2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt az Alba Volán meccset több helyen is ajánlották? ez mennyire esélyes?senzu írta: Alba Volán - Jesenice 1.49 H
Alba Volán - Jesenice 1.49 H
Bordeaux - Sedan 1.29 H
Hull City - Chelsea 1.27 V
odds: 2,44 - erre viszont lehet, hogy az életemet kéne rátenni
meglesz a meccsLaci0820 írta:Szerintetek a Brest behúzza a 2. félidőben?
4000 múlik rajta
Ámen! Remélem felkapcsolják magukat nagyobb hőfokra! Valószínű akkor megteszem mind a 4et egy szelvényre... és akkor 1000elszajko írta:Nyugi van, azelőtt meg sorra nyerték a meccseiket. B csapattal álltak fel.Bobberto írta: Legutóbb pl. a Bordo volt a 0-0-val otthon :S
Szerintem simán nyernek.
Amúgy 100Ft-ért lehet feladni tippmixet?![]()
Soha nem próbáltam, nem is akarok feladni csak kíváncsi vagyok rá.
200Ft a minimum.szajko írta: Amúgy 100Ft-ért lehet feladni tippmixet?
Nyugi van, azelőtt meg sorra nyerték a meccseiket. B csapattal álltak fel.Bobberto írta: Legutóbb pl. a Bordo volt a 0-0-val otthon :S
szajko írta:Bordeaux(kedd),Rangers(szerda),Benfica(szerda)Bobberto írta: Akkor mit ajánlotok hétköznapira ami biztos még a Chelsea mellett?
Bordeaux(kedd),Rangers(szerda),Benfica(szerda)Bobberto írta: Akkor mit ajánlotok hétköznapira ami biztos még a Chelsea mellett?
Ezzel óvatosan.Vash írta: Eger - Recco V 1.67
Vélemények??
Tudom, nem hétköznapi, de Chelsea-Arsenal.. nagyon jó a hazai odds (1,73 most), szerintem megéri rá rakni.Bobberto írta: Akkor mit ajánlotok hétköznapira ami biztos még a Chelsea mellett?
Fúú basszus köszi mindkettőtöknek!Barcaman14 írta:A PSV nincs nagy formában és volt már rá példa, hogy otthon megszenvedtek egy középcsapat ellen. Én azt nem venném biztosra, de nem akarlak "elijeszteni".Bobberto írta:Egy ilyenhez mit szóltok?
Hull - Chelsea V 1.27 keddi
PSV - Utrecht H 1.30 szerdai
Ajax - Roda H 1.20 szerdai ugyancsak
Tudom hogy a legnagyobb szorzós meccsek, de biztosra akarok menni és egyáltalán nyerni valamitSzerintetek biztos ha megteszem egy 1000-sel?
Köszi!![]()
A PSV nincs nagy formában és volt már rá példa, hogy otthon megszenvedtek egy középcsapat ellen. Én azt nem venném biztosra, de nem akarlak "elijeszteni".Bobberto írta:Egy ilyenhez mit szóltok?
Hull - Chelsea V 1.27 keddi
PSV - Utrecht H 1.30 szerdai
Ajax - Roda H 1.20 szerdai ugyancsak
Tudom hogy a legnagyobb szorzós meccsek, de biztosra akarok menni és egyáltalán nyerni valamitSzerintetek biztos ha megteszem egy 1000-sel?
Köszi!
bagdisanyika írta:Heló.
Tudom eme témához semmi köze, a most következő kérdésnek, de ebben a pillanatban nincsenek gátlásaim.
A lényeg az, hogy vasárnap délelőtt raktam tippmixet vasárnapi és mai meccsekre:
ManCity-portsmouth H-1,27
Arsenal-man.utd V 2,85
sevilla-valencia H 2,25
Juventus-Lazio D 3,40
Stuttgart-Borussia Dortmund H 2,15
TraktorCs-Ekaterinb. H 1,75
J. Melzer-D.Brands H 1,23
Lok.Jar-Szever.Csere H 1,5
Eddig bejött! Még kell egy, de elhalasztották!Mi van ilyenkor, mert még eilyen szituba nem keröltem.Kérlek segítsetek.
(Veedam-Oss) H 1,53
500-ból, 147000 Ft. Reméálem ezt kihúzzák. vagy meg kell várni míg lejátszák!????
FtcSikiHun írta: Tippmix,Internetes fogadások,Szerencsejátékok, ide kellett volna írni.
Egyébként vidd me nyugodtan 1.00- odssal beszámolják, és kiadják a pénzt.
De azért egy képet megnéznék erről, valahogy elég hihetetlennek tűnik
nahjolvan írta:ez azt jelenti h az a elmaradott meccs 1es szorzóval szerepel..szal mintha nem is lenne:)szal nyertél:O:)
bagdisanyika írta:B-win-en játszok, nem fogadóirodákban!Mióta van bankkártyám, azóta csak neten játszok.Ha tippmixen játszottam volna meg akkor nem kérdeztem volna, mert egyértelmü hogy ilyenkor nem számolják bele a nyereménybe, csak annyi hogy nem jött sms, hogy megérkezett a kártyára a korpa.