Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen....moose írta:Azért jólenne ha ezt a formáját előhozná Henry:P
http://www.youtube.com/watch?v=0EeMpOcA ... re=related
Valóban nem jó egyikük sem az elmúlt meccseken,ebben egyetértek, de párhuzamot nem vonok,mert Henrynak nem kell egy rossz Ibra idén,h ő is rossz legyen. az viszont lehetséges,h ha egyikük magára találna,az inspirálóan hatna a pályán a másikra is,ezt adom.torrestoni írta:
Miki:
Zlatant semmiképp sem kevertem én bele. Az, hogy ha most jól teljesítene valamelyikük, talán a másikat is húzná, sőt, amit említettem, a megértés, az nagyon kellene, hiányzik. Ezen kívül csak annyit említettem, hogy a hozzáállás az utóbbi mérkőzéseken mindkettő részéről olyan, amilyen.
azért írtam,mert itt vetődött fel nálad a kettős mérce,hogy Zlatannal (meg csigánál) takaródzunk a beilleszkedéssel....torrestoni írta:
Az általad említett Zlatan féléve..., értelmetlen, nem tett senki sem ilyenről említést.
természetesen a tavalyi kupákban,v sikerekben bőven benne van Henry kiemelkedő 2.félévi produkciója (az első félévit nem tartom nagyon nagy durranásnak most sem) viszont azokért a kupákért amiért idén kellett már pályára lépni,nincs több érdeme abban,h meg is nyertük, "csak" abban,h egyáltalán pályára léphettünk érte.torrestoni írta: No, nem Zlatan a téma, de még annyit hozzáfűznék, hogy kíváncsi vagyok, hogy ha egy év múlva szóba kerülne, ugyanúgy az lenne-e a vélemény, hogy idejött, s kezébe hullott három trófea, stb., mint Henry esetében most, utólag. Mert ha valamihez eddig, a három trófeához negyed annyi köze nem volt, mint a másik háromhoz tavaly Titinek. (Gergő eszmefuttatását alapul véve önmagához képest ez sem volt túl fényes.) Mégis, azokat csak úgy megkapta, s ezért is mondom, hogy röhejes, hogy most már olyan dolgokat látni itt (Gergő kedvéért: a Titi Henry topikban, nem személyhez címezve), hogy mintha tényleg csak végig alibizett volna. Nem hiszem, hogy az idei produkcióját nézve nagyon sok kifogás jött volna, főleg nem másokhoz képest.
Akkor olvasd a blaugrana-dattorrestoni írta:
Érdekes meglátás, minden esetre röhejes, de kissé szórakoztató is "elfogadható" (gyengébbek kedvéért= közel nulla) félévekről, vagy még annyiról sem olvasni.
Túlzott a hálátlanság, nem kérdés.
Persze ez a múltra vonatkozott. Amit jelenleg mutat, az valóban elfogadhatatlan.
így van, épp ezért nem Ibrára kellene ezt is kenni,h de csak vele nem megy,meg nem szokta össze...Henry majdnem 3 teljes szezon alatt egy jó fél évet tudott produkálni, a többi közel sincs a klasszishoz,sőt...LG írta:Azért sztem az első félévében igenis nagyon gyenge volt, messze alulmúlta amit vártunk tőle. Amikor Bojan játszott a helyén, igazi felüdülés volt. Az viszont igaz, h még mindig többet mutatott akkor, mint most. Én a Barcelonai karrierjét így tudnám értékelni:Tehát, amit megtudtam az utóbbi hetekben itt, az az, hogy neki nem voltak gondjai sohasem, sem beilleszkedési, sem magánéleti. Ő nem egy széthullóban lévő csapathoz érkezett, melyben ennek ellenére közel sem tudott tisztességes, sőt több, mint elfogadható játékot nyújtani. Azonkívül a gyengébb időszakok más játékosokra nem vonatkoztak, miközben nem tudott és akart alkalmazkodni a körülményekhez (legyen szó a spanyol stílusról, a csapat stílusáról, a feladatköréről, a harmadik számú támadó szerepkörről, stb.).
Érdekes meglátás, minden esetre röhejes, de kissé szórakoztató is "elfogadható" (gyengébbek kedvéért= közel nulla) félévekről, vagy még annyiról sem olvasni.
Persze ez a múltra vonatkozott. Amit jelenleg mutat, az valóban elfogadhatatlan.
1. idény gyenge közepes
2. idény egy közepes őszi szezon után egy egészen kiváló tavaszi szezon
3. idény nagyon gyenge ősz, tavaszt majd meglátjuk....
