Pro Evolution Soccer

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.01.18. 14:20:17

Skeraj írta:Hello!

Lenne egy kérdésem!

BAL-ba merész voltam és állitottam a nehézségi szintet prof.-ról top player-re, de rájöttem oda én még egy kicsit kevés vagyok! :wink: Nem tudja valaki h lehet vissza venni a nehézségi fokot, mert a game settingsbe azt nem tudom azóta állitani mióta top player-en van!
Ha valaki tud vmit irjon!
Köszi

Félévkor,vagy idény végén próbáld meg visszaállítani.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Skeraj
Jugador del Barça

2010.01.18. 13:47:27

Hello!

Lenne egy kérdésem!

BAL-ba merész voltam és állitottam a nehézségi szintet prof.-ról top player-re, de rájöttem oda én még egy kicsit kevés vagyok! :wink: Nem tudja valaki h lehet vissza venni a nehézségi fokot, mert a game settingsbe azt nem tudom azóta állitani mióta top player-en van!
Ha valaki tud vmit irjon!
Köszi
Kép

"Ahhoz hogy alkoss hogy ne keljen szenvedned
Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned" by Anomim Mc
Forcabarca8
Capitá del Barça

2010.01.18. 13:35:11

nyomorék ez a Master League... nem lehet benne játékost eladni :evil: ahogy elkezdtem, első dolgom volt a felesleget átadólistára tenni, 1 részt mert nem kellenek, plusz pénz áll a házhoz, sőt, így még a fizetésüket se én állom. de esélytelen, hogy megvegyenek bárkit is a csapatból :evil: asszem 6-7 játékos közül talán az ötödik számú kapus volt az egyetlen, akit elvittek, de ehhez kellett az is, h 4szer kezdjem el a augusztus elsejétől a játékot. ez nagyon gáz. és nincs ilye, hogy transfer frequency pedig az hasznos lenne. mindegy, inkább Legenda leszek :twisted: (2. év top playeren, és már fél éve a Bayern gólvágója vagyok :wink: habár, elég nehéz: idén 3 meccs, 2 vereség, 1 döntetlen)
Kép
Dotn93
Jugador d'estrella

2010.01.17. 19:12:18

J.Stanislalsra (20 éves) azt írja, hogy should haver a bright future ahaed of him. Ez azt jelenti, hogy nagy jövő előtt áll, szal nagy tehetség? Mer 1 millánt kínálnak érte, 1 év alatt fejlődött 3-at (most 70-es SMF), de gyenge edzőnél. Azért gondolkodnék rajta, hogy eladjam, mer ingyen egy 70-es SMF-t megtudnék szerezni a helyére. És akkor az 1 milla nyereség. Viszont ha sokáig fejlődik még Stanislas, akkor inkább később kéne eladnom. Szóval ötlet? Jól értelmezem egyáltalán? Köszi!
socio66

2010.01.17. 18:46:28

Raktam,persze,hogy ne lépjen ki alapból a Master League-ből..
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.01.17. 18:40:23

socio66 írta:Játszottam egy Master League-es szezont a Barcával(bajnokság,bl-döntő top playeren) és Messinek egész évben mindössze 57-es volt az értéke,meg lassú is volt ezáltal.
Ez mitől van?
raktál fel valamilyen patch-et? nem lehet, hogy az kavart be? amúgy én még olyannal nem találkoztam volna, hogy elvágyódna valaki a csapattól.
Dotn93 írta:Hogy lehet szabadúszókra (free agent) rákeresni?

