Élő közvetítések 09/10
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Hát, a Sportklub reklámjaiban rejlő izgalom vetekszik az eslő félidőével...
Henryban annyi a vicces, hogy akkor sem tud beadni balról ha nicns rajta senki, vagy ha van rajta valaki...
2. félidőre a Sevilla még jobban visszaáll majd, illetve alattomos szabálytalanságokkal próbálják majd akadályozni a játékunkat.
-
- Director del Fútbol
HENRY AZ ÉLETBEN NEM TUDOTT BEADNI!!!
Annyira feleslegesen húzza meg a balszélen, ordít róla, hogy ha le is rázza a védőjét, vaktában adja be, legtöbbször belsővel, teljesen céltalanul, hátha eltalál valakit.
Tényleg kritikán aluli a gyerek, persze nem mentség arra, hogy az 1. góltól is messze vagyunk, ahogy Gábor mondta, nemhogy a 2 góltól.
Ettől még Henry ideje itt lejárt, az ma kiderült számomra.
Annyira feleslegesen húzza meg a balszélen, ordít róla, hogy ha le is rázza a védőjét, vaktában adja be, legtöbbször belsővel, teljesen céltalanul, hátha eltalál valakit.
Tényleg kritikán aluli a gyerek, persze nem mentség arra, hogy az 1. góltól is messze vagyunk, ahogy Gábor mondta, nemhogy a 2 góltól.
Ettől még Henry ideje itt lejárt, az ma kiderült számomra.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Teljes mértékben egyet értek veled!!!!...bandika0101 írta:Milyen érdekes amikor Ibra bekente a realnak akkor mindenki istenítette.... most meg amikor nem megy a játék 1-2 meccsen akkor fikázza mindenki! Nem csak neki nem megy , hanem az egész csapatnak, ennyi!!!! Ha kiesünk, kiesünk ez van.....

Visca el Barça! Visca Catalunya!
- bandika0101
- Barça B
Milyen érdekes amikor Ibra bekente a realnak akkor mindenki istenítette.... most meg amikor nem megy a játék 1-2 meccsen akkor fikázza mindenki! Nem csak neki nem megy , hanem az egész csapatnak, ennyi!!!! Ha kiesünk, kiesünk ez van.....
- Lionel86
- Jugador d'estrella
DE!yozsoo írta:Amikor az év elején sarokkal adott gólpasszt asszem pedronak és behúztuk a meccset akkor nem volt eleged belőle?zola8787 írta:Félidőben csere:
Henry le - Pedro be
Ibra le - Bojan be!
Vagy hagyja fönn Ibrát és maradjon 0 % a továbbjutási esélyünk. A fiatalokkal legalább lenne vagy 20 % is....
Nem tudom ki hogy vagy vele, de én már unom Ibra sarkazgatásait...
Hiányzik Eto'o bárki bármit mond....
Az a baj hogy a Barca most elért mindent és sajnos tudjuk hogy fentről csak lefelé vezet út, de remélem mindent megtesznek hogy sokáíg legyenek a csúcson!
Ha az idei idény nem is sikerül olyan jól, mi Barca szurkolók egy boldog időszakot tudhatunk magunk utána, amit ezeknek a csodálatos focistáknak köszönhetünk!
Köszi Barca
Ha az idei idény nem is sikerül olyan jól, mi Barca szurkolók egy boldog időszakot tudhatunk magunk utána, amit ezeknek a csodálatos focistáknak köszönhetünk!
Köszi Barca
Balázsi Zoltán
- Lionel86
- Jugador d'estrella
De a Sevilla nem kontrára jáccik!yozsoo írta:Valóban nincs, mert a csapatok rájöttek hogyha beáldozzák a támadást, és kontrára játszanak, lefogják Xavit,és 10 emberrel védekeznek, akkor lehet esélyük egy X-re...ez tavaly új volt, idénre kiismerték...ez a titok, és nem Ibra szedte szét a csapatot, és nem Eto'o repítette a magasba, bár szerves része volt benne...Lionel86 írta:Én úgy az egésszel nem vagyok kibékülve, már nincs az a gyors hatékony támadójáték mint tavaly, bár ez lehet Etoo itt létével is bekövetkezett volna
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nem tudunk ezen a pályán focizni, nem vagyunk olyan labdabiztosak, mint egyébként, ez meg befolyásolja az egészet. Persze, a Sevilla is ezen a talajon játszik, de nekik másabb sokkal a játékstílusuk, könnyebben tudnak azonosulni az állapotokkal.
Másrészt meg egyszerűen nincs meg az a gördülékeny támadójáték, a folyamatos passzok, mint tavaly. Főleg Xavi nagyon gyenge sajnos. Nem tudja úgy irányítani a középpályát. Az ellenfél betömörül, ezzel meg nem tudunk mint kezdeni.
Nem sok esélyt látok a továbbjutásra.
Másrészt meg egyszerűen nincs meg az a gördülékeny támadójáték, a folyamatos passzok, mint tavaly. Főleg Xavi nagyon gyenge sajnos. Nem tudja úgy irányítani a középpályát. Az ellenfél betömörül, ezzel meg nem tudunk mint kezdeni.
Nem sok esélyt látok a továbbjutásra.
Amikor az év elején sarokkal adott gólpasszt asszem pedronak és behúztuk a meccset akkor nem volt eleged belőle?zola8787 írta:Félidőben csere:
Henry le - Pedro be
Ibra le - Bojan be!
Vagy hagyja fönn Ibrát és maradjon 0 % a továbbjutási esélyünk. A fiatalokkal legalább lenne vagy 20 % is....

