Dmitro Csigrinszkij

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Fernando
Llegenda del Barça

2010.02.07. 16:57:26

Én lazán bedobnám őt. Olyan borzasztóan vészesen rosszul azért nem játszott. Had kezdjen.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.02.07. 16:45:28

Rewolution5 írta:tehetseges ..jo lenne ha az atletico ellen jatszana ....sokat segithet nekunk .....foleg most amikor kilikvidálódtak a védőink
Egyáltalán nem lenne jó szerintem ha játszana a matracosok ellen. Minek? Ott lesz Puyol és az egyre inkább formába lendülő Milito. Az Atletico-nak elég gyors támadói vannak (Agüero-Forlán) és egy pillanat alatt ízekre szednék Csigát :D

Tény hogy tehetséges mivel biztos hogy nem a marketing értékért vették meg Txikiék. A Sahtarba is ól játszott de itt egyelőre nem képes felvenni a ritmust. És nem hinném hogy pont az Atletico ellen kéne próbálgani, ráadásul idegenben. :wink:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.02.07. 12:25:26

tehetseges ..jo lenne ha az atletico ellen jatszana ....sokat segithet nekunk .....foleg most amikor kilikvidálódtak a védőink

Kapus: V.Valdes
Hátvédsor: balrol- Abidal, Milito,Chygrinszkij, Maxwell,
Kozéppálya: hátul: S . Keita
elöl balról : Iniesta, Xavi Hernandez
Csatarsor: balrol: Henry/Pedro, Ibrahimovic, L.MESSI - az én elképzelésem szerint :)))
Kép
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.02.05. 12:51:48

Levagna a szakallat, megnyiratkozna, maris ugy nezne ki mint egy ember :D :D .
I <3 FCB
MR. TROMORT777

2010.02.05. 12:25:30

Már írtam, de csak ismételni tudom magam. Várni kell, majd belelendül. Tavaly Pique is hasonlóan kezdte, lassú volt körülményes és bizonytalan...
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.02.05. 12:19:26

Léfe írta:Még fejlődhet, de a lassuságot csak kismértékben lehet fejleszteni és lassan. Itt nem falkában kell védekezni, hanem sokszor egy az egyben, és itt a gond azzal, hogy lassu.
Igen ez igaz,de helyezkedéssel lehet kompenzálni, ha megnézed Puyolon kívül egyik bekkünk sem túl gyors, szóval nem feltétlen ezen fog múlni. Viszont a cikkben,amiket mond az példamutató, ezt hívják hozzáállásnak! főleg olyan középsővédők mögött, mint itt vannak, más valszeg elkeseredne! Én drukkolok Jézusnak:)
ZS10
Jugador d'estrella

2010.02.05. 11:32:11

Nem tudom emlékeztek-e arra, hogy milyen teljesítményt nyújtott ellenünk a Shaktar elleni Szuperkupadöntőn!

Tehát van benne tehetség

Szerintem is a 25 milla sok, de azért nem rossz játékos!
De idővel majd kiderül!

Bár azért Jézust jó látni Barca mezben! :D

Hajrá Chygri!

Visca Barca!
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.02.05. 11:06:18

Legutóbbi cikkében úgy néz ki mint Jézus. :D
Kép
Kép
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2010.01.10. 19:33:05

Etooka írta:Tizi-szitu...
Ma újra megnéztem a meccset, mert valami oknál fogva ma is volt Barca TV a Sportklubon...

Nos, ez a tizi-szitu egy egyszerű kis mezhúzás volt - ennél sokkal nagyobb ráncigálásoknál lazán továbbot intenek, esetleg szabadrúgás.
Sajnos pont a 16os vonalánál történt és Capel is jól adta elő a "lopott holmit" és Oscar díjjas produkcióját Pérez Burrull rögtön és boldogan meg is ette.

Nem volt itt semmi nagy dolog, ennél a bírónál ez tizenegyes volt, mert végig ellenünk fújt amúgy is.

