Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zoltan93
Barça C
Kapcsolat:

2010.02.02. 20:56:22

Szerintem Henry nak egyetlen problémája hogy (ugylátom) a meccsken nagyon feszült amiatt hogy nem szerez bajnoki gólokat. És ez meglátszik a játékán. Ha nem törődne azzal hogy mindenáron gólt lőjjön vagy bizonyítson akkor véleményem szerint eredményesebb lenne a bajnokságban. Abban énis eggyetértek hogy messzevan a régi formájától , de bízom benne hogy ídővel visszatér a régihez hasonló önmaga.
barca0417
Entrenador del Barça

2010.02.02. 19:46:02

Ezeken a videókon látszik az, amiért lehetett csodálni Henry-t. Elegáns, gyors, hatékony, laza...és hihetetlen gólokat lőtt jobb belsővel. A sebességet leszámítva, nem igazán értem miért nem mennek már ezek neki. Szerintem fejben, vagy inkább "lélekben" nem ugyanaz a játékos már. Kár érte, mert a világ egyik legjobbja volt.
Kép
levproff
Director del Fútbol

2010.02.02. 19:25:45

Nem is azért, de ha így játszana Titi, akkor egyáltalán nem izgulnék a bajnokság és a BL végkimenetelén. :D :?

http://www.youtube.com/watch?v=Y1Eq4x5v ... re=related
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.02.02. 19:02:10

moose írta:Azért jólenne ha ezt a formáját előhozná Henry:P
http://www.youtube.com/watch?v=0EeMpOcA ... re=related
Hát igen.... :o
Óriási játékos azért még mindig! Ha csak a csúcsformájának a 10%-át kiadná magából már meg lenne oldva a bal oldalunk az idény végéig :) És ez nem túlzás szerintem! Persze úgy néz ki már meg van oldva (Pedro)
Bízzunk benne hogy megpróbál minél többet kihozni magából a hátralevő fél évben.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
moose
Barça C

2010.02.02. 14:51:03

Azért jólenne ha ezt a formáját előhozná Henry:P
http://www.youtube.com/watch?v=0EeMpOcA ... re=related
Mikaos
Director del Fútbol

2010.01.27. 23:05:00

Nem játszatnám Henryt és Ibrát egyszerre a pályán. Eddig ezt Henry szívta meg jobban, de lehet, hogy már Ibra is - utóbbi meccseket nézve.

Probléma, hogy Ibra nem egy sprinter, Henry pedig MÁR nem az. Ketten együtt lelassítják már a támadásokat. Egy-egy bőven elférne a pályán (sőt: KELL), ha a másik helyén egy gyors, fürge játékos lenne.

Ezért marhaság, hogy valaki Henryt szidja, más valaki meg Ibrát, mert ugyanarról a problémáról beszélünk. Csak ugye mindig egyszerűbb kinézni egy valakit (aki nem szimpatikus valami múltbeli sérelem kapcsán), és rákenni az egész balhét :)

Mivel Henry az idősebb, ezért természetesen neki kell majd félreállnia elsősorban. Szerintem a két "nagyágyú" nem működik együtt hatásosan, kioltják egymást.
Henrynak tavaly az volt a jó, hogy Eto'o többet mozgott el, ezért neki nagyobb területe volt a bal szélen, amit ki is tudott használni.
Jelenleg (főleg utóbbi meccseken) csak azt látni, hogy a két "óriás" a támadásoknál szinte egymást fogják!!! Ibra ösztönösen szeret kimozdulni balra egy kicsit, Henry meg középre egy kicsit: hát LOL, így totál "megfojtják" egymást.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.27. 22:13:06

torrestoni írta:

Miki:

Zlatant semmiképp sem kevertem én bele. Az, hogy ha most jól teljesítene valamelyikük, talán a másikat is húzná, sőt, amit említettem, a megértés, az nagyon kellene, hiányzik. Ezen kívül csak annyit említettem, hogy a hozzáállás az utóbbi mérkőzéseken mindkettő részéről olyan, amilyen.
Valóban nem jó egyikük sem az elmúlt meccseken,ebben egyetértek, de párhuzamot nem vonok,mert Henrynak nem kell egy rossz Ibra idén,h ő is rossz legyen. az viszont lehetséges,h ha egyikük magára találna,az inspirálóan hatna a pályán a másikra is,ezt adom.

