2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is megtettem ezeketLM10 írta:Bayern-Fiorentina H 1,50
Porto-Arsenal V 2,52
Lorient-Bordeaux V 2,15
3002400
Csak hogy visszajöjjön a hétvégi kiadás.
Tegnap énis így voltam vele. Föltettem énis nem kis összeget (mindet), a 12. percben, hogy a 28. percig nem lesz gól, erre a 24.-ben volt. Mondom fajin elbuktam mindent, erre nézem változott az odds és így nem fogadta el a fogadásom pont.levproff írta:Húúú, milyen szerencsém volt.
Tobeten-->Élő Fogadás-->Izraeli meccs.
Arra tettem -nem kis összeget- a 24.percben, hogy a 28. percig nem lesz gól.
Erre a 29 percben jön az első gól.
Mintha direkt megvárták volna..![]()
Lehet, hogy az van, hogy egy minimum percet játszania kell.socio66 írta:Tegnap tobet-en megtettem,hogy Bojan nem lő gólt a meccsen,1,50-ért,erre most látom hogy törölték a fogadást..
Pedig még játszott is a srác,szóval nem tudom mi bajuk van. Bírom az ilyet.
Sima fogadás az az,hogy a meccseket külön külön megszorozza a rányomott öszeggel, ez olyan mintha 5 meccset raknál meg külön. A gyűjtő 1 pedig olyan mint a tippmixes.Barcaforever írta:Mikor összeállítom tobeten a szelót van olyan, h Sima fogadások 5 meg legalul gyűjtő 1.Mi a különbség a 2 között?
szerintem a sima fogadásokkal megrak minden kiválasztott meccset az általad beírt összeggel,a gyűjtőben pedig kombinálja őket,mintha tippmixeznél...szerintemBarcaforever írta:Mikor összeállítom tobeten a szelót van olyan, h Sima fogadások 5 meg legalul gyűjtő 1.Mi a különbség a 2 között?
nem lehet h többször regisztráltál ugyanazon a néven? ha igen akkor rájöttek,ha nem akkor én nem jöttem ráHali
Akartam fogadni tobeten ma is és most azt írja ki h. a számlám zárolva lett lépjek kapcsolatba a szolgálatóval, ez Miiii??? Crying or Very sad
Egyetlen pozitívuma a hétvégének.levproff írta: Bordeaux - St-Etienne H
Xerez - Real Madrid V
Lille - Boulogne H
Lyon - Lens H
Legalább ez jöjjön be.
hát én ugy csináltam egyet itthoni gépről, bementem suliba ottani gépről, meg elmentem wifit lopni laptopról, meg elmentem haveromhoz, na hát és igy buktunk le... addig nem derül ki amig nem akarod leakasztani a lóvét csak akkor amikor kérik a személyi másolatot... de hát probáld meg belőlem a keserű tapasztalat beszél...Dotn93 írta:Véletlenül nem IP cím szerint nézik? mert van 3 családtagomnak gépe, az 3 IP cím (ha jól tudom). Az olyan mintha 3 másik ember regelne, csak én helyettük ezt megteszem. Ez így lehetséges?wakii írta:nincs mitDotn93 írta:Akkor úgy lehet trükközni, hogy más nevet adok meg, más e-mail címet, más lakcímet? Vagy sztetek lehet valahogy trükközni?
Ja és köszi wakiiremélem érthető volt a magyarázat
szerintem nem érdemes trükközni nagyon gyorsan kiderülnek a dolgok én egyszer egy pokeres oldalon probáltam trükközni le is buktampedig nem volt rossz biznisz minden regért kaptam 50 dodót, a negyedik után buktam le
Véletlenül nem IP cím szerint nézik? mert van 3 családtagomnak gépe, az 3 IP cím (ha jól tudom). Az olyan mintha 3 másik ember regelne, csak én helyettük ezt megteszem. Ez így lehetséges?wakii írta:nincs mitDotn93 írta:Akkor úgy lehet trükközni, hogy más nevet adok meg, más e-mail címet, más lakcímet? Vagy sztetek lehet valahogy trükközni?
Ja és köszi wakiiremélem érthető volt a magyarázat
szerintem nem érdemes trükközni nagyon gyorsan kiderülnek a dolgok én egyszer egy pokeres oldalon probáltam trükközni le is buktampedig nem volt rossz biznisz minden regért kaptam 50 dodót, a negyedik után buktam le
nincs mitDotn93 írta:Akkor úgy lehet trükközni, hogy más nevet adok meg, más e-mail címet, más lakcímet? Vagy sztetek lehet valahogy trükközni?
Ja és köszi wakii
olyan van hogy hendikepp (1-0) ez azt jelenti hogy elméletben kap egy gólt a hazai csapat és ha ezt az eseményt vendégre rakod akkor a vendég csapatnak legalább kettő góllal kell nyernieDotn93 írta:A Hendikep (1-0 0-0) vagy micsoda az mi?