Mai terv:
Hertha-Mainz H 1.92
Bayern-Dortmund h 1.33
M.City-Stoke H 1.40
Middlesb.-Peterb. H 1.50
Valenciennes-Nice H 1.94
1000

Hát elég idegesítő volt az biztos. Elég jó kis pénz jött volna belőle. Mindenesetre azért köszi, remélem én is, hogy lesz ma egy kis termés. A szelvényemen még töröm a fejem. Amiket mára rakok:Master19 írta:Ez nagyon csunyán ment elFernando írta: Rosario Central vs. Cacharita Juniors H 1.98Már szinte akartam gratulálni a szelvényhez erre a 85 percben gólt kaptak.Pedig szvsz nyertél volna vele rendesen mert ahogy itt nézegettem ált. nem 200ft-al teszed meg az ilyeneket.
Aztán várom a holnapi szelód, kiváncsi vagyok arra is.Remélem holnap azért nagyobb mákod lesz
A tied jó, de a Stuttgart-Hamburg fura lesz.Barcaman14 írta:Hétvégére 2 szelvény:![]()
Stuttgart-Hamburg H
St.Mirren-Dundee V
Catania-Atalanta H
Atl.Madrid-Barca V
Braga-Maritimo H
200ft4480ft
Leixoes-Porto V
Heracles-PSV V
Schalke-Köln H
Atl.Madrid-Barca V
Braga-Maritimo H
200ft1465ft
Ez megy egy haveromé és ő kérte hogy véleményezzétek![]()
Roma-Palermo 1.fi H
Juve-Genoa 0-1,2-3,4vt D
Napoli-Inter 1.fi V
Atl.Madrid-Barca H
200ft10880ft
Ez nagyon csunyán ment elFernando írta: Rosario Central vs. Cacharita Juniors H 1.98
Eddig nagyon jó ez. Már csak a Rosario Central kell. Milan 3-2-re nyert, Sporting 0-0 volt félidőben.Fernando írta:Hazai.Laci0820 írta:Szerintetek Nijmegen - Nac Breda? VEndég?
Mára van még egy ilyenem is:
*(0-1)Milan vs. Udinese D 3.25
Pacos Ferreira vs. Sporting Libacomb 1.fi D 1.96
Rosario Central vs. Cacharita Juniors H 1.98
De mivel akaratlanul is ellent "mondtál" az alapelvednek,így ezt már visszacsinálni nem tudod ezzelmr. írta: Én elvből soha nem rakok arra hogy a Barca pontot veszít vagy hogy a madrid nyer. Ha megtartottam volna akkor az olyan lenne mintha hinnék benne hogy x-et játszunk, pedig biztosan nyerünk!!:D A madrid meg döntetlent játszik és kész!
Max azért lehetne x-et rakni,mert a xerez pályája kritikán aluli jelenleg,más értelmét nem látom az x-nek,egy ratyi xerez fogad egy jó realt(ráadásul már ronaldóval)Barcaforever írta:mr. írta:Bakker nem hiszitek el milyen ------ot csináltam!
Gondoltam megrakom a Barcát mert biztos győz meg a madridot x-re hátha. Erre felcseréltem a 2-őt. Ott helyben téptem szét a szelvényem. Még jó hogy csak 300 Ft volt![]()
Nem igazán, hiszem, h széttépted, mert nem sok értelme lenne...
Am meg abszolut reális esély van rá, h mi xelünk a reál meg nyer.Nem is nagyon értem, mi értelme x-re rakni a Xerez ellen a madridot.
mr. írta:Bakker nem hiszitek el milyen ------ot csináltam!
Gondoltam megrakom a Barcát mert biztos győz meg a madridot x-re hátha. Erre felcseréltem a 2-őt. Ott helyben téptem szét a szelvényem. Még jó hogy csak 300 Ft volt![]()
hát én úgy tudom hogy a vonalkódnak vagy minek kell sértetlennek maradnia...LM10 írta:Úgy tudom, hogy mind1, hogy milyen állapotban van a szeló, mert csak beütik a szelvényszámát a gépbe, és úgy derül ki, hogy nyertél-eCFirpo3 írta:Egy kettétépett nyertes szelvény még érvényes? xD![]()
Hazai.Laci0820 írta:Szerintetek Nijmegen - Nac Breda? VEndég?
LM10 írta:Úgy tudom, hogy mind1, hogy milyen állapotban van a szeló, mert csak beütik a szelvényszámát a gépbe, és úgy derül ki, hogy nyertél-eCFirpo3 írta:Egy kettétépett nyertes szelvény még érvényes? xD![]()