torrestoni írta:
Az általad említett Zlatan féléve..., értelmetlen, nem tett senki sem ilyenről említést.
azért írtam,mert itt vetődött fel nálad a kettős mérce,hogy Zlatannal (meg csigánál) takaródzunk a beilleszkedéssel....
ezért írtam,h Zlatan beilleszkedés ide vagy oda,meg egyéb gondok, mégis jóval eredményesebb és jobb szezont teljesít eddig,mint Henry 2007 őszétől x ideig.

szóval a kettős mérce akkor lenne jogos véleményem szerint,ha ők ketten ugyanolyan rosszak, v jók lettek volna ugyanebben a periódusban, és még is máshogy beszélnénk róluk.
torrestoni írta: No, nem Zlatan a téma, de még annyit hozzáfűznék, hogy kíváncsi vagyok, hogy ha egy év múlva szóba kerülne, ugyanúgy az lenne-e a vélemény, hogy idejött, s kezébe hullott három trófea, stb., mint Henry esetében most, utólag. Mert ha valamihez eddig, a három trófeához negyed annyi köze nem volt, mint a másik háromhoz tavaly Titinek. (Gergő eszmefuttatását alapul véve önmagához képest ez sem volt túl fényes.) Mégis, azokat csak úgy megkapta, s ezért is mondom, hogy röhejes, hogy most már olyan dolgokat látni itt (Gergő kedvéért: a Titi Henry topikban, nem személyhez címezve), hogy mintha tényleg csak végig alibizett volna. Nem hiszem, hogy az idei produkcióját nézve nagyon sok kifogás jött volna, főleg nem másokhoz képest.
természetesen a tavalyi kupákban,v sikerekben bőven benne van Henry kiemelkedő 2.félévi produkciója (az első félévit nem tartom nagyon nagy durranásnak most sem) viszont azokért a kupákért amiért idén kellett már pályára lépni,nincs több érdeme abban,h meg is nyertük, "csak" abban,h egyáltalán pályára léphettünk érte.

azon lehet átsiklottam,de ez kinek hol véleménye,h kezébe hullottak a trófeák,és kinek a kezébe? felőlem eltelhet 3év is, akkor is jónak minősítem Ibra első fél évét,és Henry tavalyi szezonjának 2.felét (nagyon jónak).
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.01.27. 21:44:07

LG: tiszta sor, első félévében közel sem volt megfelelő, de a szezont figyelembe véve - s tényleg nagyon sokan elfelejtik, hogy abból a csapatból egyedül Xavi, s talán még Messi volt kiemelhető -, legyen szó az elvárásokról, vagy másról, nem volt az gyenge. Még önmagához képest sem gondolom a sok hátráltató tényezőt figyelembe véve, persze nem is volt jó.

Miki: nos, kettős mércét azokra vonatkozóan mondtam, akik az előbb is említett dolgokat abszolút figyelmen kívül hagyják, s más esetben előveszik kifogásként, itt pedig a múlt pora már olyan szinten ellepte, hogy végül kiderül, amikor csak pályán volt fetrengett, koktélt szürcsölt, s ha beleakadt a labda is többségében rossz helyre pattant tovább.

Zlatant semmiképp sem kevertem én bele. Az, hogy ha most jól teljesítene valamelyikük, talán a másikat is húzná, sőt, amit említettem, a megértés, az nagyon kellene, hiányzik. Ezen kívül csak annyit említettem, hogy a hozzáállás az utóbbi mérkőzéseken mindkettő részéről olyan, amilyen.

Ettől függetlenül nem mondom Zlatan eddig itt töltött idényére, hogy rossz, sőt. Azonban ő már egy sikeres csapatba érkezett, ez sem lényegtelen, bárki, bármit mondhat. Az általad említett Zlatan féléve..., értelmetlen, nem tett senki sem ilyenről említést.

No, nem Zlatan a téma, de még annyit hozzáfűznék, hogy kíváncsi vagyok, hogy ha egy év múlva szóba kerülne, ugyanúgy az lenne-e a vélemény, hogy idejött, s kezébe hullott három trófea, stb., mint Henry esetében most, utólag. Mert ha valamihez eddig, a három trófeához negyed annyi köze nem volt, mint a másik háromhoz tavaly Titinek. (Gergő eszmefuttatását alapul véve önmagához képest ez sem volt túl fényes.) Mégis, azokat csak úgy megkapta, s ezért is mondom, hogy röhejes, hogy most már olyan dolgokat látni itt (Gergő kedvéért: a Titi Henry topikban, nem személyhez címezve), hogy mintha tényleg csak végig alibizett volna. Nem hiszem, hogy az idei produkcióját nézve nagyon sok kifogás jött volna, főleg nem másokhoz képest.

