Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

valaki lenne olyan kedves hogy elmagyarázza mi merre hány méter, mert regeltem gyorsan egyet és hát nem nagyon találom, ezt az ingyen pöris dolgot..nagyitomi írta:ott kell lennie egy kiírásnak h rendelkezésre állFernando írta:Az nekem nem baj. De most akkor Menü/Ingyenes játék/és azon belül?
lejárt
lejárt
stb
csak meg kell sajnos várni,amíg az összes játékot letölti a gép(persze a kaszinót is le kell először tölteni,de gondolom ez egyértelmű)
ha nem megy,írj privátban és segítek,vagy írok itt,hogy a többieknek is menjen
ott kell lennie egy kiírásnak h rendelkezésre állFernando írta:Az nekem nem baj. De most akkor Menü/Ingyenes játék/és azon belül?
Ezt a Torino meccset én is néztem, de a Torino 19 forduló alatt 11 pontot szerzett otthon.7-5-7tel állnak.Vki győzzön már meg.Fernando írta:Az nekem nem baj. De most akkor Menü/Ingyenes játék/és azon belül?
Amúgy mára:
1.
Nancy vs. Turow H 1.19
Bilbao vs. Charleroi H 1.05
*(0-1)Porto vs. Leixoes H 1.68
Barca vs. Sevilla H 1.45
2.
Lecce vs. Vicenza H 1.78
Porto vs. Leixoes H 1.24
*(0-1)Barca vs. Sevilla H 2.21
Torina vs. Matova H 1.59
Van rajta valami azonosító szám. Azt hiszem végső esetben az is elég.Fernando írta:Látszódni látszik, csak gyűrött nagyon. Parok lehet nemveszi be a gép...
alig ad pénzt...pár centet(30-40max),míg a múlt heti adott átlagban 1000ft-otFernando írta:Mi az, hogy nem jo? Miért?nagyitomi írta:pl most,de az eheti nem jó(minden héten más játék az ingyenes)Fernando írta:És mikor lehet pörgetni ezzel?
Mi az, hogy nem jo? Miért?nagyitomi írta:pl most,de az eheti nem jó(minden héten más játék az ingyenes)Fernando írta:És mikor lehet pörgetni ezzel?
pl most,de az eheti nem jó(minden héten más játék az ingyenes)Fernando írta:És mikor lehet pörgetni ezzel?
Nincs benne semmilyen átverés, Tegnap jött meg onnan a 29ezrem, és azt csak pörgettem, igaz nem 1 felhasználónévvel.Fernando írta:Más:
Ki mennyit tud erről az ingyenpörgetésről Sportingbeten? Elv pénz nélkül minden kedden tudsz pénzt szerezni. Nagy átverés? Kipróbálnám.
Nem szeretek összeget írni, de az imént írtam mégis. 4 papírt tettem rá, olyan nem egészen 4-es odds. Szóval megérte kukáznom.szajko írta:Én is jártam már így, de be kell vegye azt a gép a gyűrődés még elmegy...Fernando írta:Hát meggyűrődve meg van, de majd szépen elmondom, hogy átlettem [auto_cenzúra]...
Egyébként mennyit nyertél és mennyiből?
ennyit errőlsenzu írta:San José erősebb csapat, mint a Los Angeles, ráadásul jobb formában is vannak, utolsó 6 meccsükből 6t nyertek (ebből 2 volt hosszabbításos), míg a Los Angeles 6ból 2t nyert megnagyitomi írta: bátor dolog minden szelvényen megfogadni valakit,san jose ha x-el,akkor bukott mind,de sok sikert
ennek simának kell lennie
Én is jártam már így, de be kell vegye azt a gép a gyűrődés még elmegy...Fernando írta:Hát meggyűrődve meg van, de majd szépen elmondom, hogy átlettem [auto_cenzúra]...
ha látszik rajta a száma, igenFernando írta:Ilyen nincs. Ez mi... Remélem el megy a skót meccs, és akkor nyugodtan alszok, mert relatíve egész nagy téttel raktam meg és ugye kb 4 szeresét téptem szét, mert 0-0 olvastam több helyen...
Wu kihalásztam szelvényt kukából mert győzelemre áll a skót csapat is, nincs séttépve, csak rohadtul de tényleg rohadtul meggyűrve, sztetek beveszik?
http://www.footballresults.org/Fernando írta:Hol írnak 1-3-at? Én 0-0-t látok mindenhol? livescore-on legalábbis azvan.