zsuni írta:Mert akkor nem volt ekkora a felháborodás, itt meg Rinyaldó olyat tett ami Angliában laza 3 meccs és még a videofelvételek után kap +2 gémet. Szerencse, hogy elvileg ezt ott meg kellett volna tanulnia.
nem értem, ezért 5 meccs? Angliában? ahol egy karrier kettétörésért kapnak 3 meccset? basszus. lövessük le inkább, mert hátra mert csapni.
szerintem meg a védőt kell 5 meccsre eltiltani, mert lefejelte a könyökét, és eltörhette volna.
csak hogy legyen egy másik véglet
Igen, kicsit túlzott már az elfogultság itt, csak az a durva, hogy nem valami vagy valaki mellett, hanem sokkal inkább valaki ellen.
nem hasonlítok senkit senkihez, de gondolom Ibra minden alkalommal szabályosan tartja magától távol az ellenfelet. persze, hogy máshogy?
Messi úgy kapálózott, mint akit forró vízbe akarnak mártani.
Cr egész meccsen tartotta magát, pedig nem kevés rúgást kap, még azután is nyugodt maradt, mikor sérülésből visszatérve az első meccsen kapott egy jókorát a gyógyult bokájára.
Sőt, olyanra is emlékszem, mikor az ellenfél sérült játékosa mellett maradt, míg nem jöttek az orvosok.
Namost akkor? Hagyjuk már ezt az őrületes CR undolt. soha egy barcás sem fogja megkedvelni, nyilván való, de folytonc sak ez a fröcsögés. Én sem hívtam eddig Puyolt pulinak, pedig a vehemenciája és a kinézete eléggé hasonlít hozzá.
Hihetetlen számomra sokminden ami itt zajlik, néha mintha egy mániákus klubb hozzászólásait olvasnám.