Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
DaVeman
Barça B

2010.03.16. 20:39:01

Ha bal szél, akkor Arshavin :D Mekkora lenne ha elhozhatnánk.
Fabregasról nyár közeledtével sűrűsödnek a pletykák. Tételezzük fel, hpgy megvenné a Barca. De ki helyén játszana?
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.03.16. 20:34:29

Elsősorban a balszélre igazolás a fontos! Nálam itt Ribery a favorit, de én Villát is szívesen látnám ezen a poszton. Biztos jót tudna nyújtani, emellett variációs lehetőságünk is több lenne. Másodsorban Alvesnek kell egy csere. Ide nem vennék nagy nevet, lehetőleg spanyol ligából hoznék valakit olcsón, de ha nem igazolunk ide, akkor maradjon cserének Caseres! Harmadrészt jöjjön Fabregas! Nem lenne rossz, mert középpályára is ráfér egy kis frissítés!
Oké hogy soknak tűnik, hogy 3 posztra vegyünk játékosokat (ha Caseres visszajön csak két poszt), de szerintem szükség lesz rájuk! Jó lenne bevételi oldalon is produkálni valamit. A kölcsönadott játékosokat el kell adni (Hleb, Henrique és talán Caserest is). Ne feledjük, hogy az elnökválasztás miatt 1 nagy név biztos várható!
Attika 25
Capitá del Barça

2010.03.16. 19:41:13

Chino írta: Félek, hogy elhozzák iszonyat drágán Cesc-t és más igazolás nem igazán lesz (max egy jobbhátvéd) Henry elmegy és Iniestát ki fogja tolni Pep szélsőnek. Ezt nagyon nem szeretném, bízom benne hogy meg fogják oldani vhogy, a lényeg hogy gólerős játékos kell oda a balszélre.
Egyetértek veled,de ha igy lesz (most akkor ez hülyén fog hangzani) de semmivel nem leszünk elölrébb,max. annyival hogy a 2 belső posztra 3 játékosunk lesz nem 2,de semmi több,a bal szélünk ugyanugy lyukas lesz.Nálam a bal szélső poszt prioritást élvez,elöbb oda igazoljuk le Ribery-t vagy Villa-t vagy..... aztán ha annyira sok pénz marad akkor jöhet Cesc,de nem fogok kétségbe esni akkor sem ha nem jön,mert egy jó balszélsővel Ini végérvényesen visszakerülne Xavi mellé,s ők együtt azért tudnak ám alkotni.Persze azért résen kell lenni,mert ha az ágyusok valamiért mégis eladnák (pénzhiány vagy bármi) akkor le kell csapnunk rá,mert máshova nem igazolhat. Az sem lenne hülyeség ha lefoglalóznánk egy évvel késöbbre (abba lehet bele is menne Wenger,mert ő is tudja hogy csak idő kérdése mig elmegy,s ugy legalább nyerne még egy évet) vagy pedig kötnénk egy előszerződést vele és az Arsenal-al hogy másnak meg se forduljon a fejébe ez a pajzán gondolat :roll:
Chino
Llegenda del Barça

2010.03.15. 19:08:17

Varatrix írta:
Attika 25 írta:Szerintem két dolog kell hozzá. Az egyik hogy vegyük meg Ribery-t vagy Villa-t (van több név is akik keringenek,de ez a kettő lehetne a legjobb,esetleg még Mata),a másik dolog és lehet ez lesz a nehezbb az az hogy találjuk meg (Pep találja meg) Ibra helyét a csapatba,mert az ő kvalitásiaval egyszerüen nem tudom elképzelni hogy ne tudjon beilleszkedni a csapatba :roll:
Villa centert játszik.
Szóval nem hiszem, hogy jönne.
Ribéry ő jó megoldás, de ha már nagy név akkor sokkal inkább Silva.
Ő ismeri a bajnokságot.
A lehető legjobb megoldás szvsz.
Csak az a bibi, hogy nekünk egy gólerős szélső kellene, nem egy, a góljairól "híres" középpályás-csatár. Silva nagyon jó játékos, fiatal, ismeri a ligát stb., de ő inkább olyan Iniesta tipusú játékos, nekünk pedig olyan playa kellene aki tudja termelni is a gólokat.
Számomra Ribéry a favorit, de tartom, hogy Robinho is megfelelő lenne arra a posztra, de rá már 0% az esély. Villának nem is az igazi posztja -bár ott is el tudna játszogatni sztem- + a Valencia sem igazán akarja elengedni, leglábbis nem két euróért. (bár tavaly azt nyilatkozgatták hogy inkább Villát adják el, mint Silvát)
Félek, hogy elhozzák iszonyat drágán Cesc-t és más igazolás nem igazán lesz (max egy jobbhátvéd) Henry elmegy és Iniestát ki fogja tolni Pep szélsőnek. Ezt nagyon nem szeretném, bízom benne hogy meg fogják oldani vhogy, a lényeg hogy gólerős játékos kell oda a balszélre.
Forca Barca!!!!
kabekabe
Entrenador del Barça

