Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
valaki lenne olyan kedves hogy elmagyarázza mi merre hány méter, mert regeltem gyorsan egyet és hát nem nagyon találom, ezt az ingyen pöris dolgot..nagyitomi írta:ott kell lennie egy kiírásnak h rendelkezésre állFernando írta:Az nekem nem baj. De most akkor Menü/Ingyenes játék/és azon belül?
lejárt
lejárt
stb
csak meg kell sajnos várni,amíg az összes játékot letölti a gép(persze a kaszinót is le kell először tölteni,de gondolom ez egyértelmű)
ha nem megy,írj privátban és segítek,vagy írok itt,hogy a többieknek is menjen
ott kell lennie egy kiírásnak h rendelkezésre állFernando írta:Az nekem nem baj. De most akkor Menü/Ingyenes játék/és azon belül?
Ezt a Torino meccset én is néztem, de a Torino 19 forduló alatt 11 pontot szerzett otthon.7-5-7tel állnak.Vki győzzön már meg.Fernando írta:Az nekem nem baj. De most akkor Menü/Ingyenes játék/és azon belül?
Amúgy mára:
1.
Nancy vs. Turow H 1.19
Bilbao vs. Charleroi H 1.05
*(0-1)Porto vs. Leixoes H 1.68
Barca vs. Sevilla H 1.45
2.
Lecce vs. Vicenza H 1.78
Porto vs. Leixoes H 1.24
*(0-1)Barca vs. Sevilla H 2.21
Torina vs. Matova H 1.59
Van rajta valami azonosító szám. Azt hiszem végső esetben az is elég.Fernando írta:Látszódni látszik, csak gyűrött nagyon. Parok lehet nemveszi be a gép...
alig ad pénzt...pár centet(30-40max),míg a múlt heti adott átlagban 1000ft-otFernando írta:Mi az, hogy nem jo? Miért?nagyitomi írta:pl most,de az eheti nem jó(minden héten más játék az ingyenes)Fernando írta:És mikor lehet pörgetni ezzel?
Mi az, hogy nem jo? Miért?nagyitomi írta:pl most,de az eheti nem jó(minden héten más játék az ingyenes)Fernando írta:És mikor lehet pörgetni ezzel?
pl most,de az eheti nem jó(minden héten más játék az ingyenes)Fernando írta:És mikor lehet pörgetni ezzel?
Nincs benne semmilyen átverés, Tegnap jött meg onnan a 29ezrem, és azt csak pörgettem, igaz nem 1 felhasználónévvel.Fernando írta:Más:
Ki mennyit tud erről az ingyenpörgetésről Sportingbeten? Elv pénz nélkül minden kedden tudsz pénzt szerezni. Nagy átverés? Kipróbálnám.
Nem szeretek összeget írni, de az imént írtam mégis. 4 papírt tettem rá, olyan nem egészen 4-es odds. Szóval megérte kukáznom.szajko írta:Én is jártam már így, de be kell vegye azt a gép a gyűrődés még elmegy...Fernando írta:Hát meggyűrődve meg van, de majd szépen elmondom, hogy átlettem [auto_cenzúra]...
Egyébként mennyit nyertél és mennyiből?
ennyit errőlsenzu írta:San José erősebb csapat, mint a Los Angeles, ráadásul jobb formában is vannak, utolsó 6 meccsükből 6t nyertek (ebből 2 volt hosszabbításos), míg a Los Angeles 6ból 2t nyert megnagyitomi írta: bátor dolog minden szelvényen megfogadni valakit,san jose ha x-el,akkor bukott mind,de sok sikert
ennek simának kell lennie
Én is jártam már így, de be kell vegye azt a gép a gyűrődés még elmegy...Fernando írta:Hát meggyűrődve meg van, de majd szépen elmondom, hogy átlettem [auto_cenzúra]...
ha látszik rajta a száma, igenFernando írta:Ilyen nincs. Ez mi... Remélem el megy a skót meccs, és akkor nyugodtan alszok, mert relatíve egész nagy téttel raktam meg és ugye kb 4 szeresét téptem szét, mert 0-0 olvastam több helyen...
Wu kihalásztam szelvényt kukából mert győzelemre áll a skót csapat is, nincs séttépve, csak rohadtul de tényleg rohadtul meggyűrve, sztetek beveszik?
http://www.footballresults.org/Fernando írta:Hol írnak 1-3-at? Én 0-0-t látok mindenhol? livescore-on legalábbis azvan.