Nem tudna valaki 1 linket adni, ahonnan a Sims 2-t le tudnám tölteni?

Én egyáltalán nem csípem ezt a Dakart,nézhetetlen is számomra,meg ugye életveszélyes is.BoYka írta:A Dakar-rali első etapjának 75. kilométerénél a német, svájci duó a nézők közé csapódott, több nézőt is magával sodorva. A sérülteket a helyi mentők és a szervezők mentőhelikoptere kórházba szállította, illetve a helyszínen ellátta. Egy 28 éves nő azonban a kórházba szállítást követően meghalt, a helikopterben kétszer ugyan újraélesztették, de végül belehalt súlyos koponya-, hasi- és medencesérüléseibe.
Jól kezdődik a rali....pf
Akármikor fel lehet bontani és át lehet menni másik szolgáltatóhoz, csak ki kell fizetni a fibernetet. Tehát ha 2 évig van hűségnyilatkozatod és még van belőle 5 hónap, akkor azt az 5 hónapot kifizeted nekik és átmész más szolgáltatóhoz. Tehát a hűségnyilatkozat csak annyit jelent, hogy X ideig fizetni kell nekik. Annyi a gáz ilyenkor, hogy sokáig duplán fizetsz...Fecooo írta:erre annyit mondok: hűségnyilatkozat...MichaaBee írta:Aki elégedetlen a fibernettel, annak egy jó tanács: cseréljétek le aztán szevasz.Diginél van mindenféle jó csatorna, olcsó és a net is gyors mellé.
Van bizony mégpedig nem is akármilyen! 20/10Mbit/s-2500 ft,30/20Mbit/s-3500 ft,80/25Mbit/s-4500 ft És a sávszélesség tényleg ennyi,illetve nem is mert egy picivel többEl fanático írta:Amúgy meg nem is tudtam, hogy van Digis net...
Igen ám, de a Digi olyan kényes, hogy nyáron anyámék min. fél órával az első hallható égzengés előtt tudják, hogy vihar lesz, mert olyankor elmegy az adás.MichaaBee írta:Aki elégedetlen a fibernettel, annak egy jó tanács: cseréljétek le aztán szevasz.Diginél van mindenféle jó csatorna, olcsó és a net is gyors mellé.
MichaaBee írta:Aki elégedetlen a fibernettel, annak egy jó tanács: cseréljétek le aztán szevasz.Diginél van mindenféle jó csatorna, olcsó és a net is gyors mellé.
Azon vagyok. Kettő netet és egy kábel tv-ét fizetek egyszerre, ha valamelyiktől végre sikerül megszabadulnom azonnal hívom a Digit.MichaaBee írta:Aki elégedetlen a fibernettel, annak egy jó tanács: cseréljétek le aztán szevasz.Diginél van mindenféle jó csatorna, olcsó és a net is gyors mellé.
Így van!MichaaBee írta:Aki elégedetlen a fibernettel, annak egy jó tanács: cseréljétek le aztán szevasz.Diginél van mindenféle jó csatorna, olcsó és a net is gyors mellé.
Én meg nem is hallottam !herr.toth írta:BB Spumante édes
a himnuszra nem is emlékszem olyan getto helyen voltam:D
Törley száraz....Kemény az üvegje!kurdt írta:Törley, száraz...
különböző logisztikai problámákból kifolyóan éjfél után mondjuk egy perccel került csak elő a pezsgő
Ez szuper....Fecooo írta: ha analóg csomagod van, mint nekem, akkor febr-ig várnod kell...
addig csak a digitális csomagban lesz benne, ezt elfelejtették közölni![]()
![]()
![]()
nah meg azt is, h a Disney csatornát, Discovery-t és asszem az Animal Planetet elvették és berakták a világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő Zone romanticát és a muzsika tv-t...
el se kell mondanom, h a 6 éves kisöcsém kedvenc adóját vették el bejelentés nélkül...![]()
![]()
ha esetleg szerencséd van, akkor talán nálatok már fogható... próbáld meg a 273 mhz-en...
ha analóg csomagod van, mint nekem, akkor febr-ig várnod kell...szajko írta:Fibernetesektől kérdezném...
Nektek bejött már a Sport1? Mert én végig pörgettem az összes frekvenciát, de sehol semmi.
A Fishing and Huntig meg bezzeg van.
Tim írta:Egy nagyon fontos felmérést végzek,némi segítségre lesz szükségem.
A kérdésem az lenne hogy milyen pezsgőt ittatok sziveszterkor?(márka,és típus kellene pld."Törley,száraz)Illetve mikor bontjátok a pezsgőt,pontban éjfélkor,vagy valamivel korábban és éjfélre már ki van töltve a poharakba?
A koccintással megvárjátok-e a himnusz végét?
Rajta,soroljátok!
5en voltunk és abból én meg 2 hawerom nem ivott pezsgőt mert nagyon szénsavas és a tömény nem megy le arra de ők félédes BB-t ittak ugy emlékszek és himnusz után fél órával!!Tim írta:Egy nagyon fontos felmérést végzek,némi segítségre lesz szükségem.
A kérdésem az lenne hogy milyen pezsgőt ittatok sziveszterkor?(márka,és típus kellene pld."Törley,száraz)Illetve mikor bontjátok a pezsgőt,pontban éjfélkor,vagy valamivel korábban és éjfélre már ki van töltve a poharakba?
Rajta,soroljátok!
Ez kemény feladat.Tim írta:Egy nagyon fontos felmérést végzek,némi segítségre lesz szükségem.
Rajta,soroljátok!
Tim írta:Egy nagyon fontos felmérést végzek,némi segítségre lesz szükségem.
Rajta,soroljátok!