2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem az a különbség, hogy most nem 10 emberrel védekezik az ellenfél, 5 emberrel Xavin és Messin.socio66 írta:Iszonyat erős csapatunk van.
No nem mintha nem tudnám,de az ilyen meccsek mindig rádöbbentenek, hogy milyen fantasztikus ez az együttes.
Így beszorítani az Arsenal-t,hát pályán sem voltak.
Elképesztő.
Busquets az előzetes morgolódások ellenére öt csillagos produkciót nyújt,Messinek kellene még valamit hozzátenni a 'földönkívüli énjéből' és akkor nem lesz gond.
Jó lesz ez.
5 sárgát szedett össze, nem játszhat. FélidQ végén el is beszélgetett a bíróval, de csak nyugodtan. Szerintem ez nagyon nagy csalódás neki.boixosnois írta:Jól játszunk eddig, csak tudjuk tartani a második félidőben is "Csak" be kéne rúgni a helyzeteket. Mert még megbosszulhatja magát ha mindent kihagyunk, és hátul elég egy kihagyás.
Fabgregasnak ez hányadik sárgája volt? Nem játszhat a visszavágón?
Ha olyan az eredmény valamelyikük kipontozhatná magát,hogy az elődöntő első meccsére nehogy egyszerre váljanak ki.Kardi írta:így van, nálunk meg figyelni kell Piquére, Puyolra.Valbali írta:Fabregas a sárgája miatt kilőve a barcelonai meccsről, igaz?
Itt ha jól tudom elég 3 sárga az eltiltáshoz, szerintem ez volt a 3.szajko írta:Ha itt elintéztük volna, a Camp Nouba lightosan le lehetett volna nyomni a madridra pihenve.
Még így is meglehet már most a továbbjutás, de akkor illendő lenne belőni azokat a ziccereket.
Ez lett volna Fabregas 5. sárgája? Így járt...
LOLAlmuniakiállítás