Amit pedig leírtál a profi labdarúgó mivoltáról, azt én is megtettem, azzal egyetértek.

Az pedig Gergő (egyrészt köszönöm a személyeskedést, de valahogy lepereg), hogy magához képest milyen volt, ez nem kérdés, gyengébb, de ahogy a két bajnokságban szereplő csapatokat nem lehet összehasonlítani, úgy egy játékost sem, aki csúcsformában játszott ott x évet, majd egy teljesen új közegbe érkezett, de ezt nem is akarom részletezni.

Akárhogy nézem, az, hogy az itt töltött évei alatt egyetlen valamire való félévre volt képes, mint vélemény (őszintén szólva nem érdekel, hogy ki, milyen megfontolásból, nem általánosítottam, de azért volt belőle egy tucatnyi legalább), nos, az nem állja meg a helyét. Már csak azért sem, mert láthatóan mindig is perfekcionista volt, küzdött, hajtott, s igen is produkált a "Blaugranás" magához képest, így ennyire leminősíteni hálatlan dolog.

Ami pedig most van, az valóban szomorú, elfogadhatatlan, de nem is erről volt szó.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
gergo9
Director del Fútbol

2010.01.27. 21:16:24

torrestoni írta:
Érdekes meglátás, minden esetre röhejes, de kissé szórakoztató is "elfogadható" (gyengébbek kedvéért= közel nulla) félévekről, vagy még annyiról sem olvasni.

Túlzott a hálátlanság, nem kérdés.

Persze ez a múltra vonatkozott. Amit jelenleg mutat, az valóban elfogadhatatlan.
Akkor olvasd a blaugrana-dat :wink: Mert te itt általánosítottál, ám az elfogadható félévet én írtam így le ,tehát gondolom ezt főleg nekem szántad. Gyengébbek kedvéért az elfogadható-t azt ugy gondoltam hogy Henry-hoz méltó félév, aztán szépen félremagyaráztad.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.27. 21:05:30

LG írta:
Tehát, amit megtudtam az utóbbi hetekben itt, az az, hogy neki nem voltak gondjai sohasem, sem beilleszkedési, sem magánéleti. Ő nem egy széthullóban lévő csapathoz érkezett, melyben ennek ellenére közel sem tudott tisztességes, sőt több, mint elfogadható játékot nyújtani. Azonkívül a gyengébb időszakok más játékosokra nem vonatkoztak, miközben nem tudott és akart alkalmazkodni a körülményekhez (legyen szó a spanyol stílusról, a csapat stílusáról, a feladatköréről, a harmadik számú támadó szerepkörről, stb.).

Érdekes meglátás, minden esetre röhejes, de kissé szórakoztató is "elfogadható" (gyengébbek kedvéért= közel nulla) félévekről, vagy még annyiról sem olvasni.

Persze ez a múltra vonatkozott. Amit jelenleg mutat, az valóban elfogadhatatlan.
Azért sztem az első félévében igenis nagyon gyenge volt, messze alulmúlta amit vártunk tőle. Amikor Bojan játszott a helyén, igazi felüdülés volt. Az viszont igaz, h még mindig többet mutatott akkor, mint most. Én a Barcelonai karrierjét így tudnám értékelni:
1. idény gyenge közepes
2. idény egy közepes őszi szezon után egy egészen kiváló tavaszi szezon
3. idény nagyon gyenge ősz, tavaszt majd meglátjuk....
így van, épp ezért nem Ibrára kellene ezt is kenni,h de csak vele nem megy,meg nem szokta össze...Henry majdnem 3 teljes szezon alatt egy jó fél évet tudott produkálni, a többi közel sincs a klasszishoz,sőt...

és már marhára nem érdekelnek a gondjai,meg egyéb dolgai, kifogást mindig mindenre lehet találni, profi labdarúgó, ha hosszú távon gondja van valami miatt,és ez befolyásolja súlyosan a teljesítményét, vonuljon vissza.

