2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nop. Amugy igazad van. Most így jott ki. A chelsea-n is ment el szelom multkor Hull City ellen. Le is alltam a tippmixxel. Nem nekem valo. Nem tudok nyerniFernando írta:Jol van te se haragudj nem akartam rád szállni, csak ez ilyen "tudhattad volna" hsz volt. Én hétközbe is nyertem rajtuk, meg ált amikor rájuk tettem idén. Szerintem nem igaz, hogy nem érdemes rájuk tenni. Most így jött ki. Ennyi erővel akkor se a Chelsea-re, se senkire mer 4-5 alkalommal egy szezonban nem teljesítik a megszokottat.ronaldinho89 írta:Ne haragudj , de nem bölcsessegnem szantam. Par hete az utolso Falkirk ellen is 1-1 jatszottak. Azon ment el a szelom. Szal azota megfogadtam. Es most se vannak jo formaban. Most azert nem kell ramszallni egybol..Fernando írta: Szeretem ezeket az örök bölcsességeket.
Szerk.: yasofix: úgynézem egyenlőre a Newcastle lesz a hunyód.
levproff írta:Nézem a meccset, eddig jobb a Leverkusen.De a Wofsburg kontrái is veszélyesek.A farkasok nagyon jól alkalmazzák Kießling-ék ellen a lestaktikát.
Azért remélem behúzza a Bayer!![]()
Hajrá!
Megkérdeztem ott Chaten azt mondta hogy 6500 ftól kifizetnek bankártyára én is most regeltem nem rossz oldalFernando írta:Regisztráltam, meg is kaptam a 250 ft-ot, majd föl is tettem két meccsre. Összesen 2szeres a szorzó. Ha bejön lesz 500-am, és ezt mikor tudom kivenni? meg mikor kell megadni a bankszámlaszámom? Hogy megy ez?nagyitomi írta:Srácok!
tobeten regisztráltok,regelés közben a promóciós kódhoz beírjátok h "tobet250" és kaptok ingyen 250ft-ot a regisztráció mellé,nem sok,de 2 szelvényre elég.
![]()
![]()
Szerk.: Egyébként köszi Celtic. Hajaz a tegnapi Rosario meccsre. 2-4-ről 4-4 a vége. Bravo. 1 szelvény mínusz.
Jol van te se haragudj nem akartam rád szállni, csak ez ilyen "tudhattad volna" hsz volt. Én hétközbe is nyertem rajtuk, meg ált amikor rájuk tettem idén. Szerintem nem igaz, hogy nem érdemes rájuk tenni. Most így jött ki. Ennyi erővel akkor se a Chelsea-re, se senkire mer 4-5 alkalommal egy szezonban nem teljesítik a megszokottat.ronaldinho89 írta:Ne haragudj , de nem bölcsessegnem szantam. Par hete az utolso Falkirk ellen is 1-1 jatszottak. Azon ment el a szelom. Szal azota megfogadtam. Es most se vannak jo formaban. Most azert nem kell ramszallni egybol..Fernando írta:Szeretem ezeket az örök bölcsességeket.ronaldinho89 írta:Egy ideje nem rakok Celticre. Nem is szabad. ...
Ne haragudj , de nem bölcsessegnem szantam. Par hete az utolso Falkirk ellen is 1-1 jatszottak. Azon ment el a szelom. Szal azota megfogadtam. Es most se vannak jo formaban. Most azert nem kell ramszallni egybol..Fernando írta:Szeretem ezeket az örök bölcsességeket.ronaldinho89 írta:Egy ideje nem rakok Celticre. Nem is szabad. ...
még nem tettem meg, holnap szándékozok.katalunya írta:ez a két szép szelvény közül nagyon kitűnik azzal az első kettő tétellel(mondjuk a rangers talán meg tudja verni a hibernian-t de skót focira speciel én sose fogadok és rajtam kivül sokan nem)szerintem ezt a szelvényt elvesztettednagyi írta:az inter lazán megveri szerintem a napolit még idegenben is,de ne legyen igazam
sok sikert azér
![]()
Félidőben 0-0levproff írta:Remélem a Leverkusen nem akarja azt játszani, mint előző héten.
Igaz még sok van hátra.![]()
Bár előző héten is ezt mondogattam..
Eddig legalább a Werder pipa.
Akkor szurkoljunk együtt a Leverkusen-nek Komám :plevproff írta:Remélem a Leverkusen nem akarja azt játszani, mint előző héten.
Igaz még sok van hátra.![]()
Bár előző héten is ezt mondogattam..
Eddig legalább a Werder pipa.
Szeretem ezeket az örök bölcsességeket.ronaldinho89 írta:Egy ideje nem rakok Celticre. Nem is szabad. ...
ez a két szép szelvény közül nagyon kitűnik azzal az első kettő tétellel(mondjuk a rangers talán meg tudja verni a hibernian-t de skót focira speciel én sose fogadok és rajtam kivül sokan nem)szerintem ezt a szelvényt elvesztettednagyi írta:
2.
Napoli - Internazionale D
Rangers - Hibernian H
Crystal Palace - Aston Villa V
Espanyol - Deportivo V
2003600
vélemények?
Regisztráltam, meg is kaptam a 250 ft-ot, majd föl is tettem két meccsre. Összesen 2szeres a szorzó. Ha bejön lesz 500-am, és ezt mikor tudom kivenni? meg mikor kell megadni a bankszámlaszámom? Hogy megy ez?nagyitomi írta:Srácok!
tobeten regisztráltok,regelés közben a promóciós kódhoz beírjátok h "tobet250" és kaptok ingyen 250ft-ot a regisztráció mellé,nem sok,de 2 szelvényre elég.
![]()
![]()
Van egy tuti meg egy nem biztos szelvényem. A necces-be megrakom.fcbarca0827 írta:A lényeg, hogy szerinted mennyit számít!Been írta:Mára:
Bayern München - Dortmund-H 1.33
Lyon - Lens-H 1.38
Leverkusen - Wolfsburg-H 1.60
Xerez - Real Madrid-V 1.23
Montpellier - Grenoble-V 1.45
Benfica - Belenenses-H 1.15
300-ból 1800 ft.
Szerintetek Barca? Mennyit számít ez a sok sérült/eltiltott? Megrakjam?Döntsd el te! Sokak szerint így is behúzzuk (többek közt szerintem is), de van, aki, már az x-nek is örülne!
A lényeg, hogy szerinted mennyit számít!Been írta:Mára:
Bayern München - Dortmund-H 1.33
Lyon - Lens-H 1.38
Leverkusen - Wolfsburg-H 1.60
Xerez - Real Madrid-V 1.23
Montpellier - Grenoble-V 1.45
Benfica - Belenenses-H 1.15
300-ból 1800 ft.
Szerintetek Barca? Mennyit számít ez a sok sérült/eltiltott? Megrakjam?