2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez teljes mértékben igaz.Én sem mondtam,hogy most azonnal legyen kezdő minden meccsen,meg játszon többet.Amíg Pedro ilyen formában van,addig nincs az a hülye edző,aki kihagyná a csapatból egy formán kívül lévő Bojan miatt.Az edzésen való teljesítmény,szerintem így picit háttérbe szorul.Mert,ha pl Pedro és Henry is iszonyat rossz formában lenne és Pep azt látná,hogy Bojan szétszakítja magát edzésen,akkor biztos több lehetpséget kapna.De Pedro jó formában játszik,sőt talán egyre jobb,bár vannak hullámvölgyei,Henry pedig Henry és ezért van előrébb a sorban,hiába nem volt formában eddig,bár most talán ő is kezd magára találni. Bojannak igazából akkor lenne szerencséje,ha megint döntőig mennénk a kupában,mert ott tuti alapember lenne.Illetve ha Pedro is és Henry is nagyon formán kívűl rekedne. Jah és még talán annyi,hogy Pep rájöjjön,hogy Iniestát nem szabadna elpazarolni a balszélen! Egyébként a legnagyobb hibája szerintem,hogy amikor lehetőséget kap,akkor kapkod,görcsöl.Pepnek kellene olyan hatással lenni rá,hogy megpróbálja megnyugtatni,hogy csak a játékra koncentráljon,hogy jobban érezze az edző bizalmát!Kalap1988 írta: Sokszor jöttök azzal, hogy nem kap lehetőséget, akkor nehéz bizonyítani és gólokat rúgni, ez ugyan igaz a szűk értelemben, de azon nem gondolkodtok el sosem, hogy ennek oka is van? Pep látja őt edzésen, látja valószínűleg, hogy gyengébb, mint a többi alternatíva és azért nem játszatja. Ez egyértelmű, te lehet kísérleteznél vele, innen sok kilométerről,mert nem látod őt nap, mint nap. Biztos jó oka van Pepnek, hogy nem játszatja, ezen azért érdemes lenne elgondolkodnia mindenkinek, aki csak a meccshiányt okolja Bojan gyengébb teljesítményéért. És itt nem feltétlenül rád gondolok, mert te ennél összetettebb dologról írtál, de ez már kikívánkozott belőlem,mert elég sokszor olvasok hasonló véleményeket itt. Ami szerintem egyértelműen butaság. Kosárlabdáztam sokáig és én sem kerültem be a kezdőcsapatba,ha edzésen nem ment, mégsem az edzőt hibáztattam, hanem tovább dolgoztam. Szerintem Bojan is így gondolja, úgy hogy ne Pep-et hibáztassuk.
Sokszor jöttök azzal, hogy nem kap lehetőséget, akkor nehéz bizonyítani és gólokat rúgni, ez ugyan igaz a szűk értelemben, de azon nem gondolkodtok el sosem, hogy ennek oka is van? Pep látja őt edzésen, látja valószínűleg, hogy gyengébb, mint a többi alternatíva és azért nem játszatja. Ez egyértelmű, te lehet kísérleteznél vele, innen sok kilométerről,mert nem látod őt nap, mint nap. Biztos jó oka van Pepnek, hogy nem játszatja, ezen azért érdemes lenne elgondolkodnia mindenkinek, aki csak a meccshiányt okolja Bojan gyengébb teljesítményéért. És itt nem feltétlenül rád gondolok, mert te ennél összetettebb dologról írtál, de ez már kikívánkozott belőlem,mert elég sokszor olvasok hasonló véleményeket itt. Ami szerintem egyértelműen butaság. Kosárlabdáztam sokáig és én sem kerültem be a kezdőcsapatba,ha edzésen nem ment, mégsem az edzőt hibáztattam, hanem tovább dolgoztam. Szerintem Bojan is így gondolja, úgy hogy ne Pep-et hibáztassuk.sneco7 írta:Nana.a sérülése óta alig játszott meccset,úgy nagyon nehéz jól játszani,hogy rajta a nyomás,hogy 15 percek alatt bizonyítson.A sérülése előtt,amíg több lehetőséget kapott,addig jobban is ment neki a játék.Pedronak "mázlija" volt,hogy Bojan,Henry,meg Iniesta szinte egyszerre voltak sérültek így több lehetőséget kapoot és így bele is tudott lendülni,élt a lehetőséggel.Az elején ő sem tudott hozzátenni a játékhoz,de sikerült kihasználnia a helyzeteit így bent ragadt a csapatban.Aztán most már látszik is rajta a fejlődés.Ha Bojan kapott volna ennyi lehetőséget(persze,ha nem sérül meg),akkor majdnem biztos vagyok benne,hogy ő írt volna történelmet azzal,hogy mind a 6 sorozatban gólt lőtt.Míg Pedronak maradt volna a padozás és minimális játékidő,esetleg a B csapat.