Torres! kettős mérce? miért szerinted Henry első fél évében támogatta annyira a csapatot,mint Zlatan első fél évében? közel sem,sem statisztikailag,sem sehogy. nemhogy első fél évében,de kellett hozzá 1.5 szezon,h úgy tolja ahogy elvárható...sajnos az se tartott sokáig...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.01.27. 20:54:34

Tehát, amit megtudtam az utóbbi hetekben itt, az az, hogy neki nem voltak gondjai sohasem, sem beilleszkedési, sem magánéleti. Ő nem egy széthullóban lévő csapathoz érkezett, melyben ennek ellenére közel sem tudott tisztességes, sőt több, mint elfogadható játékot nyújtani. Azonkívül a gyengébb időszakok más játékosokra nem vonatkoztak, miközben nem tudott és akart alkalmazkodni a körülményekhez (legyen szó a spanyol stílusról, a csapat stílusáról, a feladatköréről, a harmadik számú támadó szerepkörről, stb.).

Azért sztem az első félévében igenis nagyon gyenge volt, messze alulmúlta amit vártunk tőle. Amikor Bojan játszott a helyén, igazi felüdülés volt. Az viszont igaz, h még mindig többet mutatott akkor, mint most. Én a Barcelonai karrierjét így tudnám értékelni:
1. idény gyenge közepes
2. idény egy közepes őszi szezon után egy egészen kiváló tavaszi szezon
3. idény nagyon gyenge ősz, tavaszt majd meglátjuk....
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.01.27. 17:00:19

csiga írta:Bízzunk benne, hogy megtörténik végre az Ibra Henry egymásratalálás.
Szerintem nagyon jól rátapintottál egy lényeges különbségre az előző, sikeres idényhez képest.

Én is azt vallom, hogy Eto'o távozása szerepet játszik abban, hogy sokkal gyengébb, sokszor elfogadhatatlan produkciót látunk tőle. Ez az idény elején abszolút nem volt probléma, hiszen láthatóan nagyon igyekezett, mindent megtett. Most már olyan jeleket vélek felfedezni játék közben rajta, mint Zlatanon is: lehajtott, kedvtelen fej/ábrázat, erőlködés, gyötrődés.

Az talán ténylegesen pozitív irányba való elmozdulást jelentene, ha ők ketten megértenék egymást a pályán, s kialakulnak köztük (az nem tudható, hogy a pályán kívül mi a helyzet, bár sejthető, hogy nem egy virslit esznek a két végéről indulva) egy kiegyensúlyozott, jó kapcsolat, ami mindkettejük számára és természetesen a csapat számára is eredményes, célravezető lenne. Ez azonban nyomokban sem volt eddig felfedezhető.

Mindemellett biztos vagyok benne, hogy gondjai vannak a motivációnál, ami ismét csak a profiságát kérdőjelezi meg.

Azt pedig butaság elővenni, hogy mit tett le eddig az asztalra Katalóniában. Botor dolog azt állítani, hogy csak a csapat érte el az eredményeket, ő nem járult hozzá. Voltak nehéz időszakai, de érdekes módon Csihrinszkij vagy Zlatan taglalásánál mindenki előszeretettel takarózik beilleszkedési nehézségekkel, egy-két jó produkcióval, nyelvi problémákkal és egyéb dolgokkal, miközben Henryt érkezésétől kezdve hulladéknak titulálják (mármint jelen pillanatban). Ez mindenképp kettős mércét takar.

"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
csiga
Barça B

2010.01.27. 15:40:35

Megnézegettem egy pár gólját. Feltünő, hogy a java a kiugratáson született. Sok esetben láttam, hogy kiugratást vár de nem kap labdá, vagy ha kap már lesen van. Samuval legaláb megértette magát. Valahogy nem tudom elhinni, hogy egy csatárkaliber mint Henry elfelejt focizni. Sok összetevős probléma lehet ennek a hátterében. Nem látjuk az edzésen mit művel. Talán ha lenne egy Alves féle kényszerítős "segítsége". Az ollozó "viszakézből" tuti tőlle Kár hogy nem ment be. Bízzunk benne, hogy megtörténik végre az Ibra Henry egymásratalálás.
Arsene Wenger: "Különleges játékos. Felülmúlhatatlan fizikai es technikai tulajdonságokkal bír. Ráadásul a futball szerelmese, ami a numero 1-gyé teszi a világon".
csiga
Barça B

