2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
S.Agüero írta:http://vodpod.com/watch/3135910-shawcro ... ke-arsenal
Itt a szabálytalanság bár sokat nem látni belőle.
Te ezt komolyan gondoltad hogy szerinted a pirosért sírt? Hát szép is lett volna ha a pirosért sírt volna...
Az, hogy te beteg vagy, már bocs...Stevenny írta:A nemzetisport információi szerint Shawcross sírt! Szerintem ez csak a piros miatt volt, mi a véleményetek?
Hát, mert szerinted csak azért sírta el magát, mert piros lapot kapott. Nyílván...Stevenny írta:mért?
Nem akarom védeni a játékost, mert most aztán végképp nem kell, de szerintem nem volt szándkos.A labdára ment, csak Ramsey elöbb ért oda, a lába ott maradt és páff.gygerike írta:Igaz nem láttam a meccset ,de ha a játékos direktt csinálta (vélhetőleg direkt véletelnül ilyen nem csinál senki)
A helyedben nem nézném vissza...DaNiAlVeS8 írta:valaki esetleg majd egy linket tudna adni Ramsey sérüléséről?
ha egy év off... Dudu-nak hatalmas szerencsére volt, hogy ismét pályára léphetett, főleg úgy hogy profi labdarúgóként tért vissza. én akkor is nagyon féltem, hogy nem lesz jó vége, és most is nagyon félek, hogy...levproff írta:Na baz.meg!Hihetetlen.
Favágó kis kö.ögök!![]()
Jobbulást Ramsey!
Valószínűleg 1 év off!
hát tény,hogy elsétálok a west endbe és összeszedek 50et aki jobban néz ki...legalább nem szőrössenzu írta:hát nála sokkal, de sokkal szebb lányokat látni az utcán
mondjuk az angolok rondák, lehet ott ő szépségnek számít, de semmi extra
Köszisocio66 írta:
Ő az.