A Barca-Arsenal meccset vártam egész évben, csak a döntőbe. Very Happy
Ezzel én is így voltam.
Szerintem az MU-t már most döntősnek lehet nevezni, nem hinném, hogy a Bayern megállítja (főleg nem a Lyon/Bordeaux) ezzel nem lebecsülöm őket csak az MU-t gondolom ennyire jónak.
Hát azért nem kéne leírni a Bayernt. Főleg úgy, hogy a Man.Utd.-nek semmi esélye nem lenne Rooney nélkül. Ha nem lenne Rooney, akkor nem mennének a bajnoki címért, sterintem...
valaki múltkor felvetette azt a témát hogy Vermaelen vs Messi, nos ez kiderül majd, ám nemhiszem hogy lendületből valaki megállítaná Messit...
Én hoztam fel a témát. Szerintem nem nagyon lesz alkalmunk látni, mert Vermaelen embere inkább Ibra lesz, míg Clichy fog figyelni Leo mesterre

Clichy-t nem kell leírni, egyre jobb formába lendül és meccsek óta ő teljesít a legjobban a védelemben manapság.
Arsenal vs. Barcelona Arrow Barcelona
Szerintem nem kéne leírni az Arsenalt, lehet, hogy ebben az idényben nem ment a nagy csapatok ellen a szekér, de ki tudja, ha végre jó lesz a helyzetkihasználás és akarni is fog a csapat, akkor igen is van keresni valója a csapatnak.
Nagy gond viszont az az Arsenalnál, hogy Robin van Persie még mindig sérüléssel bajlódik és Eduardo da Silva nincs olyan hú de nagy formában :S, Carlos Vela pedig már hónapok óta nem tud gólt rúgni

Egyetlen igazi vérbeli csatárunk van: Bendtner, aki egyszer jó, kétszer nem
Ami még fontos lehet, hogy az Arsenal kapusok terén se áll fényesen. Almunia olyan kapus, hogy néha képes kivédeni a kivédhetetlent, de olyan gólokat kap sokszor, hogy a hajam kihullik (Például Tottenham 4:4 Arsenal 2008-ban), A cserekapusokról meg hagy ne beszéljek (Fabiansky vs. Porto, Vito Mannone pedig 19 éves...) A védelemből meg az a Gallas hiányzik, aki nélkülözhetetlen a csapatból és az öltözőből is. Igaz, hogy a ott van egy Sol Campbell, aki szintén jó, de nem Gallas!
A Barcának is van gyengéje. Ott van például az az Ibrahimovic, aki nagyon jó és minden tiszteletem az övé, de olyan forró-, és önfejű, hogy belőle simán kilehet provokálni egy csúnya szabálytalanságot, amely sárgához, netán piroshoz vezethet. Titi, mintaképem jelenleg nem a legjobb formáját mutatja, de egyre jobb formába lendül és azt is kinézem belőle, hogy nem játszana régi csapata ellen, de ez majd el dől. A középpálya hibátlan talán annyi, hogy szerény véleményem szerint Iniesta és Xavi csak akkor jók igazán, ha együtt lehetnek pályán, külön-külön is kitűnőek, de együtt bomba biztos középpályát alkotnak és nagyon megértik egymást a pályán. Nos a védelem. Alves hibátlan, bár, ha sokat támad, akkor az Arsenal ezt megcsípheti, középhátvédek közül Pique-re rosszat nem tudok mondani, de Puyolról annál inkább... Néha olyan dolgokat csinál, hogy sírva fakadok xD, ráadásul cseréjük Marquez se valami hiper-szuper-giga-mega védő

, Bal oldalon most fogalmam sincs, hogy ki játszik xD Abidal szokott, de nem tudom, hogy mi van vele. Kapus... Valdes papa kicsit hasonlít Almuniára. Kivédi azt, amit egy normális kapus még csak kinézni se tudna a kapuból, de képes olyan hajmeresztő dolgokra, hogy sok Barca drukker a fejét veri a falba megmozdulásainál
Ez a szerény véleményem, várom a kritikát

Dani