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Nem hinném, hogy Pep cserélne a félidőben, sajnos nem szokott... Ibrát meg fennhagynám, mert ő bármikor tud villanni egyet. Henryval teljesen egyetértek. Szerintem gyenge.zola8787 írta:Félidőben csere:
Henry le - Pedro be
Ibra le - Bojan be!
Egyébként meg Guardiola tudta az egészet előre. Meg amúgy is nyilvánvaló.
http://www.youtube.com/watch?v=P5TNK-TvIcI&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=P5TNK-TvIcI&feature=fvst
ja nagyon építő jellegű lenne ha a posztján maradna h legyen jobb oldalunk. most csak beviszi xavi elé az emberétSlither írta:Messi is ugyanolyan haszontalan, nem tudom miért kell mindig a másik 2 csatár rossz játékát meglátni.
Ha jó indításokat kapnának teljesen más lenne a helyzet, de hiába indulnak be, mintha direkt nem veszik észre őket.
Félidőben csere:
Henry le - Pedro be
Ibra le - Bojan be!
Henry le - Pedro be
Ibra le - Bojan be!
Üdv mindenkinek!
Most jutottam el arra a pontra, hogy regisztrálok, ha bár már vagy 2-3éve követem az Eurobarcát és a fúrumot!
Először is mi a f.szom az az AdrianU?
Másodsorban elég gyengék vagyunk, rem a szünetben Pep felrázza a fickókat!
Most jutottam el arra a pontra, hogy regisztrálok, ha bár már vagy 2-3éve követem az Eurobarcát és a fúrumot!
Először is mi a f.szom az az AdrianU?
Másodsorban elég gyengék vagyunk, rem a szünetben Pep felrázza a fickókat!

Abidal rengeteget lép fel, szerintem most jól nyomja. (hozzá teszem, hogy csak ő és iniesta mutat fel valami értékelhető)
Ibrának középen kéne érkezgetnie, de mindig kintről indul befelé és soha nem ér oda. Pedig rengeteg labda megy be a védők mögé.
Ibrának középen kéne érkezgetnie, de mindig kintről indul befelé és soha nem ér oda. Pedig rengeteg labda megy be a védők mögé.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2010.01.13. 22:46:40-kor.
Valóban nincs, mert a csapatok rájöttek hogyha beáldozzák a támadást, és kontrára játszanak, lefogják Xavit,és 10 emberrel védekeznek, akkor lehet esélyük egy X-re...ez tavaly új volt, idénre kiismerték...ez a titok, és nem Ibra szedte szét a csapatot, és nem Eto'o repítette a magasba, bár szerves része volt benne...Lionel86 írta:Én úgy az egésszel nem vagyok kibékülve, már nincs az a gyors hatékony támadójáték mint tavaly, bár ez lehet Etoo itt létével is bekövetkezett volna

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Annyira látszik, hogy Henry mikor mit akar, mit fog csinálni... Ugyanazokat a cseleket csinálja meccsről meccsre egymás utána... 10-ből 1-2 ha bejön. Palop bevédhetné mondjuk... 

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Messi is ugyanolyan haszontalan, nem tudom miért kell mindig a másik 2 csatár rossz játékát meglátni.
Ha jó indításokat kapnának teljesen más lenne a helyzet, de hiába indulnak be, mintha direkt nem veszik észre őket.

nagyon kéne most a Barcának Yaya és Keita...
Henrynek meg végre kéne egy gól hogy megjöjjön a kedve és az önbizalma...
:-S
Henrynek meg végre kéne egy gól hogy megjöjjön a kedve és az önbizalma...
:-S
Balázsi Zoltán
Sejtettem hogy anyázásba fog fulladni. Ha esetleg kiesnénk (még nem biztos) kb másfél év után az első olyan sorozatot buknánk be amiben elindultunk. Lassabban már az ekézéssel.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Busquets a pályán van? :ORivaldinho írta:Henry , Busqets vér gyengék.. sírnom kell...
Egyébként szerintem éledeznek a srácok... (Ini pl.)