Pont, mint Ibra állítólagos lökését Bojan meg nem adott góljánál - az sem volt semmi, az ilyet más meccsen meg sem látják - bezzeg Pérez Burrull!
Remélem egyhamar nem fúj a mi meccsünkön! :evil:
Kép
MR. TROMORT777

2010.01.10. 13:49:10

Léfe írta:Még fejlődhet, de a lassuságot csak kismértékben lehet fejleszteni és lassan. Itt nem falkában kell védekezni, hanem sokszor egy az egyben, és itt a gond azzal, hogy lassu.
Érdekes módon tavaly Pique is lassú és krülményes volt az elején, aztán láthattuk hogy bele jött... :wink:
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2010.01.10. 11:35:49

Tizi-szitu:

Csak abban az esetben számít az, hogy kívül kezdte a lerántást, ha a tizenhatoson belül nem folytatta. Pl. kint lerántja, Capel továbbmegy, előnyszabály van, de aztán mégis elveszti az egyensúlyát és elesik. Ilyen esetben szabadrúgás.

Ám ha kívül elkezdte, de belül is ráncigálta, az tizenegyes.

Nem láttam jól az esetet, szóval nem tudom megítélni, melyik volt.

Egyébként szerintem ezen a szituáción kívül nagyon is elfogadhatót nyújtott a srác, az meg a másik, hogy ha valakit Capel lefut, az nem szégyen. Persze, ha valóban szabálytalankodott, az butaság volt, de hát lesz ez még jobb is szvsz.
.
Léfe
Entrenador del Barça

2010.01.10. 11:27:22

Még fejlődhet, de a lassuságot csak kismértékben lehet fejleszteni és lassan. Itt nem falkában kell védekezni, hanem sokszor egy az egyben, és itt a gond azzal, hogy lassu.
Fecó
Rumig
Entrenador del Barça

2010.01.08. 14:30:35

Eléggé fel lett fújva ez a tizi ügy. Csiga még bőven tizenhatoson kívül kezdte el rángatni finoman Capelt, az persze természetes, h ő csak belül esett el. 10-ből 9-szer szabadrúgást ítéltek volna. Burull egész meccsen nem volt képben, szal nem meglepő, h épp most volt az az eset, amikor ezért tizit fújtak be.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.01.08. 12:52:47

Mikaos írta: Még mindig fenntartanám a kérdésemet: ki látta az egész 11-es szituációt? Én nem láttam, youtube-n sem. Akkor mi alapján ítélkezünk?
Például az érdekelne, hogy Capel hogyan került Csigával szemben tök egyedül, mikor nem is Csiga embere volt? Ha egy védőt futóversenyre kényszerítenek, akkor csak a szabálytalankodás lehet a fegyver: egy csatár természetesen gyorsabb a védőjénél.
Ez engem is érdekelne, mert szinte csak a végkifejletre tért vissza az élő kép és még ki sem ünnepeltük magunkat, de Capel már a tizenhatoson belül volt. (még a középkezdést kellett volna látnunk!) :(
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Mikaos
Director del Fútbol

2010.01.08. 00:25:01

barcelonaforever írta:...
Teljesen egyetértek Veled.
barcelonaforever írta:.Lehet h egy kicsi túlzás ,de amit az a lelkes 50 ezer ember csinált nagyon elszomorított
Csak nem volt 50ezer?! -remélem-. Nyilván volt pár főkolompos, aki elkezdte, és a "birka"-elv alapján a tömeg egy része is rákezdett a fütyülésre.
Ez egy FradiNB2-meccsen még oké, de nem szeretném ezt komolyabb szinten hallgatni (ahol a Futball van a középpontban). Pláne nem a legelegánsabban játszó csapat nézőitől. Kb.olyan ez, mint tehénen a gatya - nem illik ez a nézői mentalitás a csapatunkhoz. (hogy borzoljam a kedélyeket: a Real szurkolókról példát lehetne venni: akármennyire pocsékul játszik a csapatuk már évek óta, kimennek, telt ház van, és biztatják a csapatot mindig.)
Az a baj, hogy még jobban hergelődnek az emberek Csiga irányában. Még azok is pálcát törnek felette keményebben, akik amúgy nem tették eddig.
De lássuk csak, mi is történt a meccsen:
Csigának -a 11-est leszámítva- volt 2 komoly hibája a meccsen (a kisebb hibákat nem számítom, mert azok megvoltak a csapat többi tagjánál is, és minden meccs részei). Amúgy meg nagyon elegánsan játszott, több méteres, szuper keresztlabdákat adott, és jó párszor szerelt keményen, és szerzett labdákat.
(Márquez-ről pedig egy évben legalább két 11-est szoktunk kapni, de őt még nem hallottam volna, hogy kifütyülik.)

