Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Emlékezzünk vissza, tavaly és tavalyelőtt kikaptunk (4-3, 4-2). Szép az a 2007-es 0-6, de szerintem most ennek az eredménynek nagyon kicsi a valószínüsége (bár ne lenne igazam). Várhatóan megint sok gólos meccs lesz. Az a lényeg, hogy 1-gyel többet rúgjon a Barca, mint az Atletico.barca99 írta: Reméljük az Atleti hullámvasút nem ma kezd emelkedni...Ha a Getafe elleni meccs képét tudjuk hozni, és ők jó szokásukhoz híven nem bekkelnek ellenünk, akkor megismétlődhet a pár évvel ezelőtti 0-6 is.
Azért nagyon remélem, hogy nem csak ők ketten gólképesek a csapatban.Lionel85 írta:Ahhoz Zlatannak is jó formában kell lennie, mert kizárt, hogy Messi maga villogjon és alakítson 6-0-ra egy meccset.
Miért te látod?Rezi Torres írta: Üdvözöljük köreinkben az edzői stáb egyik tagját!!Miből gondolod hogy nem érdemelte ki azt hogy kezdő legyen??látod az edzés munkáját?látod a hozzáállását az alázatát??Ha igen akkor én kérek elnézést de ha nem akkor...
Üdvözöljük köreinkben az edzői stáb egyik tagját!!Miből gondolod hogy nem érdemelte ki azt hogy kezdő legyen??látod az edzés munkáját?látod a hozzáállását az alázatát??Ha igen akkor én kérek elnézést de ha nem akkor...Fernando írta:Én tuti nem kezdetném Henry-t csak azért a szakállam dörzsölve, hogy hmm hát Henry az Henry. Nem. Semmivel nem érdemelte ki, azt hogy egy rangadón kezdő lehessen. Hajrá Pedro.
Ahhoz Zlatannak is jó formában kell lennie, mert kizárt, hogy Messi maga villogjon és alakítson 6-0-ra egy meccset.barca99 írta:Reméljük az Atleti hullámvasút nem ma kezd emelkedni...Ha a Getafe elleni meccs képét tudjuk hozni, és ők jó szokásukhoz híven nem bekkelnek ellenünk, akkor megismétlődhet a pár évvel ezelőtti 0-6 is.
Gracias senor!Fernando írta:Én tuti nem kezdetném Henry-t csak azért a szakállam dörzsölve, hogy hmm hát Henry az Henry. Nem. Semmivel nem érdemelte ki, azt hogy egy rangadón kezdő lehessen. Hajrá Pedro.
Már egy ideje meg van.LM10 írta:Megvan a keret
Ez szép és jó, de a matracosokat illene komolyan venni.MaiconvsDani írta:Én így állítanám fel de tuti hogy nem ez lesz:
-------------Valdés-----------------
Maxwell----Puyol----Milito----Muniesa
------------Busquest(lenézést lehet hogy rosszul írtam)--
-------Xavi---------Iniesta--------
Messi-------Bojan-------Henry-----
Szerintem Henry most már kaphatna lehetőséget és én mostmár Bojant is játszatnám mert nem is tudom mikor játszott utoljára.
Ma tuti nem fog kockáztatni, mert holnap játszunk.mvik írta:üdv. Szerintem Pep nem fog kockáztatni a mai meccsen és egyik fiatal sem lesz kezdő (bár én nagyra tartom mindet), szerintem Keitát fogja berakni balhátvédnek (tavaly is játszott már egyszer ott, és nem nyújtott rossz teljesítményt). Szerintem ez lesz a csapat: Valdés; Keita, Milito, Puyol, Maxwell; Busquets, Iniesta, Xavi; Henry, Ibra, Messi
Minden pontban igaza van, úgyhogy nem tudom miért vagy felháborodva.zola8787 írta:Úristen! Hát okoskodni azt tudtok :S Tourét nem tudtam, hogy sérült. ELNÉZÉST!! Valdest direkt írtam VALDÉZNEK, mert egyik sport klubos közvetítő így ejtette ki, és viccesnek találtam. És tudom, hogy nem így áll fel a Barca, de ÉN így állítanám fel. ENNYI. Bakker, Sztem ti a suliban ilyen kis visszahúzódó gyerekek vagytok, itthon meg kockák és bedumálók. Na mind1, hajrá Barca, ti meg pfff.Stevenny írta:1: Valdes nem Valdéz
2: Touré sérült![]()
3: Nem is tudom utoljára mikor volt ilyen a felállás, egy pár éve már 4-1-2-3 ( vagyis röviden 4-3-3 )
4: Lehetetlen dolog két fiatalt berakni a kezdőbe, általában csak az egyik van bent, de inkább egyik se
5: Szóval kezdj el informálódni
3 pont kell, nem döntetlen.varnagykrisztian írta:Holnap kemény mérkőzésünk lesz az Atletico ellen de a "lyukas" védelem ellenére szerintem minimum jók leszünk egy x-re is
Úristen! Hát okoskodni azt tudtok :S Tourét nem tudtam, hogy sérült. ELNÉZÉST!! Valdest direkt írtam VALDÉZNEK, mert egyik sport klubos közvetítő így ejtette ki, és viccesnek találtam. És tudom, hogy nem így áll fel a Barca, de ÉN így állítanám fel. ENNYI. Bakker, Sztem ti a suliban ilyen kis visszahúzódó gyerekek vagytok, itthon meg kockák és bedumálók. Na mind1, hajrá Barca, ti meg pfff.Stevenny írta:Szóval én mégegyszer kifejteném, hogy mennyi gond van!zola8787 írta:Leírom inkább a kezdőmet is:
---------------- Valdéz ----------------
Puyol --- Touré --- Milito --- Maxwell
---------------- Keita ------------------
Messi --------- Xavi ---------- Iniesta
--------- Bojan ---- Pedro -----------
Így van. Ibra és Henry padon.
Megpróbálnám elől a két fiatalt.
1: Valdes nem Valdéz
2: Touré sérült![]()
3: Nem is tudom utoljára mikor volt ilyen a felállás, egy pár éve már 4-1-2-3 ( vagyis röviden 4-3-3 )
4: Lehetetlen dolog két fiatalt berakni a kezdőbe, általában csak az egyik van bent, de inkább egyik se
5: Szóval kezdj el informálódni