Dotn93 írta:
Köszi, télen merült fel ez a dolog, de eddig ugyanez volt sok emberrel (igaz azok nagyobb sztárok voltak Milito, Boriello) és ők nem kínáltak semmiféle szerződést. Most a West Hammel vagyok, Frank Nouble és Kurucz Péter az, akik nem hosszabbítottak, előbb 64-es, míg utóbbi 60-as játékos. Ha többet játszatom őket, akkor van esély, hogy felkínálják a hosszabbítást? vagy tök mind1, hogy mennyit játszanak.
sztem játszasd őket, és akkor nem lehet gond

az a lényeg, hogy ne legyen nekik morális gondjuk, ez alatt azt értem, hogy ne jelenjen meg egy kis sárga vagy rosszabb esetben piros dühöngő fej a játékosok neve mellett, amikor a My Team-ban nézed őket.
a szurkolói pénznek meg az a lényege, hogy minél többet fordítasz a szurkolókra annál többen lesznek, (persze ez függ attól is, hogy nyersz e vagy nem. ha nyersz, akkor csatlakoznak a klubhoz) és év végén, mikor az egyenleged frissül, akkor kapsz pénzt a szurkolóktól is. ezeket vehetjük úgy is tagdíjak, különböző tárgyak vásárlása, csak ugye ezeket a játék nem jelzi, csak azt, hogy pénz áll a házhoz. minél több pénzt fordítasz a szurkolókra, annál több pénzt fognak ők is fizetni. de csak akkor érdemes a szurkolókkal foglalkozni, ha megfelelő tőkéd van, és nem zavar be az igazolásokba, és a fizetésekbe.