Még mindig fenntartanám a kérdésemet: ki látta az egész 11-es szituációt?
Én nem láttam, youtube-n sem. Akkor mi alapján ítélkezünk?
Például az érdekelne, hogy Capel hogyan került Csigával szemben tök egyedül, mikor nem is Csiga embere volt? Ha egy védőt futóversenyre kényszerítenek, akkor csak a szabálytalankodás lehet a fegyver: egy csatár természetesen gyorsabb a védőjénél.
barcelonaforever
Jugador del Barça

2010.01.07. 23:32:58

Hi, Igazat adok Mindenkinek aki azt mondja h nem teljesít jól, mert igaz ami igaz nem játszik úgy h 2x millió eurót megérne..!! DE!!!1.Kezdjük azzal, h nem Ő adott annyit Magáért, 2. Látszik rajta, h Ő megpróbál mindent megtenni, h beilleszkedjen mind a csapatba mind a közösségbe ahova került/lásd: nyelvtanulás/!!Teljesen elítélem azt ,h a Nou Camp kifütyüli Őt !! Egyszerűen ezt nem tudom megérteni, kérdem én ,h hány játékos volt itt aki hibázott egy vagy akár több meccsen??Csigrinszkij egy szerény és lelkes srác aki legkevésbé sem érdemli meg azt amit a Sevilla elleni meccsen kapott,,, mert hibázott akkor ,és talán máskor is!!Lehet h egy kicsi túlzás ,de amit az a lelkes 50 ezer ember csinált nagyon elszomorított, mert inkább támogatni kéne saját csapatuk játékosait/akárhogy teljesít/ nem pedig elvenni az így sem sok önbizalmát!!Elkeserítő és szánalmas... nem hittem h ez így megy a Campba is ...!!na mind1 Én drukkolok Neki, mert rendkívül szimpatikus a nagy akarása!!Lehet h kevés lesz ide ,de nem ilyen formába kéne ezt tudatni Vele,, és ott van Pep aki majd megmondja neki h ez így nem oké..!
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.01.07. 11:00:46

Fecoo! Azért az sem véletlen, h 19 góllal sem Henry előtt, sem Henry után nem nagyon lett senki házi gk. Ahogy te is mondtad: Ronaldinho edzésre sem járt, Messi és Etoo hosszú időre lesérültek, Bojan akkor kezdett. Nem volt ellenfele Henrynek. És igenis gyenge volt, számok nem feltétlenül ezt mutatják, de nem is lehet csak a számok alapján ítélni. Henry sem nyújtotta azt teljesítményt, amit vártunk tőle, ő sem hálálta meg a 24M vételárt.

Sajnos Csiga még nála is drágább volt. Bár sztem az ő árát nem érti senki, egy szinte ismeretlen védőért ennyit fizteni :roll: Lehet, h majd idővel jó lesz Csiga, de 25M-t sosem fog érni.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.01.06. 20:53:07

ozsimiki írta:Egy bizonyos Henry ugyanúgy hátráltatta a csapatot az első fél évében,sőt...csak ő elől tette, Csigának is megvannak a hibái (remélem,h csak) MÉG.

én még bízok benne,bár megértem a kritizálókat is.
kis off: Henry-ról mindenki úgy beszél, h húú de rossz volt első évében... nagyon rossz lehetett, mégis házi gólkirály lett minden sorozatot egybevéve...(igaz, Samu sérült volt szinte egész évben, Bojan első idénye volt a nagyoknál, R10 meg már csak bulizott...)
szóval ezt a "Henry gyenge volt első évében " dolgot sztem nem kéne erőltetni... (bizonyíték: http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Barcelona_seasons ) (bocsi Ozsi, h pont téged idézlek, de te "írtad le" utoljára Henry-t.persze nem akarok vitát kezdeni ;) )