2010.01.27. 15:37:30

Megnézegettem egy pár gólját. Feltünő, hogy a java a kiugratáson született. Sok esetben láttam, hogy kiugratást vár de nem kap labdá, vagy ha kap már lesen van. Samuval legaláb megértette magát. Valahogy nem tudom elhinni, hogy egy csatárkaliber mint Henry elfelejt focizni. Sok összetevős probléma lehet ennek a hátterében. Nem látjuk az edzésen mit művel. Talán ha lenne egy Alves féle kényszerítős "segítsége". Az ollozó "viszakézből" tuti tőlle Kár hogy nem ment be. Bízzunk benne, hogy megtörténik végre az Ibra Henry egymásratalálás.
Arsene Wenger: "Különleges játékos. Felülmúlhatatlan fizikai es technikai tulajdonságokkal bír. Ráadásul a futball szerelmese, ami a numero 1-gyé teszi a világon".
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.01.25. 14:02:31

senkialfonz40 írta:
Kalap1988 írta: ....
Soha nem állítottam róla, hogy a mostani szereplése ugyanaz, mint az a korszaka, amikor a fénykorát élte az Arsenalban. Szerintem világosan fogalmaztam a leírtakban, a jelen, amiről véleményt alkottam. Nem szoktam Őt bántani, viszont azt tartom, Ő nem balszélső, a Barcelonában volt jobb periódusa is, de azt a Játékost már nem láttuk teljes egészében tündökölni, aki az Arsenalban volt. Fel-felcsillant valami, de az Ő karaktere nem a háromcsatáros balszélső posztra van kitalálva. Írták még páran, hogy a góllal visszatér majd az eredményesség is, de két beszenvedett gól után is ugyanaz a görcs maradt, ami addig jellemezte. Bárcsak legalább a tavalyi produkció egy részét látnánk már, kívánom, hogy így legyen, de azért a realitás talaján azt látom, hogy ehhez jelen pillanatban kisebbfajta csoda szükséges. :(
Szerintem nem fogalmaztál világosan, sőt nagyon is kétértelműen, az pedig rajtunk nem segít, hogy mit akartál írni, mi azt látjuk,amit írtál:) De zárjuk le ezt,remélem nincs vita. A jelenben lehet, sőt ok is van rá kritizálni,de azt hiszem nem időszerű, amit pedig te írsz, hogy egyáltalán nem illik bele a játékrendszerbe azt tavaly tavasszal megcáfolta. Ennek ellenére én több lehetőséget adnék a fiataloknak a helyén, akár Bojannak, akár Pedronak, de őt is kell játszatni, mert bármikor benne van a tavaly tavaszi jó forma. A játékrendszer is fekszik neki,ha jó formában van, mert még ebben a korban is szinte bármelyik védőt lefutja egy az egyben. Egyébként az Arsenalban is szinte minden meccsen kihúzódott a szélre, viszonylag sokszor. 2006-os bl idényből pl két meccset emelnék ki (vagyis hármat): A reál elleni két meccse és az ellenünk vívott bl döntő. Mindháromszor többet volt a szélen, mint középen. De mondhatnék még példákat. Nem a régi, ebben megegyezhetünk,de idén még hasznos tagja lehet a csapatnak.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.01.25. 13:37:46

Kalap1988 írta: ....
Soha nem állítottam róla, hogy a mostani szereplése ugyanaz, mint az a korszaka, amikor a fénykorát élte az Arsenalban. Szerintem világosan fogalmaztam a leírtakban, a jelen, amiről véleményt alkottam. Nem szoktam Őt bántani, viszont azt tartom, Ő nem balszélső, a Barcelonában volt jobb periódusa is, de azt a Játékost már nem láttuk teljes egészében tündökölni, aki az Arsenalban volt. Fel-felcsillant valami, de az Ő karaktere nem a háromcsatáros balszélső posztra van kitalálva. Írták még páran, hogy a góllal visszatér majd az eredményesség is, de két beszenvedett gól után is ugyanaz a görcs maradt, ami addig jellemezte. Bárcsak legalább a tavalyi produkció egy részét látnánk már, kívánom, hogy így legyen, de azért a realitás talaján azt látom, hogy ehhez jelen pillanatban kisebbfajta csoda szükséges. :(
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Chino
Llegenda del Barça