Egyébként lehet,hogy Bojannak is jót tett volna,ha a sérülése után játszik pár meccset a B csapatban,h játékba lendüljön és önbizalmat szerezzen. Most már ugye késő,mert ha jól tudom,ha az első csapatban több,mint 6 meccsen pályára lép,akkor már nem játszhat a B csapatban.
Biztosan a "szűk" keretre gondolt de azért vannak itt alternatívák.Bányász írta:Milyen kényszer?Ki kényszerít kit,mire?Hunfranco írta:
Sztem Pep is így gondolja ezt, nem nagyon bízik benne, csak a kényszer miatt van még itt, és játszik annyit, amennyit játszik.
Milyen kényszer?Ki kényszerít kit,mire?Hunfranco írta:
Sztem Pep is így gondolja ezt, nem nagyon bízik benne, csak a kényszer miatt van még itt, és játszik annyit, amennyit játszik.
Nana.a sérülése óta alig játszott meccset,úgy nagyon nehéz jól játszani,hogy rajta a nyomás,hogy 15 percek alatt bizonyítson.A sérülése előtt,amíg több lehetőséget kapott,addig jobban is ment neki a játék.Pedronak "mázlija" volt,hogy Bojan,Henry,meg Iniesta szinte egyszerre voltak sérültek így több lehetőséget kapoot és így bele is tudott lendülni,élt a lehetőséggel.Az elején ő sem tudott hozzátenni a játékhoz,de sikerült kihasználnia a helyzeteit így bent ragadt a csapatban.Aztán most már látszik is rajta a fejlődés.Ha Bojan kapott volna ennyi lehetőséget(persze,ha nem sérül meg),akkor majdnem biztos vagyok benne,hogy ő írt volna történelmet azzal,hogy mind a 6 sorozatban gólt lőtt.Míg Pedronak maradt volna a padozás és minimális játékidő,esetleg a B csapat.Hunfranco írta:Kösz a statisztikákat!chrisnagy13 írta:Tessék parancsolni:
Pedro
Bojan
El lehet szemezgetni a statisztikákon, már ha valaki veszi a fáradságot.
És ez is van.
6 meccs óta nem tudunk 1 gólnál többet rúgni, úgy hogy ne beszéljen itt senki 5, 6 gólokról, mert ez már nem a 2008/2009-es szezon. Ti meg azt várjátok tőle, hogy minden 3. meccsen amikor amikor beáll lőjön 2 gólt 5 perc alatt vagy döntse el a meccset, nevetséges!
Nem várjuk tőle, hogy ő rúgjon minden gólunkat, de azt ne mond, hogy te elégedett vagy a hónapok óta nyújtott teljesítményével.
Nekem az nevetséges, hogy hónapok óta azt olvasom a fórumon minden lejátszott meccse után, hogy Bojan nagyon rossz estét fogott ki. Nekem ezzel van tele aaaaaaaa a a hőcipőm.
Nem tudok a teljesítményéről nagyon mit mondani, mert egyszerűen nincs annyit és akkor pályán, hogy ezt objektívan le lehessen mérni.Hunfranco írta:Kösz a statisztikákat!chrisnagy13 írta:Tessék parancsolni:
Pedro
Bojan
És ez is van.
6 meccs óta nem tudunk 1 gólnál többet rúgni, úgy hogy ne beszéljen itt senki 5, 6 gólokról, mert ez már nem a 2008/2009-es szezon. Ti meg azt várjátok tőle, hogy minden 3. meccsen amikor amikor beáll lőjön 2 gólt 5 perc alatt vagy döntse el a meccset, nevetséges!
Nem várjuk tőle, hogy ő rúgjon minden gólunkat, de azt ne mond, hogy te elégedett vagy a hónapok óta nyújtott teljesítményével.
