jött össze neki ez a meccs, kész ennyi. Én őszintén szólva nem örültem a cserének, de jött és én elfogadtam, ahogy minden BARCA játékost elfogadok. Mindenkinek vannak rosszab meccsei, Zlatannak ez volt, remélem erre az évre letudta a rossz meccseket. :lol:
Deus
Boixos Nois

2010.01.03. 00:53:17

van valami videó erről a zlatan esetről? mert lemaradtam...
KépKép
szajko
Director del Fútbol

2010.01.03. 00:43:19

A bíró felhúzta, elpattant 1 húr és megtette. Júj borzalmas...

R10 is csinált már badarságokat.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.03. 00:24:45

ElBartimaeus írta:
remélem ezt a többiekhez is leírtad,minden ilyesmi után,mert nálunk is előfordult tavaly is,előtte is,meg minden idényben (akár meccsen) bőven ilyen "megoldás" szinte az összes játékosunktól.

am előre féltem aki még egyszer ilyet elkövet, mi lesz ha eléri őket elbartimaeus haragja...

az egy dolog,h ki mit akar,vagy szeretne,de ne legyünk már naivak, fognak még Barcást is kiállítani,és fog még Barcás is pályára nem illő módon szerelni,vagy esetleg mást csinálni, ezeknek senki sem örül,de részese minden csapatnak, hol kevésbé,hol gyakrabban.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
dnske
Barça B

2010.01.03. 00:18:48

Leszögezem mielőtt idejött utáltam, most sem szeretem... De jó játékos.

Az egész csapatnak nem ment. Passz nélkül, társak nélkül nem lehet gólt rúgni...

Amikor felívelik rá és abból van a gól, amikor elviszi 4 ember között erejét kihasználva senki nem reklamál.

Tudom milyen rossz érzés az, ha téged faragnak és az ellen kap sorra szabadokat, 1x tévedés 2x tévedés de sokszor az már olyan, hogy a bíró eldöntötte, hogy ellened van. (Biztos az unokája ott volt a mikor elővette a brokit és visszamaradt a fejlődésben, ezért zabos rá.)

A talpalása tényleg nem volt szép, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy hasonlót elengedett a másik oldalon szabad nélkül...
gekkodan
Director del Fútbol

2010.01.02. 23:49:19

chrisnagy13 írta: Hát igen, ez is egy nézőpont...
Fogjuk rá Titire az X-et és az nem számít, hogy gyakorlatilag a Barca 10 emberrel játszott, mert Ibra csak szabadrúgásokat tudott kiharcolni azt is csak kifelé. :lol:
Tipikus példa arra, amikor valaki kikap 1 szót egy véleményből és bizonyos elköteleződések okán nem tudja értelmezni amit írok. Az egész támadósor impotens volt, de Ibra nem hagyott ki ziccereket, sőt 1 lövése volt.

Persze nagy nulla volt Ő is nem vitás, de mind a 3 támadónk az volt, mert még Pedro sem alkotott sokat a gólján kívül.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
chrisnagy13
Jugador del Barça

2010.01.02. 23:46:52

gekkodan írta:Henry 3x eldönthette volna a meccset legalább, szóval ne vegyük elő Zlatant, amikor zéró volt az egész támadósor. Kb Iniesta beállásával volt 5 perc dinamizmus elöl az egész 2. félidőben összesen.
Hát igen, ez is egy nézőpont...
Fogjuk rá Titire az X-et és az nem számít, hogy gyakorlatilag a Barca 10 emberrel játszott, mert Ibra csak szabadrúgásokat tudott kiharcolni azt is csak kifelé. :lol:
gekkodan
Director del Fútbol

2010.01.02. 23:36:00

Henry 3x eldönthette volna a meccset legalább, szóval ne vegyük elő Zlatant, amikor zéró volt az egész támadósor. Kb Iniesta beállásával volt 5 perc dinamizmus elöl az egész 2. félidőben összesen.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
bali 15
Director del Fútbol

2010.01.02. 23:22:53

Nem igazán mondom hogy az ő hibája a rossz teljesítmény. Faragták jobbról balra. Henry nagyon jól játszott, annyit futott legalább mint Alves, csak ahogy én láttam időnként megakad az ihlet ha cselezésről van szó:D.
kristop
Entrenador del Barça

2010.01.02. 23:20:57

Fernando írta:Ez érdekes... Nekem nem tűnt fel, hogy csapkodott volna vagy utánrúgott volna, könyökölt volna... Egyszer pakolt oda egyet valakinek, aki az egész meccs alatt rúgta és könyökölte őt... még sárgát is kapott. Az meg, hogy dumált, egyszer dumált a sporinak nagyjából fél percen keresztül és rohadtul igaza volt, ahogy Xavinak is vagy Busquetsnek is, akik szóvá tettek ezt azt. A kiemelt részt pedig te sem gondoltad komolyan remélem.
a továbbá után már nem azokat írtam, amit a mai meccsen tapasztaltam. ez lehet félreérthető volt.