Azért sztem az első félévében igenis nagyon gyenge volt, messze alulmúlta amit vártunk tőle. Amikor Bojan játszott a helyén, igazi felüdülés volt. Az viszont igaz, h még mindig többet mutatott akkor, mint most. Én a Barcelonai karrierjét így tudnám értékelni:Tehát, amit megtudtam az utóbbi hetekben itt, az az, hogy neki nem voltak gondjai sohasem, sem beilleszkedési, sem magánéleti. Ő nem egy széthullóban lévő csapathoz érkezett, melyben ennek ellenére közel sem tudott tisztességes, sőt több, mint elfogadható játékot nyújtani. Azonkívül a gyengébb időszakok más játékosokra nem vonatkoztak, miközben nem tudott és akart alkalmazkodni a körülményekhez (legyen szó a spanyol stílusról, a csapat stílusáról, a feladatköréről, a harmadik számú támadó szerepkörről, stb.).
Szerintem nagyon jól rátapintottál egy lényeges különbségre az előző, sikeres idényhez képest.csiga írta:Bízzunk benne, hogy megtörténik végre az Ibra Henry egymásratalálás.
Szerintem nem fogalmaztál világosan, sőt nagyon is kétértelműen, az pedig rajtunk nem segít, hogy mit akartál írni, mi azt látjuk,amit írtál:) De zárjuk le ezt,remélem nincs vita. A jelenben lehet, sőt ok is van rá kritizálni,de azt hiszem nem időszerű, amit pedig te írsz, hogy egyáltalán nem illik bele a játékrendszerbe azt tavaly tavasszal megcáfolta. Ennek ellenére én több lehetőséget adnék a fiataloknak a helyén, akár Bojannak, akár Pedronak, de őt is kell játszatni, mert bármikor benne van a tavaly tavaszi jó forma. A játékrendszer is fekszik neki,ha jó formában van, mert még ebben a korban is szinte bármelyik védőt lefutja egy az egyben. Egyébként az Arsenalban is szinte minden meccsen kihúzódott a szélre, viszonylag sokszor. 2006-os bl idényből pl két meccset emelnék ki (vagyis hármat): A reál elleni két meccse és az ellenünk vívott bl döntő. Mindháromszor többet volt a szélen, mint középen. De mondhatnék még példákat. Nem a régi, ebben megegyezhetünk,de idén még hasznos tagja lehet a csapatnak.senkialfonz40 írta:Soha nem állítottam róla, hogy a mostani szereplése ugyanaz, mint az a korszaka, amikor a fénykorát élte az Arsenalban. Szerintem világosan fogalmaztam a leírtakban, a jelen, amiről véleményt alkottam. Nem szoktam Őt bántani, viszont azt tartom, Ő nem balszélső, a Barcelonában volt jobb periódusa is, de azt a Játékost már nem láttuk teljes egészében tündökölni, aki az Arsenalban volt. Fel-felcsillant valami, de az Ő karaktere nem a háromcsatáros balszélső posztra van kitalálva. Írták még páran, hogy a góllal visszatér majd az eredményesség is, de két beszenvedett gól után is ugyanaz a görcs maradt, ami addig jellemezte. Bárcsak legalább a tavalyi produkció egy részét látnánk már, kívánom, hogy így legyen, de azért a realitás talaján azt látom, hogy ehhez jelen pillanatban kisebbfajta csoda szükséges.Kalap1988 írta: ....
Soha nem állítottam róla, hogy a mostani szereplése ugyanaz, mint az a korszaka, amikor a fénykorát élte az Arsenalban. Szerintem világosan fogalmaztam a leírtakban, a jelen, amiről véleményt alkottam. Nem szoktam Őt bántani, viszont azt tartom, Ő nem balszélső, a Barcelonában volt jobb periódusa is, de azt a Játékost már nem láttuk teljes egészében tündökölni, aki az Arsenalban volt. Fel-felcsillant valami, de az Ő karaktere nem a háromcsatáros balszélső posztra van kitalálva. Írták még páran, hogy a góllal visszatér majd az eredményesség is, de két beszenvedett gól után is ugyanaz a görcs maradt, ami addig jellemezte. Bárcsak legalább a tavalyi produkció egy részét látnánk már, kívánom, hogy így legyen, de azért a realitás talaján azt látom, hogy ehhez jelen pillanatban kisebbfajta csoda szükséges.Kalap1988 írta: ....
Lehet hogy Xavi és Messi is formáján alul játszott néhány meccsen, de nem ez volt a jellemző. Senki sem képes mindig tökéleteset alkotni, viszont Henry egy kezemen meg tudom számolni hányszor játszott jó meccset az idén. Kb. 2x. Bár ezen persze el lehet vitázni.Ercsike írta:Hát nem tudom. Mostanában azért Xavival és Messivel is előfordult,hogy nem ment nekik és eltűntek félórákra. Mégsem követelte senki őket a cserepadra.Ha játszik, játsszon jól.
