Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A madridistán szankcionálják a gúnyneveket, barkázást és hasonlókat. Itt nem nagyon.ozsimiki írta:Getti írta: Hihetetlen számomra sokminden ami itt zajlik, néha mintha egy mániákus klubb hozzászólásait olvasnám.attól,h te tisztelettel hívod a játékosainkat (ahogy itt is a többség a tiéiteket), még azt ne írd,h a saját oldalatokon, a madridistán nem láttál még lekicsinylő, paraszt megnyilvánulást Barca játékossal szemben...
úgy írsz mintha ez nálatok nem is fordulna elő, ugyan már...
Ha elolvasnád a hozzászólásokat, láthatnád hogy semmilyen vita nem volt abból, hogy CR esete piros volt vagy nem. Mindenki szerint az volt!Nem azért, de most még két hétig ezen megy majd a vita, hogy jogos volt a piros vagy nem?
Nem kötelező ám olvasni a fórumunkat,ha nem tetszik,amit itt látsz.herr.toth írta:nem nehéz leirni ám segitek RonaldoRinyaldó
igen,ahogy itt is, ezért nem kell úgy kifejezni, mint ha csak itt lenne ez szokásnagyitomi írta:egyébként ha megnézed,madridistán is az értelmesebbje nevén nevezi a játékosokat
mindenkinek a szellemi szintjéhez kell mérni azt h hogy hívják a játékosokat és egyből nem lepődnél meg. az h elferdíti valaki a játékos nevét...vicc,komolyan mondom,biztos valami perverzió vagy kisebbségi érzés,esetleg irigység.nemtudom mit akar vele kifejezni. egyébként ha megnézed,madridistán is az értelmesebbje nevén nevezi a játékosokatozsimiki írta:Getti írta: Hihetetlen számomra sokminden ami itt zajlik, néha mintha egy mániákus klubb hozzászólásait olvasnám.attól,h te tisztelettel hívod a játékosainkat (ahogy itt is a többség a tiéiteket), még azt ne írd,h a saját oldalatokon, a madridistán nem láttál még lekicsinylő, paraszt megnyilvánulást Barca játékossal szemben...
úgy írsz mintha ez nálatok nem is fordulna elő, ugyan már...
Getti írta: Hihetetlen számomra sokminden ami itt zajlik, néha mintha egy mániákus klubb hozzászólásait olvasnám.
Igen, kicsit túlzott már az elfogultság itt, csak az a durva, hogy nem valami vagy valaki mellett, hanem sokkal inkább valaki ellen.zsuni írta:nem értem, ezért 5 meccs? Angliában? ahol egy karrier kettétörésért kapnak 3 meccset? basszus. lövessük le inkább, mert hátra mert csapni.Mert akkor nem volt ekkora a felháborodás, itt meg Rinyaldó olyat tett ami Angliában laza 3 meccs és még a videofelvételek után kap +2 gémet. Szerencse, hogy elvileg ezt ott meg kellett volna tanulnia.
szerintem meg a védőt kell 5 meccsre eltiltani, mert lefejelte a könyökét, és eltörhette volna.
csak hogy legyen egy másik véglet
nem értem, ezért 5 meccs? Angliában? ahol egy karrier kettétörésért kapnak 3 meccset? basszus. lövessük le inkább, mert hátra mert csapni.Mert akkor nem volt ekkora a felháborodás, itt meg Rinyaldó olyat tett ami Angliában laza 3 meccs és még a videofelvételek után kap +2 gémet. Szerencse, hogy elvileg ezt ott meg kellett volna tanulnia.
nem nehéz leirni ám segitek RonaldoRinyaldó
értelek,értelekBányász írta:Akinek a tökét letépték az inkább Messi volt.Ahhoz képest Ronaldoé egy egyszerű visszahúzás.
Másrészt pedig.Eléggé ritkán látok olyat,h egy visszahúzás után nem kapja meg a jogos sárgát a védő.Annyi az egész,h a legtöbb ilyen esetben a játékvezető engedi a játékot ameddig azt engedni lehet.Ronaldo is simám megindulhatott volna a zsugával Ő inkább ezt választotta.És az,h megindul a zsugával még nem zárja ki azt,h utólag Mtiliga nem kapta volna meg a lapját...
Biztos,h ezt a kérdést fel akarod tenni?Azért elég érdekes ezt itt megkérdezni mikor a kedves madridista cimboráid nap nap után egy tavalyi meccset emlegetnek...arca kárára / előnyére is tévednek a bírók! tudnék én is meccseket emlegetni de nem teszem! most ez a CR eset az/volt aktuális téma. miért kell egy tavalyi meccsel feljönni??
Igen, értem mire gondolsz, csak gyakorlatilag ez a tűrőképesség egyre fogy mindenhol. Mellesleg, ha úgy nézzük, egy akcióban történt adok kapok még mindig a kisebbik rossz.CS0ki írta:És pontosan, időnként oda kell csapni, rúgni, hogy ne merjenek már mindent megtenni.Hát pont nem! Mivel jönnek érte a pirosak...Ha tudják az ellenfelek, hogy mindig hátracsap CR vagy Messi, akkor az első percben rámásznak hárman és gyorsan kiállítattják őket. A baíró dolga megvádeni a játékosokat, a játékosok dolga meg nyugodtnak maradni, és nem törleszteni. persze elhiszem, hogy ez egyáltalán nem könnyű...Nem is nagyon van olyan játékos, akinek ez mindig sikerül.
Mert akkor nem volt ekkora a felháborodás, itt meg Rinyaldó olyat tett ami Angliában laza 3 meccs és még a videofelvételek után kap +2 gémet. Szerencse, hogy elvileg ezt ott meg kellett volna tanulnia.herr.toth írta:jajj most megint a feszültséget akarod szitani???gekkodan írta:Tavaly az Osasuna ellen Perez Burrull bácsi szarvashibáinál miért nem voltak ennyire elégedetlenek a madridisták?![]()
Barca kárára / előnyére is tévednek a bírók! tudnék én is meccseket emlegetni de nem teszem! most ez a CR eset az/volt aktuális téma. miért kell egy tavalyi meccsel feljönni??
jajj most megint a feszültséget akarod szitani???gekkodan írta:Tavaly az Osasuna ellen Perez Burrull bácsi szarvashibáinál miért nem voltak ennyire elégedetlenek a madridisták?![]()
Nem akarom röhögő szmájlikkal teleírni a forumot. Ronaldo a legtöbbet színészkedő játékos, akit valaha láttam. A múltkor láttam egy paródiát a színészkedőkről, a fele Ronaldoról szólt.Bányász írta:„Sohasem próbálom meg átverni a játékvezetőket..." C.Ronaldo
Ez azért cseppet megmosolyogtató kijelentés.
Hát pont nem! Mivel jönnek érte a pirosak...Ha tudják az ellenfelek, hogy mindig hátracsap CR vagy Messi, akkor az első percben rámásznak hárman és gyorsan kiállítattják őket. A baíró dolga megvádeni a játékosokat, a játékosok dolga meg nyugodtnak maradni, és nem törleszteni. persze elhiszem, hogy ez egyáltalán nem könnyű...Nem is nagyon van olyan játékos, akinek ez mindig sikerül.És pontosan, időnként oda kell csapni, rúgni, hogy ne merjenek már mindent megtenni.
Kicsit sokat beszéltünk már a témáról, lehet hagyni kéne, mert lassan már ott tartunk, hog a malagás játékos csak sétálgatott CR mellett...Ezzel csak azt próbálom mondani, hogy a két eset közti alapvető különbség az, hogy míg CR-t éppen hogy megrántották (sőt el is engedték)