viszont a többit még mindig tartom. nem egyszer dumált, hanem egyszer dumált nagyon sokat.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.01.02. 23:15:57

torrestoni írta: Zlatannal kapcsolatban egyetlen dolog bosszant, de ebben nem is várható változás: a támadásaink dinamikája mindenképp visszaesett, rengeteg lelassított akció, feleslegesen felpörgetett, megemelt labda, s kevés lehetőség az ütempasszokra.
Itt van a gond, amit már írtam máskor és az igazolás előtt is, de elfogadtam. Ellenben olvassatok vissza és nézzétek meg, hogy miket írtam róla, amikor szidtam (mert szidtam rendesen. :P )! Pontosan azokat a hibákat, amiket ma hatványozottan mutatott, amik nagyon sokszor benne vannak a játékában csak nem ennyire durván, vagy ellensúlyozza egy góllal.

Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.02. 23:15:05

danko94 írta:
Fernando írta:Ez nem csak mostanra érvényes. Egyébként ha már itt tartunk... Ibra mivel érdemelte ki? Mert az Interben vagy a Juvéban egyszer csúnyán nézett? Úgy szeretem az ilyen tömegvéleményeket. Nincs saját gondolatuk, csak sodródnak a többiekével lehajtott fejjel. Csak megszokásból lehurrogni valakit és szarral megdobálni szerintem ökörség és gyerekes dolog.
Khmm-khmm. Ha arra gondolsz, hogy miért bunkózzák le 10 ből 11 en Ibrát és erre nem tudod a választ, akkor sajnállak Eddigi csapataiban bunkó módon viselkedett, nagyképű volt, sértődékeny, flegma etc. Pl.: amikor a nemiszervét mutatta a nézőknek, vagy amikor cserét kért mert nm passzoltak neki...(és még több ilyen eset)
Ezzel pont arra utaltam, hogy rohadtul nem érdekel mit csinált az Interben vagy a Juvéban. Nálam tiszta lappal indult, és eddig semmi olyat nem tett amivel ezt bemocskolná, és szerintem ma sem. Faragták egymást a védőjével rendesen ennyi. Ilyeneket más is csinál, csak őt már beidegződésből is hurrogni kell.
kristop írta:
Fernando írta:Ibra mivel érdemelte ki? Mert az Interben vagy a Juvéban egyszer csúnyán nézett?
ugyanezt csinálta az Interben is, mint ma. ha nem ment neki a játék egész meccsen csak dumált, csapkodott. továbbá gerinctelen szabálytalanságok, utánarúgások, könyöklések jellemezték. a hihetetlen arca már-már fel se tűnt, mert megszokott lett tőle
Ez érdekes... Nekem nem tűnt fel, hogy csapkodott volna vagy utánrúgott volna, könyökölt volna... Egyszer pakolt oda egyet valakinek, aki az egész meccs alatt rúgta és könyökölte őt... még sárgát is kapott. Az meg, hogy dumált, egyszer dumált a sporinak nagyjából fél percen keresztül és rohadtul igaza volt, ahogy Xavinak is vagy Busquetsnek is, akik szóvá tettek ezt azt. A kiemelt részt pedig te sem gondoltad komolyan remélem.

A tömegvéleményről pedig. Te így látod, én úgy. Ennyi. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2010.01.02. 23:16:41-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
kristop
Entrenador del Barça

2010.01.02. 23:08:37

Fernando írta:Ibra mivel érdemelte ki? Mert az Interben vagy a Juvéban egyszer csúnyán nézett?
ugyanezt csinálta az Interben is, mint ma. ha nem ment neki a játék egész meccsen csak dumált, csapkodott. továbbá gerinctelen szabálytalanságok, utánarúgások, könyöklések jellemezték. a hihetetlen arca már-már fel se tűnt, mert megszokott lett tőle. én a rossz teljesítménye miatt nem bántanám, ezt max megjegyezni kell, de ezt a viselkedést ide ne hozzá át. hagyjuk ezt az olaszoknak Balotellinek, Materazzinak.

