2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez azért túlzás hogy "30 nem tom hány évével még mindig jobb mint Ibra"Lionel86 írta:Henry meccsek óta többet tesz mint Ibrakadabra! De még mindig Henryt szidjuk, aki 30 nem tom hány évével még mindig klasszissal jobb mint Ibra!
Hát a nevelést idézőjelbe tenném.Mert hogy nevelést nem kapott itt az biztos.Victor_Valdes írta:Barca nevelés Valiente is ha minden igaz.
Nem akartam beszólni, ne legyél mérges!Sanama írta: Örülök,hogy ennyire ismersz. Majd meccs után kifejtem a véleményem olvasd el,csak most nem érek rá.
Ez a te véleményed, szerintem Henry jobban játszik, mint Ibra. Ha gólt rúgna 60. perc előtt nem cserélném vagy jobban játszana de ha nem akkor jöhetne Bojan.Sanama írta:Ibrat? Te miz nézel?S.Agüero írta:Én ha Ibra nem javul lecserélném és behoznám Bojant Henry középre menne Bojan meg szélre![]()
Bazzz,
Henry 1ziccer rontot el, mert minden támadást kb.
Ha valakit le kéne kapni akkor az megint a francia úrasága.
Dede.wegerman írta:Valaki nem tudja hogy ez a Marc Valiante nem barca nevelés mert nekem ismerős a neve
Örülök,hogy ennyire ismersz. Majd meccs után kifejtem a véleményem olvasd el,csak most nem érek rá.chrisnagy13 írta:Mindig is tudtam, hogy elfogúlt vagy, de hogy ennyire.Sanama írta: Ibrat? Te miz nézel?
Bazzz,
Henry 1ziccer rontot el, mert minden támadást kb.
Ha valakit le kéne kapni akkor az megint a francia úrasága.