2010.01.24. 22:55:33

Ercsike írta:
Ha játszik, játsszon jól.
Hát nem tudom. Mostanában azért Xavival és Messivel is előfordult,hogy nem ment nekik és eltűntek félórákra. Mégsem követelte senki őket a cserepadra.
Igaz,Henrynak mostanában (nagyon) nem megy,de bízzunk benne. Nem hiába nyert már meg minden lehetséges trófeát. Sztem minél hamarabb lő gólt,annál hamarabb jön vissza az önbizalma. Én nagyon szurkolok neki.
Lehet hogy Xavi és Messi is formáján alul játszott néhány meccsen, de nem ez volt a jellemző. Senki sem képes mindig tökéleteset alkotni, viszont Henry egy kezemen meg tudom számolni hányszor játszott jó meccset az idén. Kb. 2x. Bár ezen persze el lehet vitázni.
Pl. egy Valladolid ellen ha Henry-nak nem megy, miért ne lehetne egy félidőre például Bojant beállítani. Legutóbb egész jól ment neki ott a szélen, talán érdemes lenne kipróbálni, lehet hogy a balszélső kérdése se lenne olyan égető.
Az rendben van, hogy jó ha bizalmat kap a trénertől, de rendre nem tudja meghálálni, ezzel pedig -ha közhelyes,ha nem- a fiatalabbaktól veszi el a lehetőséget, akiknek még van jövőjük Barcelonában, mivel a francia megy el idény végén.
Én nem temetetni vagy támadni akarom, de sajnos azt érzem, hogy a tavalyi formáját már nem fogja megközelíteni. Még ha gólerős lenne akkor lehetne azt mondani, hogy helye van a csapatban (mert a játéka enyhe kifejezéssel is hagy kívánnivalót maga után) de a folyamatos játéka hosszútávon szerintem nem előnyös a csapat számára.
Forca Barca!!!!
Ercsike
Barça B

2010.01.24. 20:56:02

Ha játszik, játsszon jól.
Hát nem tudom. Mostanában azért Xavival és Messivel is előfordult,hogy nem ment nekik és eltűntek félórákra. Mégsem követelte senki őket a cserepadra.
Igaz,Henrynak mostanában (nagyon) nem megy,de bízzunk benne. Nem hiába nyert már meg minden lehetséges trófeát. Sztem minél hamarabb lő gólt,annál hamarabb jön vissza az önbizalma. Én nagyon szurkolok neki.
"Katalán a szív, kék a lélek, BARCELONA FAN maradok,amíg élek!"
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.24. 15:26:47

MR. TROMORT777 írta:Ugyan már, Henry-nak nem megy, ezt tudja mki. Ő is és Pep is. Azért játszik, h vissza nyerje tavalyi formáját.
Amúgy Pedro semmivel nem csinál többet a meccseken, mint Henry. Ő is ugyan úgy eltűnik fél órákra, csupán az a helyzet, h Henry oda adta neki a góllövő cipőjét.
Az a lényeg, h Pep Bízik Henry-ban, az h ti mit mondotok az, őt nem érdekli. :wink:
Jézus :lol: Azért játszik, hogy visszanyerje a formáját és azért pihentetünk egy jóformán bombaformában lévő Pedro-t? Ez így vicces lenne. Év eleje óta csak a forma visszanyerése a cél? Pedro lehetséges, hogy ugyanúgy eltűnik fél órákra, de Pedro többet cselez, többet passzol. Egyszóval hasznosabban játszik. Jah és nem tudom hányszor több gólt lőtt már idén mint a francia. Az meg, hogy Pep-et nem érdekli amit írunk, az még nem azt jelenti, hogy fölöslegesen tesszük. Ezért találta ki valami nagy gondolkodó a fórumot.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Andris
Adminisztrátor

2010.01.24. 15:26:06

Szerintem pedig egyáltalán nem helytálló. :)

És szerintem igenis felelős Henry, legalább annyira mint Guardiola. Ha játszik, játsszon jól. És szerintem igenis múlik rengeteg az ő mentalitásán. Rengetegszer érzem úgy, hogy nem is akar többet igazán, mint szögletet kiharcolni, vagy bedobást, vagy hogy legalább ne csessze el, ha kell inkább hátrapasszol a francba egy emberrel szemben is.

Az pedig, hogy Pedro gyengébb lenne mezőnyben. Na ne már :D én nemtudom, hogy mitől vált ez is itt ilyen sztereotípiává, de Henrynél még ő is jobb. Hát a góljain kívül sok gólpassza van, rengeteg góllal végződő támadásban aktív szerepe van, egy az egyben simán megver sokszor védőket, néha még kettőt is. Védekezésben, letámadásban is tízszer aktívabb.

