Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Hát elég idegesítő volt az biztos. Elég jó kis pénz jött volna belőle. Mindenesetre azért köszi, remélem én is, hogy lesz ma egy kis termés. A szelvényemen még töröm a fejem. Amiket mára rakok:Master19 írta:Ez nagyon csunyán ment elFernando írta: Rosario Central vs. Cacharita Juniors H 1.98Már szinte akartam gratulálni a szelvényhez erre a 85 percben gólt kaptak.Pedig szvsz nyertél volna vele rendesen mert ahogy itt nézegettem ált. nem 200ft-al teszed meg az ilyeneket.
Aztán várom a holnapi szelód, kiváncsi vagyok arra is.Remélem holnap azért nagyobb mákod lesz
A tied jó, de a Stuttgart-Hamburg fura lesz.Barcaman14 írta:Hétvégére 2 szelvény:![]()
Stuttgart-Hamburg H
St.Mirren-Dundee V
Catania-Atalanta H
Atl.Madrid-Barca V
Braga-Maritimo H
200ft4480ft
Leixoes-Porto V
Heracles-PSV V
Schalke-Köln H
Atl.Madrid-Barca V
Braga-Maritimo H
200ft1465ft
Ez megy egy haveromé és ő kérte hogy véleményezzétek![]()
Roma-Palermo 1.fi H
Juve-Genoa 0-1,2-3,4vt D
Napoli-Inter 1.fi V
Atl.Madrid-Barca H
200ft10880ft
Ez nagyon csunyán ment elFernando írta: Rosario Central vs. Cacharita Juniors H 1.98
Eddig nagyon jó ez. Már csak a Rosario Central kell. Milan 3-2-re nyert, Sporting 0-0 volt félidőben.Fernando írta:Hazai.Laci0820 írta:Szerintetek Nijmegen - Nac Breda? VEndég?
Mára van még egy ilyenem is:
*(0-1)Milan vs. Udinese D 3.25
Pacos Ferreira vs. Sporting Libacomb 1.fi D 1.96
Rosario Central vs. Cacharita Juniors H 1.98
De mivel akaratlanul is ellent "mondtál" az alapelvednek,így ezt már visszacsinálni nem tudod ezzelmr. írta: Én elvből soha nem rakok arra hogy a Barca pontot veszít vagy hogy a madrid nyer. Ha megtartottam volna akkor az olyan lenne mintha hinnék benne hogy x-et játszunk, pedig biztosan nyerünk!!:D A madrid meg döntetlent játszik és kész!
Max azért lehetne x-et rakni,mert a xerez pályája kritikán aluli jelenleg,más értelmét nem látom az x-nek,egy ratyi xerez fogad egy jó realt(ráadásul már ronaldóval)Barcaforever írta:mr. írta:Bakker nem hiszitek el milyen ------ot csináltam!
Gondoltam megrakom a Barcát mert biztos győz meg a madridot x-re hátha. Erre felcseréltem a 2-őt. Ott helyben téptem szét a szelvényem. Még jó hogy csak 300 Ft volt![]()
Nem igazán, hiszem, h széttépted, mert nem sok értelme lenne...
Am meg abszolut reális esély van rá, h mi xelünk a reál meg nyer.Nem is nagyon értem, mi értelme x-re rakni a Xerez ellen a madridot.
mr. írta:Bakker nem hiszitek el milyen ------ot csináltam!
Gondoltam megrakom a Barcát mert biztos győz meg a madridot x-re hátha. Erre felcseréltem a 2-őt. Ott helyben téptem szét a szelvényem. Még jó hogy csak 300 Ft volt![]()
hát én úgy tudom hogy a vonalkódnak vagy minek kell sértetlennek maradnia...LM10 írta:Úgy tudom, hogy mind1, hogy milyen állapotban van a szeló, mert csak beütik a szelvényszámát a gépbe, és úgy derül ki, hogy nyertél-eCFirpo3 írta:Egy kettétépett nyertes szelvény még érvényes? xD![]()
Hazai.Laci0820 írta:Szerintetek Nijmegen - Nac Breda? VEndég?
LM10 írta:Úgy tudom, hogy mind1, hogy milyen állapotban van a szeló, mert csak beütik a szelvényszámát a gépbe, és úgy derül ki, hogy nyertél-eCFirpo3 írta:Egy kettétépett nyertes szelvény még érvényes? xD![]()