A tegnapi meccsel kapcsolatban annyi biztos,hogy Messi megint megmutatta,hogy nem hiába van ott az aranylabda,ahol-nála. Ő jelenleg a világ legjobbja,megmondta a kommentátor is: lődözheti Rooney a gólokat,de Messi az Messi.

Az csak az én magánvéleményem,hogy a csapat kezd túlzottan Messi-függővé válni - de ezt pár HSZ-szel korábban leírtam,a tegnapi meccs csak alátámasztotta a meccs előtti véleményem.
Remélem a Bolha kibírja ezt a szezont is sérülés nélkül,mert nélküle szinte 0 az előrejátékunk. Ibra tegnap is bebizonyította,hogy nagyon nem idevaló. Az olasz bajnokság feküdt neki,az Inter és a Juve játékstílusával együtt. Az viszont egyre tisztább,hogy spanyolban nem tud érvényesülni,pláne nem a Barcában. Lehet hogy még kicsit korai,de én a nyáron legszívesebben eladnám a citynek... egy vagyont keresnénk rajta és Bojan is képes hasonló(an gyenge) játékra. Helyette pedig hoznék egy olyan csatárt,aki képes a gyors,dinamikus csapatjátékra (Villa-Tevez,azok közül,akiket esetleg meg lehet szerezni).
A másik csodaigazolás Csiga is nagyon úgy tűnik,hogy lejárt lemez lett már Pepnél is. Minden középső védőnk pályára lépett kivéve őt...nem véletlen

Márquez képes gyorsabb játékra,mint az ukrán, arról nem is beszélve,hogy a közel két évet kihagyó veterán Milito előbbre tart,mint a fiatal "tehetség". Felőlem ő is távozhat a nyáron egészen nyugodtan (bár úgysem fog,mint ahogyan Ibra sem...) Ennyit Pep igazolásairól, ebben ő sajnos nem jó,de másban annál inkább.
Az összképet nézve a csapat jól játszik az utóbbi meccseken,elégedettek lehetünk. Egyedül azt sajnálom,hogy a reál szétzúzzak a színvonaltalan spanyol kis és középcsapatokat,esély sincs szinte a pontvesztésükre,így nekünk is kötelező győzni,nem engedhet ki a csapat,amire rámehet a BL,bár szerencsére a jövendő ellenfeleink : az Arsenal és az Inter (gondolom nem esnek ki az oroszok ellen

) is hasonló helyzetben van - egyelőre. Szóval még így is simán meglehet a döntő.
Jó lenne két kupát ünnepelni 2010 tavaszának a végén