Igaz,Henrynak mostanában (nagyon) nem megy,de bízzunk benne. Nem hiába nyert már meg minden lehetséges trófeát. Sztem minél hamarabb lő gólt,annál hamarabb jön vissza az önbizalma. Én nagyon szurkolok neki.
Hát nem tudom. Mostanában azért Xavival és Messivel is előfordult,hogy nem ment nekik és eltűntek félórákra. Mégsem követelte senki őket a cserepadra.Ha játszik, játsszon jól.
JézusMR. TROMORT777 írta:Ugyan már, Henry-nak nem megy, ezt tudja mki. Ő is és Pep is. Azért játszik, h vissza nyerje tavalyi formáját.
Amúgy Pedro semmivel nem csinál többet a meccseken, mint Henry. Ő is ugyan úgy eltűnik fél órákra, csupán az a helyzet, h Henry oda adta neki a góllövő cipőjét.
Az a lényeg, h Pep Bízik Henry-ban, az h ti mit mondotok az, őt nem érdekli.
Ez a kulcs. Ha jól játszik, akkor is kapja bizonyos emberektől a negatív kritikákatAndris írta:Henry minden egyes mérkőzés után maximálisan megérdemli azt a negatív kritikát, amit ide is kap.
És miért tartod röhejesnek? Nyilvánvaló hogy Henry helyett most Pedronak kéne sokat játszani, és az pedig természetes, hogy ha nem ez történik, akkor Pep mellett Henryhez jön a sav. Nem az a baj, hogy nem jössz ide oltani őt, mondtam, teljesen jó neked, jobb mint nekünk. Ellenben mi, akiket kifejezetten zavar ez az indokolatlan mennyiségű játszatása, jövünk és kritizáljuk, és nekem az a problémám, hogy ezt te például nem birod elviselni. Ha neked jó volt a 3 pont, és az nem zavart, hogy Henry nem ért semmmit, sőt, akkor ne gyere ide, ne nézz be a topicjába. Mert annak semmi teteje, sőt szerintem az a röhejes, hogy például miattad egy játékos topicjában arról kell vitatkozni, h írhatunk-e negatív kritikát róla, illetve hogy az kívánatos-e, nempedig arról h hogy is játszott az adott játékos.Rivaldo11 írta: Ha ennyit sikeredett a mondandómból levágni, akkor azt csak sajnálni tudom. Mindenki látja, hogy gyenge. Mindenki látja, hogy megérdemelné a lehetőséget mondjuk Pedro. Mindenki tudja, hogy Henry nem a régi. Ebben itt nincs vita. Azt ellenben röhejesnek tartom, hogy ide azért írnak, mert"meg akarják keresni a még javítható részeket a csapatban". Erre inkább semmit nem írok, felesleges.
Hátradőlésről meg szó sincs. De ha az hátradőlés, hogy nem jövök Henryt osztani, akkor igen, hátradőltem. De nehogy már azt képzeljétek, hogy majd Guardiola az eurobarca alapján állítja össze a kezdőt! Mellesleg senki nem tart pisztolyt Pep fejéhez, hogy Henryt kezdesse. Lehet hogy rátok sem mondaná, hogy menjetek edzőnek???
Jézusúristen.
Szerk: Ha esetleg még kifog egy jobb periódust-amire azért még van sansza, és mondjuk a Bl és a liga végküzdelmeiben gólokat lő, gólpasszokat ad, én már azzal is elégedett leszek.
Ha ennyit sikeredett a mondandómból levágni, akkor azt csak sajnálni tudom. Mindenki látja, hogy gyenge. Mindenki látja, hogy megérdemelné a lehetőséget mondjuk Pedro. Mindenki tudja, hogy Henry nem a régi. Ebben itt nincs vita. Azt ellenben röhejesnek tartom, hogy ide azért írnak, mert"meg akarják keresni a még javítható részeket a csapatban". Erre inkább semmit nem írok, felesleges.Andris írta:És tudjuk miből van itt mégtöbb egy 3-0 után?
Pontosan olyan hozzászólásokból, mint a tiéd, Rivaldo11.
Az ilyeneknek aztán hatványozottan nincsen semmi de semmi értelmük.
Ha valaki egy 3 pont után hátradől a fotelban, és jóllakott ovodás módjára mosolyog, azzal nincsen semmi gond. Jó Nektek. Ha nincs min javítani, vagy elhanyagolhatónak tartjátok, jó Nektek.
De, hogy embereket azért elítéljetek, mert ők javítanának a javítható! helyzeten
Meggyőződésem h Guardiola azt mondaná rátok kapásből, hogy ne menjetek edzőnek. Elég lenne csak ezt meglátnia. Az ő mentalitása a maximalizmussal jól jellemezhető, minden apróságon javítana, ha tudna, és folyton ezen is dolgozik. Nem pedig hátradől egy magabiztosan megnyert bajnoki után