2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem akarok én vitatkozni, csak egyszerűen nem értettem hogy a Parkból hogyan lesz Pak, de most Tőled megkaptam a magyarázatot...Fecooo írta:továbbra is Pak Csiszong...
magyarázat: a nem latin betűkkel íródó neveket fonetikusan írjuk (pl Moszkva, Sevcsenko)
http://hu.wikipedia.org/wiki/Pak_Csiszong
ennyi a magyarázat, minden náció a maga nyelvére fordítja a más ábécé-vel írott neveket
vitatkozni lehet, csak nem érdemes, mert ez a magyar helyesírási szabály
Sokba kerülhetnek még nekik, ezek az elhullajtott pontok. Még van egy elmaradt meccsük a Portsmouthal, ha jól tudom. Azt ezen héten játsszák le.levproff írta:Park.
Egyébként, ha a Chelsea most nem figyel, akkor lazán kipottyanhat a bajnoki címért folyó harcból..![]()
![]()
Go Gunners!
továbbra is Pak Csiszong...Shark írta:Park. Ezt a Pakozást nem értem...ronaldinho89 írta:Mondja már meg valaki most akkor Pak vagy Park Ji sung? a MU mai gólszerzője ?
Asszem az angolok mondják Paknak.Shark írta:Park. Ezt a Pakozást nem értem...ronaldinho89 írta:Mondja már meg valaki most akkor Pak vagy Park Ji sung? a MU mai gólszerzője ?
levproff írta:Blackburn 1 - 1 Chelsea
Ez nagyon jól jön nekünk.![]()
A meccset nem láttam, de azt tudom, hogy vezetett a Chelsea és onnan vesztettek pontokat.
Hűha.Mikaos írta: Persze kellett a szokásos "MU-faktor" is (jelen esetben: elrontott 11-es, mégis gól).
Amikor MU meccset nézek, akkor mindig jól játszik. Nem a legnagyobb klasszis, de nagyon hasznos. Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem állandó kezdő?ozsimiki írta:Park:
évről évre letisztul,és fejlődik, ma meccs legjobbja volt,ha nem ő szerzi a döntő gólt,akkor is.
az a gond,h MUnak tulajdonítod ezt a szerencsétMikaos írta: Úgyhogy nem is értettem, hogy mi a probléma, de mindegy. Ennyit erről
Azt én nem írtam sehol sem. Sőt, ezt írtam: "Manchester jobb volt, ennyi különbség van a 2 csapat között.".ozsimiki írta:az,h pont elé pattant szerencse. egyetértünk.
de ettől még én nem hiszem azt,h ha az nem megy be,akkor annyiból áll az egész egyenlet,h levonunk egy gólt hazai oldalról,és megkapjuk a végeredményt, ennyi a különbség.
az,h pont elé pattant szerencse. egyetértünk.Mikaos írta:Nem akartam írni, hogy szerencse...inkább adtam neki egy "szép" nevet, de most már mindegyozsimiki írta:kérni fogom ezentúl a kommentjeidet,de tényleg, bash & madridista kombó:D miihii, megtudtuk,h X-faktor után,már van M.U. faktor is,mi találtuk fel a 2.szándékból belőtt 11est, ma debütált ez a dolog
eddig sose láttam ilyet másoktól.
Miért, szerinted nem volt szerencse, hogy visszapattant elé az elhibázott tizi? Ha azt mondod, h ez nem szerencse, akkor tényleg felesleges vitáznunkLegalább ilyen szinten nem árt, ha egyetértünk.
Nem akartam írni, hogy szerencse...inkább adtam neki egy "szép" nevet, de most már mindegyozsimiki írta:kérni fogom ezentúl a kommentjeidet,de tényleg, bash & madridista kombó:D miihii, megtudtuk,h X-faktor után,már van M.U. faktor is,mi találtuk fel a 2.szándékból belőtt 11est, ma debütált ez a dolog
eddig sose láttam ilyet másoktól.
Mikaos írta:Szerintem ez az első alkalom, hogy ilyen esetben 5 perc plusz vanmiihii írta:5 perc ráadás,pedig vezet a MU.ÉrthetetlenBenítez is a zsebében tartja a sporikat,az tuti
![]()
![]()
Csodálkoztam is, hogy mi van?!
Elég közepes meccs volt, amolyan délutáni lazítós öregfiúk a Városligetben. Manchester jobb volt, ennyi különbség van a 2 csapat között. Persze kellett a szokásos "MU-faktor" is (jelen esetben: elrontott 11-es, mégis gól).
Nem az első volt,korábban is jegyeztem már meg kiemelve hasonlótMikaos írta:Szerintem ez az első alkalom, hogy ilyen esetben 5 perc plusz vanmiihii írta:5 perc ráadás,pedig vezet a MU.ÉrthetetlenBenítez is a zsebében tartja a sporikat,az tuti
![]()
![]()
Csodálkoztam is, hogy mi van?!
Elég közepes meccs volt, amolyan délutáni lazítós öregfiúk a Városligetben. Manchester jobb volt, ennyi különbség van a 2 csapat között. Persze kellett a szokásos "MU-faktor" is (jelen esetben: elrontott 11-es, mégis gól).
Szerintem ez az első alkalom, hogy ilyen esetben 5 perc plusz vanmiihii írta:5 perc ráadás,pedig vezet a MU.ÉrthetetlenBenítez is a zsebében tartja a sporikat,az tuti
![]()
Hát nem tudom.Barcaman14 írta:Eddig elég jó iramú a meccs, mondjuk ez várható volt![]()