Mikaos írta: Nemcsak a Liverpool, hanem a Chelsea is elég jól járna ezzel az ítélettel...
De miért nem az lenne az ítélet, hogy a többi csapat kapjon 3-0-át és 3 pontot a Portsmouth elleni további meccseken? Jó, nyilván a szabály előírja ezt, de kissé igazságtalannak tartom annak fényében, hogy a többi csapat lejátszotta ezeket a meccseket és meg is nyerte azokat.
Magyarul: Miért az bűnhődjön, aki jól végezte a dolgát?
Nem rosszból, de a te verziód még igazságtalanabb lenne.
Ami a szabadrúgást illeti: az első "szabálytalankodás" sztem nem volt az, de a második igen. Azt hiszem a bíró is azt fújta be, szóval korrekt ítélet.
Miklós! Ne haragudjál, nem tudtam, h így felbőszítelek ezzel

De azért mégis van különbség a rasszista megnyilvánulás és a tehénbőgés között. Meg akárhogy is nézem, a mu tehénbőgés, hiszen ezt mondják a tehenek. Különben nem róttam fel neki, csak megjegyeztem, h a szerinte majmokból álló csapat csapat leverte a szeretett púlját.
Amúgy meg nemtudom, h jött ide, most az, h mit ért el a Pool a nemzeti porondon, jó h nem soroltad föl az összes címüket madridista módra

Amúgy ha itt tartunk, azért az Arsenal is volt mostanában BL döntőben, meg elődöntőben is, szóval azért ezt sem kéne semminek nevezni. Persze nem olyan eredményesek, mint a Barca, Chelsea, Pool, tehénbőgés, Milan, de ezeket a csapatokat leszámítva mindenkinél többet mutattak a BL-ban a közelmúltban, olyan csapatoknál többet mint a Real, Bayern, Inter, Juventus, Lyon stb...Szóval azért a "majmoknak" sem kell szégyenkezniük.