Hol lehet beállítani, hogy ki legyen a cséká?
Negotaitions :arrow: Player search :arrow: Search by Group

kiválasztod, majd elmész a legvégéig és ott lesz. de csak a nyári átigazolási szezonban vannak szabadúszók :wink:

csk: bemész a Game Plan-be, majd a Line Up-ba. ott rámész arra a játékosra, akit ki akarsz jelölni csk-nak majd megnyomod a lövés gombot, és már kész is van :wink:
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.01.17. 18:39:31

Dotn93 írta:

Csapat összeállításnál menj arra akit csk-vá akarsz tenni,és nyomj egy D-t.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Dotn93
Jugador d'estrella

2010.01.17. 18:30:41

Hogy lehet szabadúszókra (free agent) rákeresni?

socio66

2010.01.17. 17:08:13

Nem állítottam át semmit.
Messinek egyedül Xavi helyén van nálam normális értéke,de ott sem túl magas.
Olyan nem lehet,hogy elvágyódik a csapatból?
FCBarca88
Capitá del Barça

2010.01.17. 16:56:40

socio66 írta:Játszottam egy Master League-es szezont a Barcával(bajnokság,bl-döntő top playeren) és Messinek egész évben mindössze 57-es volt az értéke,meg lassú is volt ezáltal.
Ez mitől van?
Dinamikusak az értékek. Ha valaki nem a posztján játszik, akkor gyengébb értéket kap. De erre jó az ML-es training, ott pl belehet állítani, hogy Messi(aki alapból nem CF), megszerezze ezt a pozíciót és jobb értéke legyen.

Ha jól emlékszem Iniesta is amf-ként 81es, cmf-ként 90es.
Alvest is fellehet tuningolni, ha rwb-ként játszik stbstb.
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.01.17. 16:49:02

Ez mitől van?
Atallitottad a csapat formaciot 4-3-3-ra?Ugy kell hagyni ahogy van eredetileg akkor jo lesz,en is igy jartam. :wink:
socio66

2010.01.17. 16:40:32

Játszottam egy Master League-es szezont a Barcával(bajnokság,bl-döntő top playeren) és Messinek egész évben mindössze 57-es volt az értéke,meg lassú is volt ezáltal.
Ez mitől van?
Zopex
Barça C

2010.01.17. 16:16:46

Puyol05 írta:
Zopex írta:nincs vmi ötletek arra hogy a kötlségvetést hogy tudnám csökkenteni?:S mert most már ott tartok 2013-14es szezonban h a 3. meccs után jön az üzenet h a klub csökkenti a költségvetést ezért felbontja a játékosok szerződését..és akkor most az van h nyomhatom az ifikkel a nagyok meg elmentek..:S
az Operating Cost-ban tudod a költségvetést csökkenteni. vedd lejjebb a klubdoktor fizuját a legkisebbre, meg még egy két hapsi fizuját is csökkentsd, és akkor máris tudsz spórolni. meg vedd lejjebb az akadémia támogatását és a szurkolói pénzt is. :wink:

egyébként én az orvost mindig leveszem minimumra, mert így a sérülések is élethűbbek. ha maxon van, akkor lesérül a player 1-2 hétre, így meg... most kaptam egy üzenetet, hogy Pique sajnos 10 hétig az oldalvonalon kívül fog ülni. :? de nem baj. megoldjuk nélküle is a triplázást :lol: :twisted:

csökkentettem a költségvetést, lejátszottam a soron következő meccset aztán jött egy nap pihi és jött az üzenet is hogy a klub elengedte a játékosokat..nemtok mit csinálni..:S
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.01.17. 14:38:06

Kardi írta:Puyol05 te tiszta "PES LEXIKON" vagy..... :lol: :) :wink:
ez óriási :lol: :lol:
köszi :D

ha megnézed amiket írtam, akkor ezek tök logikusak, csak nem mindenki figyel oda a részletekre, pedig az is nagyon számít :wink:
Koorpiklaani - Tequila
Dotn93
Jugador d'estrella

2010.01.17. 14:35:34

kb :) Pes-tudakozó :) És köszi a tanácsot!
Kardi
Capitá del Barça

2010.01.17. 14:32:09

Puyol05 te tiszta "PES LEXIKON" vagy..... :lol: :) :wink:
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.01.17. 14:25:06