Nekem az nevetséges, hogy hónapok óta azt olvasom a fórumon minden lejátszott meccse után, hogy Bojan nagyon rossz estét fogott ki. Nekem ezzel van tele aaaaaaaa a a hőcipőm.
Kösz a statisztikákat!chrisnagy13 írta:Tessék parancsolni:
Pedro
Bojan
És ez is van.
ha jól emlékszem (de nem vagyok lexikon) messivel majd egyszerre dobta rijkaard a mélyvízbe (talán fél év volt köztük).chrisnagy13 írta:Nem értelek titeket. Ennyi játéklehetőséggel hova fejlődjön?
De biztos igazatok van.![]()
Azért arra kíváncsi lennék mitől gyengébb ő Pedronál játékban? Mert az rendben van, hogy Pedro lőtt pár fontos gólt idén, de ezen kívül semmi extra.
Akkor biztos Busquets meg Keita is jobb vkp mint Touré. Meg Messi is középcsatár poszton a legjobb és Iniesta is tökéletes balszélső.Rivaldo11 írta: Maradjunk annyiban, hogy ha Pep azt látná az edzésen, hogy itt egy hatalmas klasszis csatár pallérozódik, egészen biztos, hogy többet játszana.
Játékban nem gyengébb, de azzal a háttérrel amivel jött (az akadémia minden idők legtöbb gólját szerző ifjonca), gólok tekintetében kell jobbnak lennie. De egyenlőre elég súlytalan, sokat hibázik. Azért még láttok benne lehetőséget, jót tenne neki egy kölcsönadás...chrisnagy13 írta:Nem értelek titeket. Ennyi játéklehetőséggel hova fejlődjön?
Azért arra kíváncsi lennék mitől gyengébb ő Pedronál játékban? Mert az rendben van, hogy Pedro lőtt pár fontos gólt idén, de ezen kívül semmi extra.
Hány meccs ússzon el még miatta? Mikor ő a 3 csatárunkból az egyik, akkor 1/3-dal kevesebb esélyünk van a gólszerzésre. Ennyi erővel én is játszhatnék ott, ezt a semmit én is tudnám csinálni. És akkor még kapjak 10 meccsen kezdőlehetőséget, hátha belejövök. Kb. rajtamú szna el minden meccs. Aztán mikor mindenhonnan kiestünk, foghatnánk a fejünket, hogy húú nem volt ez a srác tehetség!gergo9 írta:Azért azzal várjunk még hogy túl lett értékelve. Vban úgy tűnik de még akkor is csak 19éves Pedro-rol 3éve azt sem tudtuk hogy a világon van szinte.Rivaldo11 írta: Alaposan túl lett értékelve, nem véletlen, hogy ennyire keveset játszik.
Van ideje még bőven.
Én adnék neki bőven játéklehetőséget, tavasszal ha nincs változás akkor próbáljon meg más csapatba bizonyítani hogy helye van a Barca-ban.
Mondjuk Pedro a góljaival kiérdemelte a több játékpercet. Bojan meg...Maradjunk annyiban, hogy ha Pep azt látná az edzésen, hogy itt egy hatalmas klasszis csatár pallérozódik, egészen biztos, hogy többet játszana.chrisnagy13 írta: Azért arra kíváncsi lennék mitől gyengébb ő Pedronál játékban? Mert az rendben van, hogy Pedro lőtt pár fontos gólt idén, de ezen kívül semmi extra.
Amikor játszik ne bizonyítja, hogy a kezdőben a helye. Amióta Pep irányítása alatt van, azóta azzal magyarázzátok a gyenge játékát, hogy nincs formában, meg kevés játéklehetőséget kap. Ennek ellenére, nem látom azt, hogy tudna cselezni, vagy legalább gyors lenne. Ennek ellenére még fizikailag is semmi, úgy fellökik mint a sz.rt.chrisnagy13 írta:Nem értelek titeket. Ennyi játéklehetőséggel hova fejlődjön?
Azért azzal várjunk még hogy túl lett értékelve. Vban úgy tűnik de még akkor is csak 19éves Pedro-rol 3éve azt sem tudtuk hogy a világon van szinte.Rivaldo11 írta: Alaposan túl lett értékelve, nem véletlen, hogy ennyire keveset játszik.