2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
én is Bayernen:S már csak ez él:levproff írta:Bayernen én, de a Mancheterre hülye lettem volna tenni.FtcSikiHun írta:Ki bukott a Manchesteren és Bayernen?![]()
Most márcsak egy szelvényem él:
Roma - Catania H
Internazionale - Sampdoria H
Deportivo - Xerez H
Aston Villa - Burnley H
Ath. Bilbao - Tenerife H
Bayernen én, de a Mancheterre hülye lettem volna tenni.FtcSikiHun írta:Ki bukott a Manchesteren és Bayernen?![]()
Már megvan. Kitettem azt élő fogadásnál, hogy az Arsenal-Sunderland meccs en a 2. félidőben az arsenal rúgja az 1. gólt. 92. percben=szívrohamsocio66 írta:ultrasur;
http://www.sportfogadas.org/forum/
Norbi;
oda a 'tobet250' kell(idézőjel nélkül..),úgy kapod meg a 250 casht.
Amúgy ennyit jelent a béel. Ilyenkor tényleg borulhatnak a papírformák, nem lehet tudni,melyik csapatból mennyit vett ki a hétközi meccs. Lesz még meglepetés a hétvégén.
én a r*hadt bayernenFtcSikiHun írta:Ki bukott a Manchesteren és Bayernen?![]()
Megvan márDaNiAlVeS8 írta:lakcímLM10 írta:Most regelek tobet-en. És a 3-as pontnál kérdez oylet, hogy cím1 és cím 2. Ott milyen címre gondol?Fontos lenne.
lakcímLM10 írta:Most regelek tobet-en. És a 3-as pontnál kérdez oylet, hogy cím1 és cím 2. Ott milyen címre gondol?Fontos lenne.
Hihetetlen!Eddig úgy nézki nagyon mellényúltam.levproff írta:Ujjj, ezt rendesen benéztem..levproff írta:Sheffield Wed. - Ipswich H![]()
![]()
Azt hittem, hogy az Unidteddel játszik, erre..
Mondjuk még így is valamennyivel esélyesebb a Sheffiled, de..
Imádkozom!
Ujjj, ezt rendesen benéztem..levproff írta:Sheffield Wed. - Ipswich H
bocsika:Delírás...soha nem fogadnék a barca ellen pláne nem ilyen meccsen:DFernando írta:Szerintem elírásDotn93 írta:Ez most komoly?Anarius írta:Nürnberg - Bayern München V
Wolverhampton - Chelsea v
Barcelona - R. Santander V
Mallorca - Sevilla V
Roma - Catania H
Siena - Napoli V
300-4055
Real Madrid - Villarreal H
Malaga - Espanyol V
Almería - Atl. Madrid V
300-2600
vélemények? a malaga-esp necces