A Magyar Barca!

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
mucs1
Jugador d'estrella

2005.08.16. 16:16:24

csáko!

hát, tényleg elég sokba kerül, ha csak kevesen vagyunk, szóval megkérek én is minden divat eurobarcást, hogy ne csak a meccsekre tolja le a képét, hanem szívjon ő is velünk az ablak nélküli, zárt ajtós, rohadt meleg teremben szombat délutánonként, mert ez azért gázos, hogy szombati napokon alig vagyunk, a meccsre meg összejön a társulat.
Hát Booges, ha ilyen programod van, akkor egye fene, egy focit valahogy kibírunk nélküled, megértjük, hogy a 18 az egy különleges alkalom, akkor nagyon be kell inni!
aztán vigyázz, nehogy a detoxban végezd! :D
M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona

A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
gimmeshot
Barça C

2005.08.15. 16:37:17

szeva!!
A vasárnapi focin rám is számíthattok, szombaton megyek Sopronba kispályás bajnokságra. :twisted:
Gábor
Jugador del Barça

2005.08.15. 16:21:03

Sziasztok!

A legközelebbi alkalommal már harmadmagammal tudok megjelenni. Továbbá vasárnap az arénába is megyünk...
Silvanus
Director del Fútbol

2005.08.15. 16:05:29

Bár nekem is tetszett ez a felállás (hogy kevesebben voltunk), mert így nagyobb a terület, lehetett ökörködni rendesen a labdával... huhhhh, néha jól ki is cseleztem magamat (azért néha mást is :wink: ), de nagyon élveztem!

Viccet félre téve, a cél tényleg az lenne, hogy együtt, SOKAN, focizzunk, összeszokjunk, és a mindig aktuális tornán leverjük az ellent!!! Szóval kérek én is mindenkit, hogy jöjjön a hétvégi edzésekre is, kiváltképp azokat, akik a tornán részt vettek, de az edzéseket nem igazán látogatják - nem tudom, hogy miért csinálják ezt, és hogy ezt meddig engedi meg nekik Norbi, nekem ez egy kicsit szúrja a szemem, de hangsúlyozom azért, mert jó srácokról van szó, akikre szüksége van a csapatnak!!! GYERTEK!!!

Más: a hétvégi focik nekem is, és a Korinak is rendben, ott leszünk!!!
"Més Cuen un Club"
Z. Iván
Adminisztrátor

2005.08.15. 15:14:50

Én sajnos nem tudok most hétvégén menni egyikre se, valóban megoldhatatlan.

Most egyébként nem volt rossz, igaz többet kell fizetni így, viszont sok terület van a pályán, ami kedvez a magamfajta kevésbé technikás játékosnak :P

Nektek meg hajrá akkor a barátságos meccsen! 8)
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.08.15. 14:55:03

Remélem ez csak átmeneti dolog hogy ilyen kevesen vagyunk :roll: Gáborékkal mi van?Ők már régen voltak!Most vasárnap szerencsére tudok jönni!!Legalább 10-12-en legyünk!!
Boogess
Jugador del Barça

2005.08.15. 12:49:37

Melkor írta:Sziasztok!

Ismét meglehetősen kevesen voltunk a szombati focin :!: :evil: , úgyhogy megkérek minden tisztelt csapattársat, hogyha teheti próbáljon gyakrabban jönni, mert elég fárasztó ( és drága :roll: ) ha csak 8-an vagyunk.

Más. Aki még nem tud róla, annak szólok hogy jövő hét vasárnap - várhatóan 15-17 óráig - barátságos mérkőzést vívunk egy volt csapattárs szolnoki csapatával az Arany Ászok (Tippmix) Futballarénában.
Itt (is) illene kellő számban megjelennünk, mert ők csak emiatt utaznak fel Bp-re :!:

A hétvégi eseményekig is jó munkát, vagy jó nyaralást :P mindenkinek!
Én szóltam még a múltkor h lagziba m1ek, szal remélem engem nem anyázott senki :roll: :lol:
A vasárnap elég viccesen fog alakulni :roll: Aznap hajnalban leszek 18, szal nagy partyt csapunk vhol, nem tom mennyire leszek beszámítható állapotban 3ra :lol: Ráadásul még vasárnap éjszaka elutazunk anyámékkal Tirolba :? Szoros lesz a progi akkor :roll: :lol:
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
Bercy
Entrenador del Barça

2005.08.15. 11:58:29

Én ott leszek, de nem szeretnék játszani senki helyett!
Ugyhogy minél többen gyertek el!!!
Melkor
Entrenador del Barça

2005.08.15. 11:26:05

Sziasztok!

