Etooka írta:gekkodan írta:Ennek a bírónak annyi esze nincs, hogy a festéket felkavarja... Szánalmas.
Egy ilyen derbin bevállalni, hogy a meccs elején kidobsz valakit elsőre pirossal, reklamálásért? Hát tényleg tiszta röhet. Galliani papa gondolom benyúlt a zsebeibe, mert látta, hogy nagy kalap gyötrelem a csapata. Nem tudok más magyarázatot.
Előtte fél percig tapsolta a bírót, a szemétől 1,5 m-re, és gondolom, nem azt kérdezte meg tőle, hogy hogy van... De már önmagában a tapsolásért is ki lehet állítani, ha előtte úgy viselkedett, és folyamatosan reklamált.
Ugyan már. Az a bíró aki ilyenért pirosat ad, a saját gyenge képességeiről tesz bizonyságot. Az ilyen bírónak gyenge az idegzete, és egy bírónál az nagyon gáz. Sárga talán még jogos lett volna, de nem véletlenül tapsolta Sneijder a bírót, már előtte több alkalommal fújt nyilvánvaló baromságokat az Inter ellen. Nagyon fos volt ez a bíró, ilyen rangadó környékére többet nem is engedném!
Maicon! Applause Applause Hihetetlen! Brick wall
Szép volt spori!!!Grat. Inter!Gyönyörű győzelem!vicc.. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Nem igazán értem, h ezzel a hsz-al mit szerettél volna kifejezni, de ha azt, h a bíró az Internek segített, ill. h a győzelem nem megérdemelt, akkor ebben az esetben megkérnélek, h ásd el magad jó mélyre, de lehetőleg betonba, h még fő se nőjön rajtad. De ha félre értettelek, akkor bocs.
Abszolút megérdemelt győzelem volt, még 10 emberrel is jobbak voltunk, több helyzetet alakítottunk ki. 11 vs 11 ellen bőven benne lett volna megint, h 4-5 góllal üssük ki őket, így be kellett érni ennyivel.
A meccs embere egyértelműen Pandev, eddig hatalmas igazolásnak bizonyult, de nagyszerű teljesítményt nyújtott még Julio Cesar, Milito, Samuel, J. Zanetti is. Meg Sneijder sem volt rossz, kár, h olyan korán kiszórták. Nem tartom a kiállítást jogosnak, de máskor uralkodnia kell önmagát, még akkor is, ha ez a bíró valóban egy shrekkkfej volt.
Ronaldinho meg nem zavart túl sok vizet, úgy látszik komolyabb csapatok ellen még mindig kevés.
Én elégedett vagyok azzal, amit az Inter mutatott, a kiállításig abszolút fölény volt, után természetesen a Milan vette át a kezdeményezést, de a mezőnyfölényükkel sokra nem mentek, ellenben az Inter kontrák annál veszélyesebbek voltak.
Ez egy nagyon derék teljesítmény volt, ilyennel akár a Chelsea ellen is lehet keresnivaló-