Na sziasztok!
Ím visszatértem messzi földről, és első utam máris eme topikba vezetett!!! Ezt vehetitek bóknak is!
Szóval. Két dolog:
- Szerintem is kellene most már "B" csapat is, hiszen lassan vagyunk vagy 18-20-an (itt azért meg kell jegyeznem ebből a 18-20 emberből 4-5 ember nem igazán látogatja a szombati focikat, és ez szerintem az "A" csapat limitálása miatt előbb-utóbb kizáró ok lehet, LESZ!!!), és ez a szám még nőhet is, úgyhogy... én támogatnám a dolgot, csak tényleg kellene egy olyan ember, aki összeszedi azt a gárdát is! Ez viszont elég nehéz szitu, hiszen valóban egy olyan ember kéne, akire hallgatnak, netán 'fel is néznek' a többiek, de hogy ki lenne az?!... JÓ KÉRDÉS! JELENTKEZŐK...???
Ha tényleg lesz KOMOLY igény a "B" csapatra, akkor lehet, hogy Norbinak kéne legalább kijelölnie egy erre alkalmas embert, de aztán ne neki kelljen foglalkoznia velük, mert neki bőven elég az "A" keret!!!
MÁS.
- Mint azt biztos észrevettétek már a foci szerelésem közelében vagyok, hétfőig még ott is maradok, és mint látom eme időintervallumba bele esik a már napok óta szerveződő barátságos meccs a Fenerbache szurkolói csapata ellen, így ezen mérkőzésen én magam is részt tudok venni, persze ha még van hely a csapat buszán???
ÜDV