Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek veled,de ha igy lesz (most akkor ez hülyén fog hangzani) de semmivel nem leszünk elölrébb,max. annyival hogy a 2 belső posztra 3 játékosunk lesz nem 2,de semmi több,a bal szélünk ugyanugy lyukas lesz.Nálam a bal szélső poszt prioritást élvez,elöbb oda igazoljuk le Ribery-t vagy Villa-t vagy..... aztán ha annyira sok pénz marad akkor jöhet Cesc,de nem fogok kétségbe esni akkor sem ha nem jön,mert egy jó balszélsővel Ini végérvényesen visszakerülne Xavi mellé,s ők együtt azért tudnak ám alkotni.Persze azért résen kell lenni,mert ha az ágyusok valamiért mégis eladnák (pénzhiány vagy bármi) akkor le kell csapnunk rá,mert máshova nem igazolhat. Az sem lenne hülyeség ha lefoglalóznánk egy évvel késöbbre (abba lehet bele is menne Wenger,mert ő is tudja hogy csak idő kérdése mig elmegy,s ugy legalább nyerne még egy évet) vagy pedig kötnénk egy előszerződést vele és az Arsenal-al hogy másnak meg se forduljon a fejébe ez a pajzán gondolatChino írta: Félek, hogy elhozzák iszonyat drágán Cesc-t és más igazolás nem igazán lesz (max egy jobbhátvéd) Henry elmegy és Iniestát ki fogja tolni Pep szélsőnek. Ezt nagyon nem szeretném, bízom benne hogy meg fogják oldani vhogy, a lényeg hogy gólerős játékos kell oda a balszélre.
Csak az a bibi, hogy nekünk egy gólerős szélső kellene, nem egy, a góljairól "híres" középpályás-csatár. Silva nagyon jó játékos, fiatal, ismeri a ligát stb., de ő inkább olyan Iniesta tipusú játékos, nekünk pedig olyan playa kellene aki tudja termelni is a gólokat.Varatrix írta:Villa centert játszik.Attika 25 írta:Szerintem két dolog kell hozzá. Az egyik hogy vegyük meg Ribery-t vagy Villa-t (van több név is akik keringenek,de ez a kettő lehetne a legjobb,esetleg még Mata),a másik dolog és lehet ez lesz a nehezbb az az hogy találjuk meg (Pep találja meg) Ibra helyét a csapatba,mert az ő kvalitásiaval egyszerüen nem tudom elképzelni hogy ne tudjon beilleszkedni a csapatba
Szóval nem hiszem, hogy jönne.
Ribéry ő jó megoldás, de ha már nagy név akkor sokkal inkább Silva.
Ő ismeri a bajnokságot.
A lehető legjobb megoldás szvsz.
Villa szvsz Henry posztját simán betöltené. Nálunk nem vonal szélsők vannak. És szerintem, akkor lehetünk elől megint gólerősek, ha a balszélső is gólerős.Varatrix írta:Villa centert játszik.
Szóval nem hiszem, hogy jönne.
Ribéry ő jó megoldás, de ha már nagy név akkor sokkal inkább Silva.
Ő ismeri a bajnokságot.
A lehető legjobb megoldás szvsz.
Villa centert játszik.Attika 25 írta:Szerintem két dolog kell hozzá. Az egyik hogy vegyük meg Ribery-t vagy Villa-t (van több név is akik keringenek,de ez a kettő lehetne a legjobb,esetleg még Mata),a másik dolog és lehet ez lesz a nehezbb az az hogy találjuk meg (Pep találja meg) Ibra helyét a csapatba,mert az ő kvalitásiaval egyszerüen nem tudom elképzelni hogy ne tudjon beilleszkedni a csapatba
Szerintem két dolog kell hozzá. Az egyik hogy vegyük meg Ribery-t vagy Villa-t (van több név is akik keringenek,de ez a kettő lehetne a legjobb,esetleg még Mata),a másik dolog és lehet ez lesz a nehezbb az az hogy találjuk meg (Pep találja meg) Ibra helyét a csapatba,mert az ő kvalitásiaval egyszerüen nem tudom elképzelni hogy ne tudjon beilleszkedni a csapatbafcb4ever írta:Szerintetek kiket kellene leigazolni, hogy összeálljon újra a "Tridente"? Lehet OFF de nincs más topic amiben ezt akérdést feltehettem volna
Ha visszaolvasol akkor láthatod, hogy sok név elhangzott már a fórumozók szájából és eléggé részletesen ki is lettek tárgyalva. Olvass.fcb4ever írta:Szerintetek kiket kellene leigazolni, hogy összeálljon újra a "Tridente"? Lehet OFF de nincs más topic amiben ezt akérdést feltehettem volna
Gerrard maradni fog de vele sem fognak nyerni semmit szvsz.Nem tudom elképzelni őt másik csapatban, és azt sem , hogy nagyobb pénzért, felhajtásért elhagyja a liverpoolt.ozsimiki írta:Torres-t ha nem mi,vki elviszi, legalábbis ha pl Gerrardot elviszik onnan, évekig nem fognak semmit se nyerni megint, bajnokságot tuti, Bl-t se egyszerű.