Ismét meglehetősen kevesen voltunk a szombati focin :!: :evil: , úgyhogy megkérek minden tisztelt csapattársat, hogyha teheti próbáljon gyakrabban jönni, mert elég fárasztó ( és drága :roll: ) ha csak 8-an vagyunk.

Más. Aki még nem tud róla, annak szólok hogy jövő hét vasárnap - várhatóan 15-17 óráig - barátságos mérkőzést vívunk egy volt csapattárs szolnoki csapatával az Arany Ászok (Tippmix) Futballarénában.
Itt (is) illene kellő számban megjelennünk, mert ők csak emiatt utaznak fel Bp-re :!:

A hétvégi eseményekig is jó munkát, vagy jó nyaralást :P mindenkinek!
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.08.12. 19:50:43

Remélem összejön a jövőheti foci,mert szerencsére szombaton lesz a bajnoki(méghozzá az iszonyat erős Dunaújváros ellen....) Ahogy mondtam már , holnap 17:00-tól Mátyásföld ellen edzőmeccs :cry:
gnorbert
Capitá del Barça

2005.08.12. 17:24:23

Hello HFCB!!!

Ha sikerül rendben lefoglalni a pályát (Tippmix Aréna - tudjátok, ahol Tornagyőztessé lettünk!), akkor a jövő héten vasárnap (augusztus 21.) 15-17 óráig lesz egy kis játék, az ellenfélről bővebbet szombaton...

A Fener ellen NEM játszunk a hétvégén, foci csak szombaton lesz, nem szeretném ha megint kevesen lennénk!!!

Kellemes hétvégét addig is mindenkinek, találkozunk szombaton 16:50-kor...!!!

üdv

gnorbert
mucs1
Jugador d'estrella

2005.08.11. 17:37:12

Hello serácok!

most szombaton ujra tiszteletemet teszem végre megint a focin,remélem most többen leszünk 5főnél!!!

Bercy
Entrenador del Barça

2005.08.10. 13:59:20

Ronaldinho 17 írta:ÁÁÁÁ Szombaton edzőmeccs a Mátyásföld felnőttcsapatával(még egy zakó) és pont 17:00-kor kezdődik,ezért számomra ugrott a szombati foci sajnos VISZONT,remélem hogy vasárnap összejön a Fener elleni meccs,arra tudok menni,vagy esetleg játszunk megint egymásközt!!Norbi próbáld meg elintézni :wink:

Csak ne legyen meccsem ha szurkolói torna lesz :evil:
Légy akkor "beteg".... :lol:
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.08.10. 13:56:12

ÁÁÁÁ Szombaton edzőmeccs a Mátyásföld felnőttcsapatával(még egy zakó) és pont 17:00-kor kezdődik,ezért számomra ugrott a szombati foci sajnos VISZONT,remélem hogy vasárnap összejön a Fener elleni meccs,arra tudok menni,vagy esetleg játszunk megint egymásközt!!Norbi próbáld meg elintézni :wink:

Csak ne legyen meccsem ha szurkolói torna lesz :evil:
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.08.08. 18:31:32

Most hogy így leírtad jobban átlátom/átlátjuk hogy valóban nem jó ötlet a B csapat :oops: Sajnálom hogy nem jön össze az a torna :cry:

A tegnapi foci király volt,remélem most vasárnap lesz ellenfél is,a pálya TÖKÉLETES VOLT(akárcsak a helyszín,nagyon szép)

Szombaton minél többen gyertek!!

FORCA BARCA ,FORCA HUNGARIAN BARCA
gnorbert
Capitá del Barça

2005.08.08. 16:01:35

Üdv HFCB!

