Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A TISZTÍTÁS BEFEJEZŐDÖTT - (85.396 másodperc)MessiFan írta:Felraktam a laptopra a CCleanert elindítottam rögtön és miután tisztította ezt írta ki:
A TISZTÍTÁS BEFEJEZŐDÖTT - (16.490 másodperc)
------------------------------------------------------------------------------------------
1 814,6MB eltávolítva.
Ezt a progit már én is használom 1 éve. Nagyon hasznos, csak ajánlani tudom. Ha nem indítom el legalább 1 hónapig, akkor a köv futtatásnál nekem is össze szokott jönni 1-2 giga.MessiFan írta:Felraktam a laptopra a CCleanert elindítottam rögtön és miután tisztította ezt írta ki:
A TISZTÍTÁS BEFEJEZŐDÖTT - (16.490 másodperc)
------------------------------------------------------------------------------------------
1 814,6MB eltávolítva.
A Stromboli, a Mount St. Helens, a Vezúv pompei kitörése biztosan odavágott a környéke klímájának, nomeg a piroklasztikumaik pár hónapig szennyezték a levegőt.Sanama írta:Sziasztok.
Nem tudom láttátok,hallottátok-e az Izlandon kitört vulkán hírét.
A hírekben és a neten is több helyen olvastam,hogy befolyásolhatja az időjárást,tehát nyár nem biztos,hogy olyan meleg lesz... :S
Valaki nem végzett esetleg Földrajz szakot,hogy tudjon erről mesélni 1-2szót?
majd behugyoztam
Ez is olyan dolog, ami már úgy 4 éve bizonyos időközönként újra és újra előkerül a fórumon. Ugyanúgy mint a papos citromos vicc
Sajnálatos, hogy ilyen megtörténhet, szerencsétlen kisgyerek, nem elég neki a tragédia még végig is kellett néznie, kőkemény dolog lehet 12 évesen egy ilyen lelki traumával megbirkózni.Krojf írta:Egy kis hétköznapi horror: http://www.mno.hu/portal/707478
K.
Szomorú és egyben érthetetlen...Krojf írta:Egy kis hétköznapi horror: http://www.mno.hu/portal/707478
K.
Ennyi.ozsimiki írta:korlátozott azon kétjegyű számok sora,amelyek kijöhetnek eme műveletből, és ezekre a számokhoz a program mindig ugyanazt a szimbólumot párosítja, így létrejön a "csoda".
ezek a számok: 9 (15-(1+5), (18-(1+8 ), és 9el nő mindig az a szám,amelynek számjegyeit összeadjuk,majd kivonjuk az eredetiből.
Valami miatt folyton kiírja, hogy szádat becsukni
Hát ha egyszer nem találta el, akkor te számoltál rosszul.gygerike írta:Én ezt nem értem. Hogy?Nem tom megérteni hogy találja el 5ből 4x. Elég komoly.
fociguru.hu volt azt hiszem ha jól emlékszemgygerike írta: Kösz kösz Alves am a régi nevét nem tod? Mert régebben nem ez volt a neve