ON: nem lehet azt mondani, h nem vagyok bizakodó típus, h nem bízok a végsőkig 1-1 játékosban... nah Csiga a kivétel...
egyszerűen nem látok benne olyan potenciált, h védőnek jó lehetne vmikor. passzolni azt tud, mást nem, ütemérzékét gyengének látom, lassú, és rosszul helyezkedik, pedig ezek közül legalább két dologban jónak kell lennie egy védőnek.
atek
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2010.01.06. 20:45:26

kristop írta: Cáceresnek több ilyen hibája volt, nem is értem, hogy most miért szeretnék többen vissza. arra senki nem emlékszik, hogy amikor végre megkapta a lehetőségeket, akkor hátrafejelte a labdát a csatárnak meg mellécsúszkált 1v1es szituációkban?
igazad van, én sem értem, egyszerűen annyira bizonytalan volt Caceres, hogy rossz volt nézni, össze vissza passzolta a labdákat, ráadásul előre egyáltalán nem játszott.
Én tartom magam ahhoz, hogy a nyelv és az életstílus változás, komoly gondokat okoznak Dimánál. Viszont én bízom benne! Fürgeségén is lehet javítani, nem könnyen, de lehet valamennyit, egy év után felveszi a ritmust, és végre Pep is azt nyilatkozta, amit én szoktam írni, az Ő kívánsága volt, hogy ide jöjjön, nem pedig Csigáé...
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
gekkodan
Director del Fútbol

2010.01.06. 20:45:01

Egyáltalán nem győzött meg a gyerek, főleg nem ennyiért és hiába mondja Pep az isteni jelzőket a gyerekre, egyszerűen nem látok mást a srácban, mint a Txiki-éra főleg utolsó 2 évében tapasztalt igazolási ámokfutását (Cáceres, Hleb, Keirisson, Henrique).

Mérhetetlen gyalázatos, hogy 25 milliókat költünk a majmok bolygóján is kiröhögött ukránokra és az évek óta hiányzó középpályás-cserét és a balszélső kérdését töketlenül, egyáltalán nem is akarják megoldani.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.06. 20:30:07

Ennyi vészmadarat... Én bízom az ukránban ennek ellenére is, mert mezőnyben szerintem hasznos volt, de most ha havonta játszol 1-1 meccset, nem leszel kirobbanó formában.

Milito viszont hatalmas volt, jól játszott ennyi idő után is. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.01.06. 20:25:06

Barcaforever írta: A szoksásos Barca igazolás, akit megvettünktöbb 10 millióért majd távozik harmad annyiért.Saviola,Riquelme,Rivaldo,Ronaldinho,Hleb.
Ja. Csak a kiemelt két úriember közben legendává vált-mégpedig az itteni teljesítménye alapján.
Komolyan gondoltad ezt a hsz-t?
Rivaldo-A Legnagyobb.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.01.06. 19:49:54

istyke6 írta: Kepzeljetek magatokat a helyebe. Ukrajnabol jott ..... ott a foci milyen szinten van? Ido kell neki es tutko belejon.
:lol:
Ezt most úgy írtad, mintha a Feröer-szigetekről lenne szó. Milyen szinten van? UEFA-kupa győztes szinten! :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2010.01.06. 19:32:14

ozsimiki írta:Egy bizonyos Henry ugyanúgy hátráltatta a csapatot az első fél évében,sőt...csak ő elől tette, Csigának is megvannak a hibái (remélem,h csak) MÉG.

én még bízok benne,bár megértem a kritizálókat is.
azért a francia barátunk mind mutatott játékban, mind egyéni díjazásokban letett annyit az arsenalban, hogy merjük remélni, egyszer még nagyon hasznos lesz. jó, csigának is voltak jó meccsei, meg persze mindenkitől lehet remélni jobbat, de azért szerintem érződik a különbség.
meg tényleg ahogy te is írtad, csiga ha szsrencsétlenkedik, akkor posztjából adódóan sajnos ezt a kapunk előtt teszi, ami nem túl előnyös. szerintem rosszabb egy bekapott gól, mint egy kihagyott helyzet, vagy egy lassú játékos elől, akit bármikor le lehet cserélni...
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.01.06. 19:29:37

ab1daL írta:Igen csak Piquét nem 25 milláért hoztuk el ha nem 5-ért. :lol: Amugy hajrá Csiga (vagy Dima by Pep :D ) bizonyítsd hogy helyed van ennél a klubnál! :wink:

Kepzeljetek magatokat a helyebe. Ukrajnabol jott ..... ott a foci milyen szinten van? Ido kell neki es tutko belejon.
I <3 FCB
Lezárt