Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én szóltam még a múltkor h lagziba m1ek, szal remélem engem nem anyázott senkiMelkor írta:Sziasztok!
Ismét meglehetősen kevesen voltunk a szombati focin![]()
, úgyhogy megkérek minden tisztelt csapattársat, hogyha teheti próbáljon gyakrabban jönni, mert elég fárasztó ( és drága
) ha csak 8-an vagyunk.
Más. Aki még nem tud róla, annak szólok hogy jövő hét vasárnap - várhatóan 15-17 óráig - barátságos mérkőzést vívunk egy volt csapattárs szolnoki csapatával az Arany Ászok (Tippmix) Futballarénában.
Itt (is) illene kellő számban megjelennünk, mert ők csak emiatt utaznak fel Bp-re![]()
A hétvégi eseményekig is jó munkát, vagy jó nyaralástmindenkinek!
Légy akkor "beteg"....Ronaldinho 17 írta:ÁÁÁÁ Szombaton edzőmeccs a Mátyásföld felnőttcsapatával(még egy zakó) és pont 17:00-kor kezdődik,ezért számomra ugrott a szombati foci sajnos VISZONT,remélem hogy vasárnap összejön a Fener elleni meccs,arra tudok menni,vagy esetleg játszunk megint egymásközt!!Norbi próbáld meg elintézni![]()
Csak ne legyen meccsem ha szurkolói torna lesz
Nem is a Norbinak kell ezt intéznie.mucs1 írta:Norbi kb. 5ször elmondta, h nem akar B csapatot! ha lenne B csapat, illetve igény rá, akkor szervezze meg valaki külsős vagy olyan, aki nem akar itt játszani, szerintem!Azért egy második csapathoz kellene még 10-12 fő, annyival többen MÉG nem vagyunk!
Mondjuk Barcafan kiadta, hogy mire visszatér, legyen B csapat, ugyhogy kapkodjunk!