2010.03.15. 19:06:01

Villa center. Nem szélső. Ribery már mindenkinek háromszor elígérkezett. Robinho-t én nem szeretem. Silva jöhet, beleillene a csapatba. Titi most éppen feltámad, Pedro elég jó általában, Bojanis magára találhat, meg Ibra is, Leo most már a támadósor mind3 posztján megfordul a meccseken. Várjunk még azzal az igazolással. Majd nyáron meglátjuk, hogyan alakul a piac, meg, hogy ki kell nekünk. Meg Kerrison. Őt se feledjük(illetve Jeffren-t se). nyáron én inkább Cesc-et igazolnám, senki más nagyot. Most. De később még mozdulhat a véleményem.
LM10
Director del Fútbol

2010.03.15. 18:59:58

Varatrix írta:Villa centert játszik.
Ő ismeri a bajnokságot.
Villa szvsz Henry posztját simán betöltené. Nálunk nem vonal szélsők vannak. És szerintem, akkor lehetünk elől megint gólerősek, ha a balszélső is gólerős.
Ezért zárnám ki ilyenkor Silvát, mert ő nagyon hasonlít Iniestára, szélen és középen is játszik, de kevés gólt lő.Villát pl simán eltudom képzelni szélsőnek, Torres hiába gólerős, ő nem lenne szélen jó.
Varatrix
Director del Fútbol

2010.03.15. 18:53:24

Attika 25 írta:Szerintem két dolog kell hozzá. Az egyik hogy vegyük meg Ribery-t vagy Villa-t (van több név is akik keringenek,de ez a kettő lehetne a legjobb,esetleg még Mata),a másik dolog és lehet ez lesz a nehezbb az az hogy találjuk meg (Pep találja meg) Ibra helyét a csapatba,mert az ő kvalitásiaval egyszerüen nem tudom elképzelni hogy ne tudjon beilleszkedni a csapatba :roll:
Villa centert játszik.
Ő ismeri a bajnokságot.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Attika 25
Capitá del Barça

2010.03.15. 18:36:51

fcb4ever írta:Szerintetek kiket kellene leigazolni, hogy összeálljon újra a "Tridente"? Lehet OFF de nincs más topic amiben ezt akérdést feltehettem volna :oops:
Szerintem két dolog kell hozzá. Az egyik hogy vegyük meg Ribery-t vagy Villa-t (van több név is akik keringenek,de ez a kettő lehetne a legjobb,esetleg még Mata),a másik dolog és lehet ez lesz a nehezbb az az hogy találjuk meg (Pep találja meg) Ibra helyét a csapatba,mert az ő kvalitásiaval egyszerüen nem tudom elképzelni hogy ne tudjon beilleszkedni a csapatba :roll:
madmushroom
Capitá del Barça

2010.03.15. 18:36:03

fcb4ever írta:Szerintetek kiket kellene leigazolni, hogy összeálljon újra a "Tridente"? Lehet OFF de nincs más topic amiben ezt akérdést feltehettem volna :oops:
Ha visszaolvasol akkor láthatod, hogy sok név elhangzott már a fórumozók szájából és eléggé részletesen ki is lettek tárgyalva. Olvass.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.03.15. 18:24:41

Szerintetek kiket kellene leigazolni, hogy összeálljon újra a "Tridente"? Lehet OFF de nincs más topic amiben ezt akérdést feltehettem volna :oops:
Més que un club.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.14. 12:58:51

én nem Torres szurkoló vagyok, inkább más igazolást preferálok :) Villa :)
Kép
kilibarca
Capitá del Barça

2010.03.14. 12:40:19

ozsimiki írta:Torres-t ha nem mi,vki elviszi, legalábbis ha pl Gerrardot elviszik onnan, évekig nem fognak semmit se nyerni megint, bajnokságot tuti, Bl-t se egyszerű.

klub szinten eddig nem sok minden esett le Torresnek,pedig kvalitásai alapján kellene,persze ehhez csapat is kell. az biztos,h nem veszítenénk vele :) persze ez nem olyan egyszerű,h csak úgy leigazoljuk.

mindenesetre a 09-10es szezon sikereitől vagy nem sikereitől függetlenül, nagyon gyengének érzem a padunkat :roll: (term ezzel nem azt mondom,h Torres szintű csatár padra jöjjön :lol: )
Gerrard maradni fog de vele sem fognak nyerni semmit szvsz.Nem tudom elképzelni őt másik csapatban, és azt sem , hogy nagyobb pénzért, felhajtásért elhagyja a liverpoolt.

