Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nagy lenne a konkurencia egy csapaton belül, ezen kívül rühellem rinyáldót...p1ranha írta: ezt azért bővebben kifejthetnéd. A világ egyik legjobb játékosáról beszélünk, függetlenül attól, hogy emberileg milyen. Gyors, technikás, gólveszélyes biztosan meg tudná azt csinálni amit Pep kér tőle. Elég kemény lenne jobbon Messi, balon Ronaldo
Szerintem mindkettő igaz.MR. TROMORT777 írta:A Getafe ennyire béna, vagy a Reál ilyen jó?
fcbarca0827 írta:Nem illik a csapatba.p1ranha írta:Elég keményen nyomja a madrid... szerintem a legjobb igazolásunk balszélre egy C. Ronaldo lenne. Biztosan sokan nem értenek ezzel egyet, de ha ő itt játszana akkor egy borzasztó gólveszélyes csapatunk lenne.
getafe ennyire bénaMR. TROMORT777 írta:A Getafe ennyire béna, vagy a Reál ilyen jó?
azért ez így nem igaz.sőőt.Enjoy írta:Értem én, hogy madridban nagyon akarják azt a bajnoki serleget, de azért megkérni a városi kiscsapatot, hogy feltartott kézzel álldogáljanak a meccsen..
Totálisan lefekszenek a reklámosoknak.
Mit vártok attól a csapattól, amelyiknek edzője Michel, A Real egykori legendája. Én csak annyit, hogy lefekszenek a Real előtt. Semmi többet. Meg is történt...lui1698 írta:Szokásos. Ellenünk úgy játszanak, mint a mérgezett egér most meg...Fecooo írta:csak úgy megkérdezném: a Getafe mit csinál?
lui1698 írta:Szokásos. Ellenünk úgy játszanak, mint a mérgezett egér most meg...Fecooo írta:csak úgy megkérdezném: a Getafe mit csinál?
ők is ezt mondják mindig, hogy ellenük mindenki élete meccsét játszalui1698 írta:Szokásos. Ellenünk úgy játszanak, mint a mérgezett egér most meg...Fecooo írta:csak úgy megkérdezném: a Getafe mit csinál?
Nem illik a csapatba.p1ranha írta:Elég keményen nyomja a madrid... szerintem a legjobb igazolásunk balszélre egy C. Ronaldo lenne. Biztosan sokan nem értenek ezzel egyet, de ha ő itt játszana akkor egy borzasztó gólveszélyes csapatunk lenne.
Semmit.Fecooo írta:csak úgy megkérdezném: a Getafe mit csinál?
Ő. besz*rik,asszisztál nemtudom csak focizni nem látom őket.Fecooo írta:csak úgy megkérdezném: a Getafe mit csinál?
Szokásos. Ellenünk úgy játszanak, mint a mérgezett egér most meg...Fecooo írta:csak úgy megkérdezném: a Getafe mit csinál?
nemoregem21 írta:lehet hülye vok de kezezésnél nem közvetett szabadrugás van????![]()
miihii írta:Mintha 11est lőne...Fecooo írta:szabadrúgás 17 m-rőlgól
Fecooo írta:szabadrúgás 17 m-rőlgól