Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Olvas vissza! Victor_Valdes is pont ezt kérdezte!gentdelbarca írta:Sziasztok!
Két dolog miatt is írom most a hozzászólásom.
Az egyik a következő lenne: Ha van köztetek olyan, akinek lenne kedve és ideje is annyira, hogy heti 1-2 meccset játsszon online, az kérem írjon rám egy privit. Szeretnék egy kis csapatot összeverbúválni, és heti 1szer más csapat ellen játszani. De erről majd írnék bővebben azoknak akik írnak.![]()
Engem is, leírnád?Morminho írta: Kezdtem egy szezont az Angol Blue Square South-ban (angol hatodosztály) vitézkedő AFC Telford együttesével, és első évembe sikerült a feljutás a Blue Square Premier-be. Ha valaki érdekel, hogy kell a nulláról kezdeni, írok bővebben is.
Ha csapatot akarsz építeni hamar időn belül akkor City.sjay írta:Valaki tudna nekem csapatot jánlani ahol megfelelők a források , és jó csapatot lehet építeni?
Szerintem bármekkora adatbázisban benne van a játék elején.RiCsY1080 írta:Hogy/Hol találtad meg??Victor_Valdes írta:benne van
Hogy/Hol találtad meg??Victor_Valdes írta:benne van
Egyértelműen a Man. City adja a legtöbb pénzt igazolásokra, viszont nekem a Fiorentina sem szűkölködött amikor a 19. helyen állva leigazoltak a Northampton Town-tól, október közepén 70 millió eurót adtak igazolásokra.sjay írta:Valaki tudna nekem csapatot jánlani ahol megfelelők a források , és jó csapatot lehet építeni?
És hol vagy hogyan lehet leigazoloni?Victor_Valdes írta:benne van
Nekem régebben Xavi helyett tökéletesen bevált. A 3. évbe jártam akkor...FCBMessi19 írta: Én régebben megvettem moutinho-t de nem jött be. Egyébként általában ini helyén játszott.(természetesen ilyen kisebb meccseken)
Én régebben megvettem moutinho-t de nem jött be. Egyébként általában ini helyén játszott.(természetesen ilyen kisebb meccsekenszajko írta:Valaki megmondaná nekem, hogy lehet olyan játékosokat leigazolni akiknek nincs csapata?
Mert elkélne 2-3 játékos nálam.
Sunderlanddel vagyok kevés az átigazolási pénz és kicsi a keretem is.
Rájöttem szinte minden kis részletére a játéknak, csak még ezt nem tudom.![]()
sjay!
Moutinho-t ajnálom, hogy vedd meg.
Contract status és Expired egész pontosan, egyébként én is pont Appiaht akartam írnisjay írta:Jó tett heléybe jót várj . Tehát gondolom arra vagy kiváncsi hogy kersni hogy lehet. Menj a játékosok kereséséhez ott pedig szűrőknél válaszd ki a státuszt (vagy valami ilyesmit) és azon belül hogy szabad. Egyébként ajánlom neked ingyen Stephen Appiaht (nem biztos hogy jól írtam) nagyon jó kp nekem a Man Cityben szuperált