Nemigazán értem ezt a B csapatozást, mégis hogy gondoljátok?

Azért kérdezem, mert ez a TELJES Csapatunk JELENLEG:

1. Rafu
2. A. Gergő
3. B. Miki
4. B. Pali
5. Bercy
6. Gábor Nr2.
7. Deffent
8. Silvanus
9. Ronaldinho17
10. gnorbert
11. Barcafan
12. Jakxy
13. Melkor
14. K. Marci
15. Mehrlin
16. Boogess
17. Mucs1
18. Mucska Z.
19. Cory
20. Z. Iván

ISMÉTLEM, ez a jelenlegi keret!

Ha ebből a 20 emberből csak 5-en mondják azt, hogy "bocs, de a következő Tornára nem tudok jönni ezért, meg azért, meg amazért...", akkor máris megvan a - MAXIMÁLISAN nevezthető - 15 fő akikkel felállhatunk, és ESÉLLYEL küzdhetünk azért, hogy a vándorserleg nálunk maradhasson!!!

De tegyük fel hogy MINDENKI ráér (senki sem sérült, minden az optimálisnál is tökéletesebb stb; bár gondolom sejtitek hogy ennek mennyi a valószínűsége a múlt hét szombat - 5 fő jelent meg!!! - függvényében meg aztán pláne).
Tovább megyek: tegyük fel lesz még 2-3-5 jelentkező, aki jönne és játszana akkor sem állhatna fel a B csapat 7-8 játékosnál többel...

A kérdéseim a B csapat szükségességét érzőekhez:

- ki legyen a B csapatban (kik akarnának ott játszani)?
- milyen esélye lesz a B csapatnak a selejtezők során?
- mi van ha a selejtezőkön játszók közül ketten lesérülnek a selejtezők során?

Van egy győztes CSAPATUNK!
Esélyünk van megnyerni a következő Tornát is ezzel a Csapattal!
Azt látom, hogy hétről-hétre jobban teljesít a gárda, jobban ismerjük egymás gondolatait, cseleit, megmozdulásait...
Hétvégéről-hétvégére szebbnél szebb dolgokat tudunk (és merünk) csinálni a pályán EGYÜTT.
NEM hiszem hogy szükség volna B csapatra is, én NEM SZERETNÉM szétszedni ezt a Team-et!

Ha van aki/kik másképp gondolja/ják (és van/nak aki/k másképp gondolja/jék), SEMMI GOND, alakítson/anak egy B csapatot, és kezdjenek el hétről-hétre összejárni, járják be azt az utat valakinek a vezetésével, mint a jelenlegi Csapat.

De abba nem fér bele hogy egy helyen, egy időben játszunk!
Nem fér bele hogy átfedések legyenek a Csapataink között!
SOHA!
Egyszer sem!!
Aki egyszer önmagától kilép a Csapatból, nehéz lesz (ha lesz egyáltalán) a visszaút.

Ha így lesz nekik is készülni kell, hogy minél rövidebb idő alatt minél jobbak lehessenek, hogy eséllyel lépjenek pályára a selejtezőkön (és ne érje őket szégyenteljes kudarc), mert az könnyen szétbomlaszthatja a (valószínűleg) egyébként is gyenge lábakon álló csapatot.

Azt mondom hogy tényleg mindenképpen el kell gondolkodni azon hogy ki akar játszani egy másik csapatban... én nem.

Más!

Egyik alapemberünk Bercy tegnap sajnos megsérült.
A diagnózis: ínszalagszakadás, és három hét pihenő...

Deffent István ugyancsak sérüléssel (láb) bajlódik.

Jobbulást nekik!!

- Bár tegnap nem jött össze a FENER elleni barátságos meccs, azért (Bercy sérülését leszámítva) jó telt az este.

- Ismét felveszem a kapcsolatot a Fenerbache vezetőkkel hátha a hétvégén szerencsésebben alakul a dolog...

- Jó hír (lehet)!!
A Tornáról készült DVD hamarosan a kezünkben lesz, és Jakxy segítségével sokszorosítást nyerve talán már a hétvégén mindenkinek oda tudom adni (ám ezen információt még kérlek NE vegyétek készpénznek)!!