Torresről meg atl.madridos korszakában voltak olyan hírek(pletykák) hogy érdekelné őt a Barca.Kiváló csatár , spanyol válogatott , nem is problémás ember.
De, Ibrahimovicot nem fogjuk eladni sem elcserélni ez fix. Két ékes játékot sem fogunk játszani és sem Torres sem Ibra nem jó bal támadó poszton (Ibra még talán inkább).Padra egyik játékost sem lehetne ültetni mert abból csak baj lenne meg felesleges is.Meg az ára se hiszem hogy olyan kedvező lenne...
Tehát én nem tudom elképzelni őt egyenlőre nálunk.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.14. 12:21:10

Torres-t ha nem mi,vki elviszi, legalábbis ha pl Gerrardot elviszik onnan, évekig nem fognak semmit se nyerni megint, bajnokságot tuti, Bl-t se egyszerű.

klub szinten eddig nem sok minden esett le Torresnek,pedig kvalitásai alapján kellene,persze ehhez csapat is kell. az biztos,h nem veszítenénk vele :) persze ez nem olyan egyszerű,h csak úgy leigazoljuk.

mindenesetre a 09-10es szezon sikereitől vagy nem sikereitől függetlenül, nagyon gyengének érzem a padunkat :roll: (term ezzel nem azt mondom,h Torres szintű csatár padra jöjjön :lol: )
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.14. 10:19:36

zsoltman írta:Sandro Rossel-Torres!

http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
ebben csak annyi van, h Torres jóban van Rosell-lel, nem akar beszélni a jövőjéről, de annyi biztos, h Pérez mégha meg is keresi, azt hiába teszi, mert nem érdekli őt a Madrid... :D

ez a legjobb rész:

"The Madrid does not need any player and everyone knows what I think about it," he said. "

egyelőre nem mondtak ezzel semmit... (bár látok fantáziát "A kölyökben", de sztem nem rá van szükségünk...)
zsoltman
Jugador d'estrella

2010.03.14. 10:11:06

LM10
Director del Fútbol

2010.03.13. 11:45:04

Fabregas és Villa. Ők kellenek így!
Fabregas azért mert kell egy irányító, és rajta kívűl most más nem alkalmas.
Villa is kell! Nem Ibra helyett. Ibra MELLÉ! Ugyan azt kéne majd játszania mint Henrynak, és ez feküdne szvsz a spanyolnak is. Ezzel biztos vagyok benne, hogy visszatérne a tavalyi játék. Ha esetleg Ibra nem játszana valamiért, vagy pihentetnék Pep, akkor behúzódhatna középre Villa és Bojan/Pedro lehetne akkor a szélső. Amiben bztos gyengébek lettünk Titi visszaesésével az a gólok száma. Tavaly 3 csúcsformában lévő támadón volt, és jöttek a gólok, de idén egy gyenge Titi mellet egy hullámzó Ibra+Messi kevesebbet lőnek. De Villával, egy javuló Ibrával, és egy klasszis Messivel ez visszajöhetne. Én ezt a gólerősebb szélsőt preferálom, min a kevésbé gól érzékeny szélsőket.
csdewl
Capitá del Barça

2010.03.13. 11:34:03

No igen , Fabregas meg Villa és még egy JSZ-re egy védő kell.Ennyi.
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
culinho
Capitá del Barça

2010.03.13. 08:45:08

LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.11. 15:18:34

Varatrix írta:
bence-barca írta:Arsavinon már én is gondolkodtam, de nekem a favoritom akkor is Silva, őt tudnám legjobban elképzelni, de nem lennék csalódott Arsavinnal sem! :D
Sokkalta inkább Silva.
Legalább is szerintem sokat dob a latba, hogy Silva a spanyol bajnokságba bizonyít.
Arshavinnal úgy járhatunk mint Hlebbel.
Nehéz átállni egy másik liga ritmusára.
De sztem az is sokat dob a latba, h Arshavin sokkal jobb játékos, én évek óta nem bírom felfogni, h mit láttok ebbe a szilva gyerekbe. Sztem egy sima közepes játékos, semmivel nem tartom többre mint Pedrot.
Arshavin sem kéne nekem, egyrészt azért mert nem az kimondott balszélső, másrészt azért, amit te is irtál, harmadrészt azért mert hangulatember, amikor kedve van nagyon tud, amikor nincs 0.
Varatrix
Director del Fútbol

