Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Skeraj írta:Hello!
Lenne egy kérdésem!
BAL-ba merész voltam és állitottam a nehézségi szintet prof.-ról top player-re, de rájöttem oda én még egy kicsit kevés vagyok!Nem tudja valaki h lehet vissza venni a nehézségi fokot, mert a game settingsbe azt nem tudom azóta állitani mióta top player-en van!
Ha valaki tud vmit irjon!
Köszi
raktál fel valamilyen patch-et? nem lehet, hogy az kavart be? amúgy én még olyannal nem találkoztam volna, hogy elvágyódna valaki a csapattól.socio66 írta:Játszottam egy Master League-es szezont a Barcával(bajnokság,bl-döntő top playeren) és Messinek egész évben mindössze 57-es volt az értéke,meg lassú is volt ezáltal.
Ez mitől van?
NegotaitionsDotn93 írta:Hogy lehet szabadúszókra (free agent) rákeresni?
Hol lehet beállítani, hogy ki legyen a cséká?
Dotn93 írta:
Hol lehet beállítani, hogy ki legyen a cséká?
Dinamikusak az értékek. Ha valaki nem a posztján játszik, akkor gyengébb értéket kap. De erre jó az ML-es training, ott pl belehet állítani, hogy Messi(aki alapból nem CF), megszerezze ezt a pozíciót és jobb értéke legyen.socio66 írta:Játszottam egy Master League-es szezont a Barcával(bajnokság,bl-döntő top playeren) és Messinek egész évben mindössze 57-es volt az értéke,meg lassú is volt ezáltal.
Ez mitől van?
Atallitottad a csapat formaciot 4-3-3-ra?Ugy kell hagyni ahogy van eredetileg akkor jo lesz,en is igy jartam.socio66 írta:Játszottam egy Master League-es szezont a Barcával(bajnokság,bl-döntő top playeren) és Messinek egész évben mindössze 57-es volt az értéke,meg lassú is volt ezáltal.
Ez mitől van?
Puyol05 írta:az Operating Cost-ban tudod a költségvetést csökkenteni. vedd lejjebb a klubdoktor fizuját a legkisebbre, meg még egy két hapsi fizuját is csökkentsd, és akkor máris tudsz spórolni. meg vedd lejjebb az akadémia támogatását és a szurkolói pénzt is.Zopex írta:nincs vmi ötletek arra hogy a kötlségvetést hogy tudnám csökkenteni?:S mert most már ott tartok 2013-14es szezonban h a 3. meccs után jön az üzenet h a klub csökkenti a költségvetést ezért felbontja a játékosok szerződését..és akkor most az van h nyomhatom az ifikkel a nagyok meg elmentek..:S![]()
egyébként én az orvost mindig leveszem minimumra, mert így a sérülések is élethűbbek. ha maxon van, akkor lesérül a player 1-2 hétre, így meg... most kaptam egy üzenetet, hogy Pique sajnos 10 hétig az oldalvonalon kívül fog ülni.de nem baj. megoldjuk nélküle is a triplázást
![]()
ez óriásiKardi írta:Puyol05 te tiszta "PES LEXIKON" vagy.....![]()
![]()
sztem játszasd őket, és akkor nem lehet gondDotn93 írta: Köszi, télen merült fel ez a dolog, de eddig ugyanez volt sok emberrel (igaz azok nagyobb sztárok voltak Milito, Boriello) és ők nem kínáltak semmiféle szerződést. Most a West Hammel vagyok, Frank Nouble és Kurucz Péter az, akik nem hosszabbítottak, előbb 64-es, míg utóbbi 60-as játékos. Ha többet játszatom őket, akkor van esély, hogy felkínálják a hosszabbítást? vagy tök mind1, hogy mennyit játszanak.
Köszi, télen merült fel ez a dolog, de eddig ugyanez volt sok emberrel (igaz azok nagyobb sztárok voltak Milito, Boriello) és ők nem kínáltak semmiféle szerződést. Most a West Hammel vagyok, Frank Nouble és Kurucz Péter az, akik nem hosszabbítottak, előbb 64-es, míg utóbbi 60-as játékos. Ha többet játszatom őket, akkor van esély, hogy felkínálják a hosszabbítást? vagy tök mind1, hogy mennyit játszanak.Puyol05 írta:ez azért van, mert:Dotn93 írta:Az lenne a kérdésem, hogy ha egy játékosnál az van h:" the player has put renewal talks on hold" akkor hogy lehet rábírni, hogy maradjon? Mer legtöbbször ilyenkor nálam eligazol. Sokat kell játszatni?
-vagy csökkentetted az összeget amit ő ajánlott neked
-vagy növelted az időt a szerződésben, amit szintén ő ajánlott.
remélem hogy ezt a téli átigazolási szezonban csináltad, mert ha a szezon végén, akkor sajna semmi esély, hogy nálad marad. ha viszont télen csináltad, akkor az év végén még egyszer felajánl neked egy szerződést, azt viszont fogadd el úgy ahogy van, mert ha megint babrálsz vele, akkor megint ez lesz. remélem érthető voltam![]()
az Operating Cost-ban tudod a költségvetést csökkenteni. vedd lejjebb a klubdoktor fizuját a legkisebbre, meg még egy két hapsi fizuját is csökkentsd, és akkor máris tudsz spórolni. meg vedd lejjebb az akadémia támogatását és a szurkolói pénzt is.Zopex írta:nincs vmi ötletek arra hogy a kötlségvetést hogy tudnám csökkenteni?:S mert most már ott tartok 2013-14es szezonban h a 3. meccs után jön az üzenet h a klub csökkenti a költségvetést ezért felbontja a játékosok szerződését..és akkor most az van h nyomhatom az ifikkel a nagyok meg elmentek..:S
ez azért van, mert:Dotn93 írta:Az lenne a kérdésem, hogy ha egy játékosnál az van h:" the player has put renewal talks on hold" akkor hogy lehet rábírni, hogy maradjon? Mer legtöbbször ilyenkor nálam eligazol. Sokat kell játszatni?
köszi, hogy rám gondoltálForcabarca8 írta:
Nekem is ez a problémám! foggalmam sincs, mi a problem![]()
![]()
vki tud segíteni? esetleg Puyol05![]()
szerk.: segítettek, probléma elhárítva:
A játék főkönyvtárában a kitserver mappába lépj be, majd ott a docs, azon belül a switch-be. Ott a BaL.exe fáljt kell elindítani. És müxik is