Henrynél már megkönnyebbülés, ha nem veszti el a labdát. Magyarul ha előrefele szögletet rúghatunk, hátrafele pontosan passzol védőhöz, vagy középre kpnak.
Hogy bármit is egy támadáshoz érdemben hozzátegyen az már másképp nem is lehetséges idén, csak ha VÉLETLEN beesik jó helyre egy beadás, és legalább veszélyes valamennyire. És ez is olyan nála idén, mint más támadónál a mesterhármas.
Mit tudunk egyebet kiemelni tőle? Tegnap ollózott egy szépet, multkorjában egy nagy kapufát. Amúgy semmire mégcsak nem is emlékszem, csoda h egyáltalán ezekre, mert végtére ezek se értek semmit. És ez csak két momentum egy egész félévből, és sokkal több nem is volt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
MR. TROMORT777

2010.01.24. 15:23:24

Amúgy meg téll h gondolja Pep, h Messi játszik és nem Pedro, és Bojan.:shock:
Két szegény fiatal srác nem tud fejlődni. Mert a csúf francia elveszi előlük a lehetőséget.
Ugyan már, Henry-nak nem megy, ezt tudja mki. Ő is és Pep is. Azért játszik, h vissza nyerje tavalyi formáját.
Amúgy Pedro semmivel nem csinál többet a meccseken, mint Henry. Ő is ugyan úgy eltűnik fél órákra, csupán az a helyzet, h Henry oda adta neki a góllövő cipőjét.
Az a lényeg, h Pep Bízik Henry-ban, az h ti mit mondotok az, őt nem érdekli. :wink:
Mikaos
Director del Fútbol

2010.01.24. 14:57:56

Andris írta:Henry minden egyes mérkőzés után maximálisan megérdemli azt a negatív kritikát, amit ide is kap.
Ez a kulcs. Ha jól játszik, akkor is kapja bizonyos emberektől a negatív kritikákat :) Igaz, most kifordítottam a szavaid jelentését, de szerintem ez pont így helytálló - sajnos.

Persze, tegnap nem volt jó Henry. Ez nem vitás. De hogy neki mi a fene köze van ahhoz, hogy őt teszi Pep a kezdőcsapatba?!?!, azt még mindig nem foghatom fel :) (Ez olyan, mintha egy nagy céggel lenne problémád, és te a telefonos diszpécsert szidnád, holott neki nem sok köze van a cég határozataihoz.)

Itt sokan Pedrot követelik a kezdőbe, ami érdekes, mert Pedro még kevesebbet csinál mezőnyben - de tény, hogy elég gólérzékeny lett ebben az évben. Valaki jól megfogalmazta lentebb, hogy ami Henrynak kipattan ez évben (kapufák, kapus), az Pedronak bemegy.
Persze, értem én, hogy Pedro fiatal, és "adjunk neki több lehetőséget". De hogyha Henry helyett megrúgják a gólokat (jobb esetben, reméljük), akkor is Henry nagyon hasznos játékos még mindig a csapatban, és ezt piszkosul tudja a mi díjnyertes edzőnk, ellentétben... 5 fórumozóval :)
Andris
Adminisztrátor

2010.01.24. 14:38:45

Rivaldo11 írta: Ha ennyit sikeredett a mondandómból levágni, akkor azt csak sajnálni tudom. Mindenki látja, hogy gyenge. Mindenki látja, hogy megérdemelné a lehetőséget mondjuk Pedro. Mindenki tudja, hogy Henry nem a régi. Ebben itt nincs vita. Azt ellenben röhejesnek tartom, hogy ide azért írnak, mert"meg akarják keresni a még javítható részeket a csapatban". Erre inkább semmit nem írok, felesleges.
Hátradőlésről meg szó sincs. De ha az hátradőlés, hogy nem jövök Henryt osztani, akkor igen, hátradőltem. De nehogy már azt képzeljétek, hogy majd Guardiola az eurobarca alapján állítja össze a kezdőt! Mellesleg senki nem tart pisztolyt Pep fejéhez, hogy Henryt kezdesse. Lehet hogy rátok sem mondaná, hogy menjetek edzőnek???
Jézusúristen.
Szerk: Ha esetleg még kifog egy jobb periódust-amire azért még van sansza, és mondjuk a Bl és a liga végküzdelmeiben gólokat lő, gólpasszokat ad, én már azzal is elégedett leszek.
És miért tartod röhejesnek? Nyilvánvaló hogy Henry helyett most Pedronak kéne sokat játszani, és az pedig természetes, hogy ha nem ez történik, akkor Pep mellett Henryhez jön a sav. Nem az a baj, hogy nem jössz ide oltani őt, mondtam, teljesen jó neked, jobb mint nekünk. Ellenben mi, akiket kifejezetten zavar ez az indokolatlan mennyiségű játszatása, jövünk és kritizáljuk, és nekem az a problémám, hogy ezt te például nem birod elviselni. Ha neked jó volt a 3 pont, és az nem zavart, hogy Henry nem ért semmmit, sőt, akkor ne gyere ide, ne nézz be a topicjába. Mert annak semmi teteje, sőt szerintem az a röhejes, hogy például miattad egy játékos topicjában arról kell vitatkozni, h írhatunk-e negatív kritikát róla, illetve hogy az kívánatos-e, nempedig arról h hogy is játszott az adott játékos.
Tulajdonképpen amit lenyomtok, azt egészen simán törölhetnénk is állandóan, mert semmi köze Henryhez, hogy a ti szemeteket bántja ha minden meccs után, nyert meccs után is kapja a kritikát.

