Etooka írta:Bojant hagyjuk már. Csereként beállva nem képes meccseket eldönteni, ha az elejétől játszik, akkor talán látunk tőle egy jó produktumot, egyébként nem.
Nem hiszem, hogy Ibrát kéne bántani. A középpályán rendszeresen eladtuk a labdát, így gyakorlatilag csak az jutott el hozzá, ami pontatlan volt. A végén volt egy nagy helyzete, azt valószínűleg még ő sem tudja, hogyan hagyta ki. A törlesztéséért meg egyértelmű piros járt volna, de valamilyen szintem megértem, egész meccsen utaztak rá, a játékvezető pedig becsukta a szemét...
Gondolom ez nekem szólt...

Nem tudom, hogy a futballban mióta lehet előre megmondani, hogy egy játékos mit tesz/tehet le 90, vagy x perc alatt az asztalra, mindegy, hogy ha csereként áll pályára, vagy akkor, ha egész meccsen...
Minden esetre igazat adok neked, valamiért csak ki tudtad ilyen határozottan jelenteni.
Egyébként ehhez akkor még hozzátenném, hogy Ibrahimovics mai játéka mivel volt meggyőzőbb, meggondoltabb, mint megpróbálni kitenni a jobbszélre, vagy adni Bojannak 20-30 percet.
Az pedig tény, hogy kevés labda jutott el hozzá, ami igen, az ott többnyire el is veszett, ezt azonban mind Ibra, mind a két támadótárs részéről több mozgással kompenzálni lehetett volna. Az pedig, hogy hármójuk közül ma ő különösképp motiválatlan, kedvtelen, s összességében gyenge volt, az csak rá vonatkozik, nem Henryra, Bojanra vagy Pedrora.
Ezért is mondtam: Pep hibája volt, hogy nem cserélte le, vagy rendelte magához, legyen szó a szabálytalanság(ok)ról, vagy arról, hogy ma ennyi tellett tőle.