barcelonaforever írta:...
Teljesen egyetértek Veled.
barcelonaforever írta:.Lehet h egy kicsi túlzás ,de amit az a lelkes 50 ezer ember csinált nagyon elszomorított
Csak nem volt 50ezer?! -remélem-. Nyilván volt pár főkolompos, aki elkezdte, és a "birka"-elv alapján a tömeg egy része is rákezdett a fütyülésre.
Ez egy FradiNB2-meccsen még oké, de nem szeretném ezt komolyabb szinten hallgatni (ahol a Futball van a középpontban). Pláne nem a legelegánsabban játszó csapat nézőitől. Kb.olyan ez, mint tehénen a gatya - nem illik ez a nézői mentalitás a csapatunkhoz. (hogy borzoljam a kedélyeket: a Real szurkolókról példát lehetne venni: akármennyire pocsékul játszik a csapatuk már évek óta, kimennek, telt ház van, és biztatják a csapatot mindig.)
Az a baj, hogy még jobban hergelődnek az emberek Csiga irányában. Még azok is pálcát törnek felette keményebben, akik amúgy nem tették eddig.
De lássuk csak, mi is történt a meccsen:
Csigának -a 11-est leszámítva- volt 2 komoly hibája a meccsen (a kisebb hibákat nem számítom, mert azok megvoltak a csapat többi tagjánál is, és minden meccs részei). Amúgy meg nagyon elegánsan játszott, több méteres, szuper keresztlabdákat adott, és jó párszor szerelt keményen, és szerzett labdákat.
(Márquez-ről pedig egy évben legalább két 11-est szoktunk kapni, de őt még nem hallottam volna, hogy kifütyülik.)
Még mindig fenntartanám a kérdésemet: ki látta az egész 11-es szituációt? Én nem láttam, youtube-n sem. Akkor mi alapján ítélkezünk?
Például az érdekelne, hogy Capel hogyan került Csigával szemben tök egyedül, mikor nem is Csiga embere volt? Ha egy védőt futóversenyre kényszerítenek, akkor csak a szabálytalankodás lehet a fegyver: egy csatár
természetesen gyorsabb a védőjénél.