Dotn93 írta: Köszi, télen merült fel ez a dolog, de eddig ugyanez volt sok emberrel (igaz azok nagyobb sztárok voltak Milito, Boriello) és ők nem kínáltak semmiféle szerződést. Most a West Hammel vagyok, Frank Nouble és Kurucz Péter az, akik nem hosszabbítottak, előbb 64-es, míg utóbbi 60-as játékos. Ha többet játszatom őket, akkor van esély, hogy felkínálják a hosszabbítást? vagy tök mind1, hogy mennyit játszanak.
sztem játszasd őket, és akkor nem lehet gond :wink: az a lényeg, hogy ne legyen nekik morális gondjuk, ez alatt azt értem, hogy ne jelenjen meg egy kis sárga vagy rosszabb esetben piros dühöngő fej a játékosok neve mellett, amikor a My Team-ban nézed őket.

a szurkolói pénznek meg az a lényege, hogy minél többet fordítasz a szurkolókra annál többen lesznek, (persze ez függ attól is, hogy nyersz e vagy nem. ha nyersz, akkor csatlakoznak a klubhoz) és év végén, mikor az egyenleged frissül, akkor kapsz pénzt a szurkolóktól is. ezeket vehetjük úgy is tagdíjak, különböző tárgyak vásárlása, csak ugye ezeket a játék nem jelzi, csak azt, hogy pénz áll a házhoz. minél több pénzt fordítasz a szurkolókra, annál több pénzt fognak ők is fizetni. de csak akkor érdemes a szurkolókkal foglalkozni, ha megfelelő tőkéd van, és nem zavar be az igazolásokba, és a fizetésekbe. :wink:
Koorpiklaani - Tequila
Dotn93
Jugador d'estrella

2010.01.17. 13:37:57

És mire jó az, hogy ha a szurkolói támogatást nagyobbra teszem?
Dotn93
Jugador d'estrella

2010.01.17. 13:36:41

Puyol05 írta:
Dotn93 írta:Az lenne a kérdésem, hogy ha egy játékosnál az van h:" the player has put renewal talks on hold" akkor hogy lehet rábírni, hogy maradjon? Mer legtöbbször ilyenkor nálam eligazol. Sokat kell játszatni?
ez azért van, mert:
-vagy csökkentetted az összeget amit ő ajánlott neked
-vagy növelted az időt a szerződésben, amit szintén ő ajánlott.

remélem hogy ezt a téli átigazolási szezonban csináltad, mert ha a szezon végén, akkor sajna semmi esély, hogy nálad marad. ha viszont télen csináltad, akkor az év végén még egyszer felajánl neked egy szerződést, azt viszont fogadd el úgy ahogy van, mert ha megint babrálsz vele, akkor megint ez lesz. remélem érthető voltam :lol:
:wink:
Köszi, télen merült fel ez a dolog, de eddig ugyanez volt sok emberrel (igaz azok nagyobb sztárok voltak Milito, Boriello) és ők nem kínáltak semmiféle szerződést. Most a West Hammel vagyok, Frank Nouble és Kurucz Péter az, akik nem hosszabbítottak, előbb 64-es, míg utóbbi 60-as játékos. Ha többet játszatom őket, akkor van esély, hogy felkínálják a hosszabbítást? vagy tök mind1, hogy mennyit játszanak.
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.01.17. 13:13:19

