Varatrix írta:Attika 25 írta:Szerintem két dolog kell hozzá. Az egyik hogy vegyük meg Ribery-t vagy Villa-t (van több név is akik keringenek,de ez a kettő lehetne a legjobb,esetleg még Mata),a másik dolog és lehet ez lesz a nehezbb az az hogy találjuk meg (Pep találja meg) Ibra helyét a csapatba,mert az ő kvalitásiaval egyszerüen nem tudom elképzelni hogy ne tudjon beilleszkedni a csapatba

Villa centert játszik.
Szóval nem hiszem, hogy jönne.
Ribéry ő jó megoldás, de ha már nagy név akkor sokkal inkább Silva.
Ő ismeri a bajnokságot.
A lehető legjobb megoldás szvsz.
Csak az a bibi, hogy nekünk egy gólerős szélső kellene, nem egy, a góljairól "híres" középpályás-csatár. Silva nagyon jó játékos, fiatal, ismeri a ligát stb., de ő inkább olyan Iniesta tipusú játékos, nekünk pedig olyan playa kellene aki tudja termelni is a gólokat.
Számomra Ribéry a favorit, de tartom, hogy Robinho is megfelelő lenne arra a posztra, de rá már 0% az esély. Villának nem is az igazi posztja -bár ott is el tudna játszogatni sztem- + a Valencia sem igazán akarja elengedni, leglábbis nem két euróért. (bár tavaly azt nyilatkozgatták hogy inkább Villát adják el, mint Silvát)
Félek, hogy elhozzák iszonyat drágán Cesc-t és más igazolás nem igazán lesz (max egy jobbhátvéd) Henry elmegy és Iniestát ki fogja tolni Pep szélsőnek. Ezt nagyon nem szeretném, bízom benne hogy meg fogják oldani vhogy, a lényeg hogy gólerős játékos kell oda a balszélre.