és nem, nem vagyok Ibra örökös ellenzéke. sőt megvédtem, amikor első pár meccsén kapta a kritikát, de nálam az volt az elfogadás alapja, hogy ezt a viselkedést hagyja ott szépen, ez ide nem való.

taktikai szabálytalanság oké, elkésik véletlenül belefér, de ilyen módon szándékosan odalépni valakinek undorító. ez nálam kiverte a biztosítékot.
Fernando írta:Úgy szeretem az ilyen tömegvéleményeket. Nincs saját gondolatuk, csak sodródnak a többiekével lehajtott fejjel.
ez meg nem érv. ugyanezt ellehetne mondani a te véleményedről is és valószínűleg annak se lenne semmi alapja.
danko94
Entrenador del Barça

2010.01.02. 23:07:57

Fernando írta:Ez nem csak mostanra érvényes. Egyébként ha már itt tartunk... Ibra mivel érdemelte ki? Mert az Interben vagy a Juvéban egyszer csúnyán nézett? Úgy szeretem az ilyen tömegvéleményeket. Nincs saját gondolatuk, csak sodródnak a többiekével lehajtott fejjel. Csak megszokásból lehurrogni valakit és szarral megdobálni szerintem ökörség és gyerekes dolog.
Khmm-khmm. Ha arra gondolsz, hogy miért bunkózzák le 10 ből 11 en Ibrát és erre nem tudod a választ, akkor sajnállak Eddigi csapataiban bunkó módon viselkedett, nagyképű volt, sértődékeny, flegma etc. Pl.: amikor a nemiszervét mutatta a nézőknek, vagy amikor cserét kért mert nm passzoltak neki...(és még több ilyen eset)
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.02. 22:51:41

Ez nem csak mostanra érvényes. Egyébként ha már itt tartunk... Ibra mivel érdemelte ki? Mert az Interben vagy a Juvéban egyszer csúnyán nézett? Úgy szeretem az ilyen tömegvéleményeket. Nincs saját gondolatuk, csak sodródnak a többiekével lehajtott fejjel. Csak megszokásból lehurrogni valakit és szarral megdobálni szerintem ökörség és gyerekes dolog.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
tudomka958
Jugador d'estrella

2010.01.02. 22:51:01

torrestoni!
a baj,hogy ez most már zsinórban jön nála és a csapat is emiatt döcög...
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.01.02. 22:46:30

Fernando írta:
tudomka958 írta:na mi van gyerekek?
a "bosnyák paraszt" örökös ellenzéke úgy érzi eljött az idő, rákenni az összes fekáliát!
elismerem,ma gyenge volt,de csak akkor,ha néhányan hasonló hangnemben kritizálnak másokat is:mondjuk xavit (akit egyébként imádok,de...)akinek semmivel nem volt több értékelhető momentuma és ugye mégiscsak neki kellene mozgatni a csapatot...
Így van. Ilyenkor elő kell venni az olyan embereket akikről megoszlik a vélemény... Hogy tovább menjek Valdés mit csinált a gólnál? Össze vissza rohangált... Róla nem írtok? Alves? Sehol nem volt a beadásnál. Az ő embere rúgta a gólt, Puyol is sokszor csak kereste a labdát, Xavinak se volt sok jó passza... De persze ilyenkor azokat kell elővenni, akit "szokás".
Srácok, nem értem mire fel van itt ez a sírás...

Két ember volt összesen, aki kissé túlzó kritikát fogalmazott meg, némi igazságtartalommal.

Azt pedig azt hiszem nem kell magyarázni, hogy Xavi mivel érdemelte ki azt, hogy egy-egy gyengébb mérkőzése után ne "köpdössék" egyáltalán, nem beszélve arról, ohgy az csak egy gyengébb meccs, abszolút nem hozzáállás kérdése.

Szerk.:
Etooka, én komolytalanul írtam. Azt tartom, hogy ami látszódott ma rajta, az simán megérdemelt volna egy cserét a 70. perc környékén, s mivel a repertoár (ha egy személyt lehet annak nevezni) ily szegényes, így evidens, hogy Bojan, hátha az ő hozzáállása, motivációja, más termete elég a győztes gólhoz. Ez erre a meccsre szólt, s egyébként is hiányolom Peptől a merészebb húzásokat. Akármit is ért el, cserélni nem tud, ezt olyan bizton állítom, mint Ozsi a Zlatan vs. Henry dolgot. :D

Nagyot nem bukhat vele egy hatkupás csapat 1-1-nél hazai pályán, ha a láthatóan nem működő stratégiáról váltani próbál. Többek közt ezért is mondtam, ohgy akár a jobb oldalra is kimehetett volna. Ott talán nagyobb területtel, több idővel és labdával többet tett volna le. De ezek már "merész" húzásnak számítanak, úgy tűnik.

Fernando, tudomka: fogalmam sincs, hogy Zlatan milyen gyakorisággal, milyen teljesítmények után kap a nyakába itt, jelen esetben szerintem jogos a kritika normális formában, az esztelen véleményekkel pedig minek foglalkozni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2010.01.02. 22:56:20-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2010.01.02. 22:44:07

torrestoni írta:...
Mivel a személyeskedést nem szeretem, inkább mondjuk úgy, hogy a mondandódra :) De tényleg.