2010.03.11. 14:58:20

bence-barca írta:Arsavinon már én is gondolkodtam, de nekem a favoritom akkor is Silva, őt tudnám legjobban elképzelni, de nem lennék csalódott Arsavinnal sem! :D
Sokkalta inkább Silva.
Legalább is szerintem sokat dob a latba, hogy Silva a spanyol bajnokságba bizonyít.
Arshavinnal úgy járhatunk mint Hlebbel.
Nehéz átállni egy másik liga ritmusára.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.03.11. 13:57:51

Szúnyog és Bolha írta:Szevasztok!
Nem Torres,nem Fabregas,HANEM Andrij Arsavinnak kellene érkeznie.

Arsavinon már én is gondolkodtam, de nekem a favoritom akkor is Silva, őt tudnám legjobban elképzelni, de nem lennék csalódott Arsavinnal sem! :D
Attika 25
Capitá del Barça

2010.03.11. 12:13:30

A Porto ellen tényleg fantasztikus volt,de képes elképesztően gyenge is lenni,ne egy meccsből induljunk ki. Ha klasszikus szélsőt akarunk akkor a Ribery,Silva,Mata hármasból hoznék,ha csatárt akit kirakunk szélre akkor Villa,de ez csak az én véleményem :wink:
Szúnyog és Bolha
Barça C

2010.03.11. 11:15:52

Szevasztok!

Hölgyeim és Uraim!
Nem Torres,nem Fabregas,HANEM Andrij Arsavinnak kellene érkeznie.Még pedig Henry helyére.Hogy hogy játszott most a Porto ellen az valami fantasztikus!Szerintem nagyon jók lennének Pedroval felváltva a baloldalon.Csak az a baj,hogy Wenger bácsi bele menne abba,hogy eligazoljon.Estleg ha mondjuk Henry vissza vágyna az Ágyúsokhoz+még adnánk némi kp-t is mellé?!Na ez lenne nagyon SIRÁLY!!!!!!!!!Középre úgyis ott van Xavi,Iniesta,esetleg Messi.Na meg ugye a fiatalokból is lehetne 1-2 jó kis középpályást nevelni pl:Thiago.Csodálatos lehetne egy Arsavin,Ibra,Messi támadó TRIDENTE!!!!
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.03.11. 11:01:57

barca0417 írta:Ibrána adnék még egy évet, viszont Torrest nyáron meg lehetne szerezni, mert sanszos, hogy nem jut be a Bl-be a Liverpool. Viszont ez a két támadó a Barca 4-3-3-jába nem fér bele egyszerre...nehéz eldönteni, mi lenne a legjobb.
Villa viszont nálam jobban favorit, mint Ribery vagy akárki. Ő nem egy tipikus 9-es, elférne Ibrával és Messivel a pályán.
És nálunk fontosabb hogy gólerős legyen, mint hogy jól tudjon beadni a baltámadó. Én őt hoznám Henry helyére.
Aztán Ha Ibra jövőre se szedi össze magát, akkor Torres is képbe kerülhetne. De erről fölösleges beszélni még, bízzunk Ibrában inkább.
A Villával kapcsolatos gondolataiddal egyetértek, nekem is bejön, de egy jól beadó játékos kellene, mert Alves egyenlőre nem találja a rendes íveket és e fegyver nélkül nem komplett egy csapat támadójátéka.
Ribery szerintem nagyon jó playa, de egy orrhosszal nálam is jobb Villa.
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.03.11. 10:29:51

barca99 írta:Mondjuk lehet közrejátszik, hogy fiatal volt, amikor még az Atletiben nyomta. :roll: Esetleg az is, hogy örök vesztes az a csapat, és semmit nem nyertek akkoriban (sem), lehet, hogy nehezebb kitűnni.
Fiatal volt ugyan, de amint átlépett angol földre, egy csapásra elkezdte termelni a gólokat és ez egy éven belül volt, tehát annyira sokat nem öregedhetett. Lényeg a lényeg, hogy ő ott megfelelő csapatra lelt és Benítez se egykönnyen mondana le róla.
Hogy az Atlético örök vesztes csapat, lehet benne valami, mert tény, hogy erős a kerete, és címeket nem nyer, de azért azt nem mondanám, hogy nem könnyű onnan kitűnni. Elég erre Agüero és Forlán neve, akiket azt hiszem bármelyik csapat szívesen látna a soraiban, túlzás nélkül állítom.
Kép
Kép
Kép
Lezárt