Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te hány kilométerre laksz Barcelonától?Bleydh írta:Persze! Fogom csinálni!Xavi írta:Bleydh...! Megkérhetnélek rá, hogy fordítsd le magyarra a Barca-himnuszt...![]()
![]()
Köszi...
Sajnos, itt Katalóniában a nemzeti csapatunk nem tud jatszani hivatalosan (mert a spanyolok nem akarnak), akkor, a Barça ugyanúgy mint a “Nemzeti csapat”. Általanosan, a katalánok barcelonisták, és az spanyolok (40% a lakosak Katalóniában) szeretnek az RCD Espanyol vagy a Real Madrid és nem beszélnek katalánul. Sok spanyolok azonban, barcelonisták, de nekik a Barça “csak egy klub” és nem “més que un club” (több mint egy klub). Egy barcelonista nem katalánista nem igazi barcelonista.Boixos írta:Szia Bleydh!
Katalóniában egyébként tényleg minden ennyire a Barca körül forog? láttam tegnap egy filmet az elmúlt 1-2 évrõl, ott az utcán, vagy bárhol ha megszólították a Laportát, mindig úgy köszönt el, h Visca el Barca, Visca Catalunya!
Nincs semmi különleges oka, néha benéztem, csak nem írtam, a honlapot viszont rendszeresen látogatom, minden nap többször is.Enrique írta:Van esetleg vmi különleges oka? Mert ha nincs nyugodtan rendszeresíthetnéd a látogatásokat, nem felejtettük el a régi arcokat..
Háát, ez bizony igaz....Pilfer írta:Régen írtam már a fórumba![]()