Hát, megmondom őszintén, Bojan legnagyobb fanja voltam tavaly végig, hogy játsszon többet. Aztán beállt, kapta a perceket, semmi. Copa del Reyben viszont jól játszott, ott érződött, hogy az a sorozat az övé.

Viszont, idén ugyanez folytatódott, azzal a különbséggel, hogy eddig nem votlak Király-kupa meccsek :) A bajnokság elején jó volt, lesérült, aztán puff. Idény egy igazán jó meccse volt szvsz, az argentinok ellen a Katalán válogatottal.

Ibrára visszatérve, az világosan látszik, hogy nem az a feladata, hogy mozogjon sokat. Az Pedro illetve Henry reszortja. Ez nem hiszem, hogy fegyelmezetlenség lenne, ezt Pep kéri tőle szvsz.

Ezt a lecserélni dolgot pedig én nem nagyon szeretem, mivel ma is benne volt a gól. Gondoljunk csak a nagy ziccerére, míg Bojan bejött, és elveszett. Na, szerintem ezért nem kellett lecserélni Ibrát.

Amúgy a határozottságom miatt azért nehogy már szentírásnak vegyétek a mondandóm :) Csak próbálom alátámasztani a véleményem, és így sikerül. :D
.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.02. 22:41:43

tudomka958 írta:na mi van gyerekek?
a "bosnyák paraszt" örökös ellenzéke úgy érzi eljött az idő, rákenni az összes fekáliát!
elismerem,ma gyenge volt,de csak akkor,ha néhányan hasonló hangnemben kritizálnak másokat is:mondjuk xavit (akit egyébként imádok,de...)akinek semmivel nem volt több értékelhető momentuma és ugye mégiscsak neki kellene mozgatni a csapatot...
Így van. Ilyenkor elő kell venni az olyan embereket akikről megoszlik a vélemény... Hogy tovább menjek Valdés mit csinált a gólnál? Össze vissza rohangált... Róla nem írtok? Alves? Sehol nem volt a beadásnál. Az ő embere rúgta a gólt, Puyol is sokszor csak kereste a labdát, Xavinak se volt sok jó passza... De persze ilyenkor azokat kell elővenni, akit "szokás".
kristop
Entrenador del Barça

2010.01.02. 22:40:33

socio66 írta:
kristop írta:
Az idény eddigi szinte összes meccsén meg azt a formáját hozta,amiért nem kellene megtalálni egy rosszabb meccs után.
nem. az idény eddigi szinte összes meccsén meg azt a formáját hozta, amiért nem kell megtalálni utána. meg úgy általánosságban se. viszont, amikor meg így viselkedik, akkor igenis kapjon csak negatív kritikát, ne csukjuk be a szemünket. amikor jó, akkor megkapja az ellenkezőjét.Ű

szerk.: én nem a teljesítményéről beszélek.. azt bárkinek el lehet nézni, hogy nem mindig top.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2010.01.02. 22:41:55-kor.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.01.02. 22:38:06

Etooka írta:Bojant hagyjuk már. Csereként beállva nem képes meccseket eldönteni, ha az elejétől játszik, akkor talán látunk tőle egy jó produktumot, egyébként nem.

Nem hiszem, hogy Ibrát kéne bántani. A középpályán rendszeresen eladtuk a labdát, így gyakorlatilag csak az jutott el hozzá, ami pontatlan volt. A végén volt egy nagy helyzete, azt valószínűleg még ő sem tudja, hogyan hagyta ki. A törlesztéséért meg egyértelmű piros járt volna, de valamilyen szintem megértem, egész meccsen utaztak rá, a játékvezető pedig becsukta a szemét...
Gondolom ez nekem szólt... :D
Nem tudom, hogy a futballban mióta lehet előre megmondani, hogy egy játékos mit tesz/tehet le 90, vagy x perc alatt az asztalra, mindegy, hogy ha csereként áll pályára, vagy akkor, ha egész meccsen...
Minden esetre igazat adok neked, valamiért csak ki tudtad ilyen határozottan jelenteni.

Egyébként ehhez akkor még hozzátenném, hogy Ibrahimovics mai játéka mivel volt meggyőzőbb, meggondoltabb, mint megpróbálni kitenni a jobbszélre, vagy adni Bojannak 20-30 percet. :lol:

Az pedig tény, hogy kevés labda jutott el hozzá, ami igen, az ott többnyire el is veszett, ezt azonban mind Ibra, mind a két támadótárs részéről több mozgással kompenzálni lehetett volna. Az pedig, hogy hármójuk közül ma ő különösképp motiválatlan, kedvtelen, s összességében gyenge volt, az csak rá vonatkozik, nem Henryra, Bojanra vagy Pedrora.

Ezért is mondtam: Pep hibája volt, hogy nem cserélte le, vagy rendelte magához, legyen szó a szabálytalanság(ok)ról, vagy arról, hogy ma ennyi tellett tőle.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Lezárt