- Sajnos a Ronaldinho17 által figyelmünkbe ajánlott (októberi) torna olybá tűnik elérhetetlen lesz számunkra, ugyanis hiába hívom a megadott telefonszámot nem veszik fel, az SMS-re pedig nem válaszolnak...

Mára ennyit.

üdv
gnorbert
Silvanus
Director del Fútbol

2005.08.07. 09:51:05

Ronaldinho 17 írta:Hááát :roll: na jó de csak azért mert kevesen vagyunk :lol: (király hogy tudsz jönni) 8)

Találkozó:19:30 a sulinál
Ott leszek!
"Més Cuen un Club"
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.08.06. 20:28:27

Hááát :roll: na jó de csak azért mert kevesen vagyunk :lol: (király hogy tudsz jönni) 8)

Találkozó:19:30 a sulinál
Silvanus
Director del Fútbol

2005.08.06. 17:51:29

Na sziasztok!

Ím visszatértem messzi földről, és első utam máris eme topikba vezetett!!! Ezt vehetitek bóknak is! :D

Szóval. Két dolog:

- Szerintem is kellene most már "B" csapat is, hiszen lassan vagyunk vagy 18-20-an (itt azért meg kell jegyeznem ebből a 18-20 emberből 4-5 ember nem igazán látogatja a szombati focikat, és ez szerintem az "A" csapat limitálása miatt előbb-utóbb kizáró ok lehet, LESZ!!!), és ez a szám még nőhet is, úgyhogy... én támogatnám a dolgot, csak tényleg kellene egy olyan ember, aki összeszedi azt a gárdát is! Ez viszont elég nehéz szitu, hiszen valóban egy olyan ember kéne, akire hallgatnak, netán 'fel is néznek' a többiek, de hogy ki lenne az?!... JÓ KÉRDÉS! JELENTKEZŐK...???
Ha tényleg lesz KOMOLY igény a "B" csapatra, akkor lehet, hogy Norbinak kéne legalább kijelölnie egy erre alkalmas embert, de aztán ne neki kelljen foglalkoznia velük, mert neki bőven elég az "A" keret!!!

MÁS.

- Mint azt biztos észrevettétek már a foci szerelésem közelében vagyok, hétfőig még ott is maradok, és mint látom eme időintervallumba bele esik a már napok óta szerveződő barátságos meccs a Fenerbache szurkolói csapata ellen, így ezen mérkőzésen én magam is részt tudok venni, persze ha még van hely a csapat buszán??? :wink:

ÜDV
"Més Cuen un Club"
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.08.06. 17:39:27

Aki nem tud jönni valamikor a focira,az jelezze itt a fórumon,(vagy Norbinál) hogy ne forduljon elő az ami ma!!(5-en voltunk)

HOLNAP 20:00 FENERBACHE FOCI,A SULINÁL 19:30!!
Bercy
Entrenador del Barça

2005.08.05. 16:00:37

mucs1 írta:Norbi kb. 5ször elmondta, h nem akar B csapatot! ha lenne B csapat, illetve igény rá, akkor szervezze meg valaki külsős vagy olyan, aki nem akar itt játszani, szerintem!Azért egy második csapathoz kellene még 10-12 fő, annyival többen MÉG nem vagyunk!
Mondjuk Barcafan kiadta, hogy mire visszatér, legyen B csapat, ugyhogy kapkodjunk! :D
Nem is a Norbinak kell ezt intéznie.
Majd valaki felvállalja helyette, de sztem kell egy "b" csapat is mert laasan tényleg sokan leszünk.
mucs1
Jugador d'estrella

2005.08.05. 10:21:36

Norbi kb. 5ször elmondta, h nem akar B csapatot! ha lenne B csapat, illetve igény rá, akkor szervezze meg valaki külsős vagy olyan, aki nem akar itt játszani, szerintem!Azért egy második csapathoz kellene még 10-12 fő, annyival többen MÉG nem vagyunk!
Mondjuk Barcafan kiadta, hogy mire visszatér, legyen B csapat, ugyhogy kapkodjunk! :D

Lezárt