Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha úgy lesz, ahogy én írtam, Touré lesz a vkp, Busquets kissé előrébb, Maxwell pedig a baloldalon még inkább. Egyébként meg megértem Pepet, hogy Xavi a padon és Henry még ott sincs, hiszen már mindketten 30 fölött (Xavi pont annyi), és nem használna nekik egy keményebb vendég belépő.Fecooo írta:3 vkp-val kezdeni?
LM10 írta:------------------V.V.--------------------------
Puyol-----Piqué-------Abidal-------Maxwell--
-------------------Csiga--------------------
--------------Busquets----Touré------------
Messi------------------Ibra-----------Jeffren.
Pad: Pinto,Milito,Márquez,dos Santos,Xavi,Pedro,Bojan.
4-2-3-1 lesz pedig.pedro7 írta:Valószínűleg csiga játszik vkp.-t és busi és toure irányít.
Legalább is így írták ki a Barca TV-n
Touré mire pihen? Szerdán se nyomta... Ezek szerint ő két meccset sem bír ki, míg Messi, Ibra vagy éppen Busi bírják a 3-4 meccset is. Hülyeség!LM10 írta: A kp-n ma szerintem Touré fog pihenni, az ő alkata kell az Arsenal ellen.
Olvass még visszább és találsz alternatívát.sjay írta:Egy kérdés: Akkor szerinted ki az Istent fog azon a poszton játszatni Guardiola az Arsenal ellen?:D Nem hiszem hogy Csigit...mess2009 írta:...
Valami, ilyesmire.Elbartimaeus írta:Nem tudom, hogy a kolléga mire gondolt...
Alves nem játszhat, mert "eltiltatta magát", hogy ott legyen a Madrid ellen.Elbartimaues írta:Amúgy könnyed, jó játékot várok a csapattól, első félidőben lerendezett meccsel, bár a Bilbao elég erős idén.
A kezdő nálam ez lenne: VV--Alves-Piqué-Touré-Abidal(Maxwell)--Xavi-Busquets-Keita--Messi-Ibra-Bojan