Tehát ha nem a fórumunk alapján állítja össze, már nem is érdemes használnunk azt. Nyilván ránk se mondaná, de az biztos hogy ő is rossz felfogásnak tartja, hogy ha valamit megnyerünk, akkor mindegy hogy amúgy mi történt, ha valaki rosszul játszik, nembaj, ha a többiek helyette is megdolgoznak és megnyerik. Esetünkben ez történik.
Henry minden egyes mérkőzés után maximálisan megérdemli azt a negatív kritikát, amit ide is kap.

Énis elégedett leszek nyilván. Sőt. De most nem vagyok az, nagyon nem, és Pedroval viszont már így is, h közel sem játszik annyit, mint a francia.

Nyilván nem tartanak pisztolyt a fejéhez egyébként. De bő két hónapja azt mondta, h az ő Henryje majd fog még meglepetést okozni nekünk. Okozott is, mert azthittem h annál rosszabb már nem lehet. Hát lett.
Jelenleg hátrányára van a csapatnak, és személy szerint az én kedvemnek is az, h ő kezdhet folyton. Pedroval jobb a játék, és hatékonyabb is.
Szerintem rosszul dönt Pep, és Henry meg még rosszabbul játszik.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.01.24. 13:37:26

Andris írta:És tudjuk miből van itt mégtöbb egy 3-0 után?
Pontosan olyan hozzászólásokból, mint a tiéd, Rivaldo11.
Az ilyeneknek aztán hatványozottan nincsen semmi de semmi értelmük.

Ha valaki egy 3 pont után hátradől a fotelban, és jóllakott ovodás módjára mosolyog, azzal nincsen semmi gond. Jó Nektek. Ha nincs min javítani, vagy elhanyagolhatónak tartjátok, jó Nektek.

De, hogy embereket azért elítéljetek, mert ők javítanának a javítható! helyzeten

Meggyőződésem h Guardiola azt mondaná rátok kapásből, hogy ne menjetek edzőnek. Elég lenne csak ezt meglátnia. Az ő mentalitása a maximalizmussal jól jellemezhető, minden apróságon javítana, ha tudna, és folyton ezen is dolgozik. Nem pedig hátradől egy magabiztosan megnyert bajnoki után
Ha ennyit sikeredett a mondandómból levágni, akkor azt csak sajnálni tudom. Mindenki látja, hogy gyenge. Mindenki látja, hogy megérdemelné a lehetőséget mondjuk Pedro. Mindenki tudja, hogy Henry nem a régi. Ebben itt nincs vita. Azt ellenben röhejesnek tartom, hogy ide azért írnak, mert"meg akarják keresni a még javítható részeket a csapatban". Erre inkább semmit nem írok, felesleges.
Hátradőlésről meg szó sincs. De ha az hátradőlés, hogy nem jövök Henryt osztani, akkor igen, hátradőltem. De nehogy már azt képzeljétek, hogy majd Guardiola az eurobarca alapján állítja össze a kezdőt! Mellesleg senki nem tart pisztolyt Pep fejéhez, hogy Henryt kezdesse. Lehet hogy rátok sem mondaná, hogy menjetek edzőnek???
Jézusúristen.
Szerk: Ha esetleg még kifog egy jobb periódust-amire azért még van sansza, és mondjuk a Bl és a liga végküzdelmeiben gólokat lő, gólpasszokat ad, én már azzal is elégedett leszek.
Rivaldo-A Legnagyobb.
HAnonymus
Entrenador del Barça

2010.01.24. 13:27:02

Néha amúgy Giuly-utánérzésem van. Ő még ennél is fogalmatlanabb volt, de ennyi gólt biztos rúgott.
Lezárt