klub szinten eddig nem sok minden esett le Torresnek,pedig kvalitásai alapján kellene,persze ehhez csapat is kell. az biztos,h nem veszítenénk velepersze ez nem olyan egyszerű,h csak úgy leigazoljuk.
mindenesetre a 09-10es szezon sikereitől vagy nem sikereitől függetlenül, nagyon gyengének érzem a padunkat(term ezzel nem azt mondom,h Torres szintű csatár padra jöjjön
)
ebben csak annyi van, h Torres jóban van Rosell-lel, nem akar beszélni a jövőjéről, de annyi biztos, h Pérez mégha meg is keresi, azt hiába teszi, mert nem érdekli őt a Madrid...
De sztem az is sokat dob a latba, h Arshavin sokkal jobb játékos, én évek óta nem bírom felfogni, h mit láttok ebbe a szilva gyerekbe. Sztem egy sima közepes játékos, semmivel nem tartom többre mint Pedrot.Varatrix írta:Sokkalta inkább Silva.bence-barca írta:Arsavinon már én is gondolkodtam, de nekem a favoritom akkor is Silva, őt tudnám legjobban elképzelni, de nem lennék csalódott Arsavinnal sem!
Legalább is szerintem sokat dob a latba, hogy Silva a spanyol bajnokságba bizonyít.
Arshavinnal úgy járhatunk mint Hlebbel.
Nehéz átállni egy másik liga ritmusára.
Sokkalta inkább Silva.bence-barca írta:Arsavinon már én is gondolkodtam, de nekem a favoritom akkor is Silva, őt tudnám legjobban elképzelni, de nem lennék csalódott Arsavinnal sem!
Szúnyog és Bolha írta:Szevasztok!
Nem Torres,nem Fabregas,HANEM Andrij Arsavinnak kellene érkeznie.
A Villával kapcsolatos gondolataiddal egyetértek, nekem is bejön, de egy jól beadó játékos kellene, mert Alves egyenlőre nem találja a rendes íveket és e fegyver nélkül nem komplett egy csapat támadójátéka.barca0417 írta:Ibrána adnék még egy évet, viszont Torrest nyáron meg lehetne szerezni, mert sanszos, hogy nem jut be a Bl-be a Liverpool. Viszont ez a két támadó a Barca 4-3-3-jába nem fér bele egyszerre...nehéz eldönteni, mi lenne a legjobb.
Villa viszont nálam jobban favorit, mint Ribery vagy akárki. Ő nem egy tipikus 9-es, elférne Ibrával és Messivel a pályán.
És nálunk fontosabb hogy gólerős legyen, mint hogy jól tudjon beadni a baltámadó. Én őt hoznám Henry helyére.
Aztán Ha Ibra jövőre se szedi össze magát, akkor Torres is képbe kerülhetne. De erről fölösleges beszélni még, bízzunk Ibrában inkább.
Fiatal volt ugyan, de amint átlépett angol földre, egy csapásra elkezdte termelni a gólokat és ez egy éven belül volt, tehát annyira sokat nem öregedhetett. Lényeg a lényeg, hogy ő ott megfelelő csapatra lelt és Benítez se egykönnyen mondana le róla.barca99 írta:Mondjuk lehet közrejátszik, hogy fiatal volt, amikor még az Atletiben nyomta.Esetleg az is, hogy örök vesztes az a csapat, és semmit nem nyertek akkoriban (sem), lehet, hogy nehezebb kitűnni.