Zopex írta:nincs vmi ötletek arra hogy a kötlségvetést hogy tudnám csökkenteni?:S mert most már ott tartok 2013-14es szezonban h a 3. meccs után jön az üzenet h a klub csökkenti a költségvetést ezért felbontja a játékosok szerződését..és akkor most az van h nyomhatom az ifikkel a nagyok meg elmentek..:S
az Operating Cost-ban tudod a költségvetést csökkenteni. vedd lejjebb a klubdoktor fizuját a legkisebbre, meg még egy két hapsi fizuját is csökkentsd, és akkor máris tudsz spórolni. meg vedd lejjebb az akadémia támogatását és a szurkolói pénzt is. :wink:

egyébként én az orvost mindig leveszem minimumra, mert így a sérülések is élethűbbek. ha maxon van, akkor lesérül a player 1-2 hétre, így meg... most kaptam egy üzenetet, hogy Pique sajnos 10 hétig az oldalvonalon kívül fog ülni. :? de nem baj. megoldjuk nélküle is a triplázást :lol: :twisted:
Koorpiklaani - Tequila
dmar
Barça B

2010.01.17. 13:12:54

Nem lett volna szabad sokat költeni játékosokra...
amúgy meg ha csőd közelbe vagy magától spórol, lejjebb veszi a fizetéseket, a szurkolok, ifi csapat támogatását. stb...
Most én is így jártam, de most már van lóvé, nálam nem kellett sernkit elengedni, lassan igazolgathatok is.habár mindenki elutasít :D
amit nem vágok h miért.
hisz tavaly BL,Bajnokság, Kupa győztes lettem.
Idén BL döntős vagyok, Kupa döntős és bajnokságban 4 ponttal Madrid előtt állok.
Na de majd... :) jönnének még az én utcámba :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dmar 2010.01.17. 13:13:55-kor.
Zopex
Barça C

2010.01.17. 12:46:47

nincs vmi ötletek arra hogy a kötlségvetést hogy tudnám csökkenteni?:S mert most már ott tartok 2013-14es szezonban h a 3. meccs után jön az üzenet h a klub csökkenti a költségvetést ezért felbontja a játékosok szerződését..és akkor most az van h nyomhatom az ifikkel a nagyok meg elmentek..:S
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.01.17. 12:15:39

Dotn93 írta:Az lenne a kérdésem, hogy ha egy játékosnál az van h:" the player has put renewal talks on hold" akkor hogy lehet rábírni, hogy maradjon? Mer legtöbbször ilyenkor nálam eligazol. Sokat kell játszatni?
ez azért van, mert:
-vagy csökkentetted az összeget amit ő ajánlott neked
-vagy növelted az időt a szerződésben, amit szintén ő ajánlott.

remélem hogy ezt a téli átigazolási szezonban csináltad, mert ha a szezon végén, akkor sajna semmi esély, hogy nálad marad. ha viszont télen csináltad, akkor az év végén még egyszer felajánl neked egy szerződést, azt viszont fogadd el úgy ahogy van, mert ha megint babrálsz vele, akkor megint ez lesz. remélem érthető voltam :lol:
:wink:
Koorpiklaani - Tequila
Dotn93
Jugador d'estrella

2010.01.17. 12:00:34

Az lenne a kérdésem, hogy ha egy játékosnál az van h:" the player has put renewal talks on hold" akkor hogy lehet rábírni, hogy maradjon? Mer legtöbbször ilyenkor nálam eligazol. Sokat kell játszatni?
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.01.16. 16:47:56

Forcabarca8 írta:
Nekem is ez a problémám! foggalmam sincs, mi a problem :? :evil:

vki tud segíteni? esetleg Puyol05 :wink: :?:

szerk.: segítettek, probléma elhárítva:

A játék főkönyvtárában a kitserver mappába lépj be, majd ott a docs, azon belül a switch-be. Ott a BaL.exe fáljt kell elindítani. És müxik is :lol:
köszi, hogy rám gondoltál :wink: :lol:

amúgy ezt már én is leírtam egyszer, hogy a telepítés után mit kell csinálni. de akkor én is le írom még egyszer:

Start --> Minden program --> PESEdit.com 2010 Patch --> switch

ott pedig kiválasztod a ML-t vagy a BaL-t :!: rákattintasz, elindítod a játékot, és csinálsz egy mentést! :wink:
Koorpiklaani - Tequila
Lezárt