Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a bourdeaux meccsről nem tudom h mennyire veszi komolyan a csapat,mert hétvégén marseille ellen nyomják,így egy kezdőt mindenképp megnéznék.ultrasur írta:Köln-Strabling? (Német hoki) H
Besiktas-Kasimpasa H
Le Mans-Bourdeaux V
Birmingham-Notingham H
Philadelphia-Dallas H
Kamerun-Gabon H
Newcastle-Plymuth H
300->7500
Jó lenne ha valaki aki lóg a sztrájk miatt az építő jellegű kritikával segítené a szerencsémet.
Szerintem az NHL a legkiszámíthatatlanabb amerikai major sport. Amikor még én is tippmixeltem (7-8 éve), gyakran fogadtam NHL-re, de alig volt sikerélményem benne, pedig akkor folyamatosan követtem a ligát. Itt gyakorlatilag bárki megverhet bárkit. 1-2 tuti meccs belefér egy szelvényen, de erre építeni az egészet elég nagy merészség. A 4 meccsedet nem tudom jellemezni, mert most annyira nem ismerem az erőviszonyokat. 200 Ft-ot lehet, hogy megér.kopter írta:Bepróbálkozom az NHL-el. Nem fogadtam még rájuk gondoltam eljött az ideje. Aki ért hozzá írhatna pár sort...
122 Roma - Triestina H 1.20
117 Villarreal - Celta Vigo H 1.40
80 Besiktas - Kasimpasa H 1.33
63 NY Rangers - New Jersey V 2.25
66 Tampa Bay - Washington V 2.08
68 Edmonton - Nashville V 2.28
69 Phoenix - San Jose V 2.20
Eredő odds: 52.45227
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 10490 Ft
Örülnék,persze,de ugyanúgy a magunkat sem tartanám esélyesnek senki ellen.szajko írta:Szerintem örülnél te annak ha a magyarok így jutnának ki...socio66 írta:Én mondjuk Algériát semmire nem tartom,a vébé részvételt is egy olyan hulladék meccsen harcolták ki,bunkerfocival,hogy rossz volt nézni.
Szerintem örülnél te annak ha a magyarok így jutnának ki...socio66 írta:Én mondjuk Algériát semmire nem tartom,a vébé részvételt is egy olyan hulladék meccsen harcolták ki,bunkerfocival,hogy rossz volt nézni.
Ennyi volt...nemtom99 írta:kopter írta:Első kettő ok, az Empoli ha jól láttam eddig csak egy meccset nyert idegenben, ahhoz képest jól állnak. Az én "hülyeségem", de én mindkét olaszt x-re tettem. Estére kiderül, sok sikert!!![/quotnemtom99 írta:Mai szelvényem:
Malawi-Algeria V
(0-1)Elefántcs.p.-BurkinaF H
Gallipoli-Modena V
Grosseto-Empoli V
3/4 kombi 400---->4220Ft
Vélemény?
Köszi.Amúgy én is agyaltam hogy X-re tegyem de végül vmiért a V mellett döntöttem.Remélem bejön
Azért én Malawit még ennél is kevesebbre. Ezért is tettem meg.socio66 írta:Én mondjuk Algériát semmire nem tartom,a vébé részvételt is egy olyan hulladék meccsen harcolták ki,bunkerfocival,hogy rossz volt nézni.
Még nem írnám le azt a meccset. Többek között a tegnapi miatt is.Fernando írta:Algéria nekem egyenlőre rendesen viszi ezt a szelvényt
kopter írta:Első kettő ok, az Empoli ha jól láttam eddig csak egy meccset nyert idegenben, ahhoz képest jól állnak. Az én "hülyeségem", de én mindkét olaszt x-re tettem. Estére kiderül, sok sikert!!!nemtom99 írta:Mai szelvényem:
Malawi-Algeria V
Gallipoli-Modena V
Grosseto-Empoli V
3/4 kombi 400---->4220Ft
Vélemény?
Első kettő ok, az Empoli ha jól láttam eddig csak egy meccset nyert idegenben, ahhoz képest jól állnak. Az én "hülyeségem", de én mindkét olaszt x-re tettem. Estére kiderül, sok sikert!!!nemtom99 írta:Mai szelvényem:
Malawi-Algeria V
Gallipoli-Modena V
Grosseto-Empoli V
3/4 kombi 400---->4220Ft
Vélemény?