2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ebben sem igazán látom a logikát, Kuyt náluk jobbszélső, ahogy Benayoun is. erre most vesznek még egyet arra a posztra, az állandóan sérült Torresnek meg nincs cseréje, csak N'gog. Bár Kuyt tud ott játszani, de nem szokott még ilyenkor se.vargaakos írta:Maxi Rodriguez a Liverpoolhoz igazolt.
Egy nem túl hiteles forrásom van, meg tudjátok erősíteni ezt a transzfert?
Jaja. Én is láttam már az Eurosporton.csababarca írta:vargaakos írta:Maxi Rodriguez a Liverpoolhoz igazolt.
www.fcliverpool.tv
Ennél hitelesebb nem kell szerintem
vargaakos írta:Maxi Rodriguez a Liverpoolhoz igazolt.
Már írtam a Premiership topikba én is.vargaakos írta:Maxi Rodriguez a Liverpoolhoz igazolt.
Ez érdekes. Valahogy Tiago sehol sem találta a helyét pedig voltak biztató periodusai. Kiváncsi vagyok, h az ATM-nál mire lesz képes, nem épp a legmegfelelőbb pillanatban igazol oda.ab1daL írta:Tiago
JuveAtlético Madrid
Háp-háp.Colos írta:Állítólag a Real Higuaínt adná Fabregasért. Csak nem...
Én is hallottam ezt a pletykát, de remélem nem igaz. Vidic nálunk is jó lenne, legalábbis én nagyon örülnék neki, a kedvenc középhátvédem, nyáron jó lenne elhozni, Csigrinszkij-t meg eladnám, nagyon nem vagyok vele megelégedve.sjay írta:Ki tudja mi lesz.. Állítólag Vidics go Real
Hát azért az hogy tud focizni az merész kijelentésVaratrix írta:Ne már!sjay írta:Ki tudja mi lesz.. Állítólag Vidics go Real
Akkor lesz egy hátvédjük aki tud futballozni.
Ne már!sjay írta:Ki tudja mi lesz.. Állítólag Vidics go Real
A pénz nagy úrsjay írta:a City most nagyon megrohamozta a játékospiacot , kiváncsi vagyok hogy tudnak -e igazolni egy nagy nevet .Szerintetek?