2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nemhiszem...csak megszégyenültbence-barca írta:Amúgy ferninhoval mi van? Kibannolták?Csak mert már Clásico óta nem olt senkit
és ő szerintem mourinho vagy capello,de bármelyikük is jön,a szép játék elég távol kerül a csapattól. abban gondolom te is egyetértesz,hogy biztos távozó: guti,raúl,metz,drenthe és abban is,hogy érkezni fog 2 védő 1 kp és 1 csatár. edzőnek nem tudom ki a megfelelő,főleg az elérhetőek közül.zsuni írta:ezért kell egy olyan edző, aki tud bánni velük, és nem 40 játékost elküldeni és igazolni újból....lehet,hogy jó képességű gago és granero,de fejben nagyon nincsenek ott,ahogy a csapatban szinte senki sincs.
ezért kell egy olyan edző, aki tud bánni velük, és nem 40 játékost elküldeni és igazolni újból....lehet,hogy jó képességű gago és granero,de fejben nagyon nincsenek ott,ahogy a csapatban szinte senki sincs.
daffy írta:ez igaz,de a csapatépítés előfeltétele,hogy a bomlasztók kikerüljenek és egy olyan játékoskeret legyen,amire lehet építeni csapatot. amíg gago meg granero szaladgál a bogyóval,addig sok minden nem lesz. a padra nem valók,hisz fejlődni akarnak,de a kezdőbe nem férnek be. én azt mondom,hogy ez az év a lemorzsolódás éve,érkezett/érkezik rengeteg játékos,edző,miegymás. nyártól lesz csapatépítés és még azt is el tudom képzelni,hogy ez volt az eredeti terv tavaly. idő kell a takarításhoz,de lassan vége.
Ez igaz, de ezt mivel - ahogy Te is elmondtad, nem látjuk, szvsz véleményt se nagyon tudunk róla formálni. Abból meg ami kikerül, csak orosz roulettezni lehet...Fernando írta: Gondolni kéne a csapatépítésre, a háttér megteremtésére, a nyugodt körülményekre és az utánpótlásra. Meg jó pár dologra amibe belelátásunk nincs.
ez igaz,de a csapatépítés előfeltétele,hogy a bomlasztók kikerüljenek és egy olyan játékoskeret legyen,amire lehet építeni csapatot. amíg gago meg granero szaladgál a bogyóval,addig sok minden nem lesz. a padra nem valók,hisz fejlődni akarnak,de a kezdőbe nem férnek be. én azt mondom,hogy ez az év a lemorzsolódás éve,érkezett/érkezik rengeteg játékos,edző,miegymás. nyártól lesz csapatépítés és még azt is el tudom képzelni,hogy ez volt az eredeti terv tavaly. idő kell a takarításhoz,de lassan vége.Fernando írta:Nem akarok nagyon beleszólni itt a mini real madrid fórumos bezsélgetésbe de... Elég egyoldalúan vizsgáljátok a jó öreg Perezt. Egyesek elfelejtik, hogy egy elnök munkája nem csak abból áll, hogy játékosokat vesz mert van rá pénze (de talán ezt még maga Perez is így gondolja). Gondolni kéne a csapatépítésre, a háttér megteremtésére, a nyugodt körülményekre és az utánpótlásra. Meg jó pár dologra amibe belelátásunk nincs.
oké. akkor legyen ellenséges. nagyképű madridisták. mindig lenyilatkozzák hogy nyernek, meg hogy dögöljön meg a szomszéd tehene.egy megjegyzés ehhez a témához még:
a hasonlatod ismét nem volt helytálló, ugyanis nem lehet összehasonlítani a kettőt... a nem-drukkolás egy semleges "megnyilvánulás", míg a kimondott ellendrukkolás egyértelműen ellenséges és ez nagy különbség ám... a Barca játékosaival, vezetőségével kapcsolatban ilyet nem igen olvashattál...
egy megjegyzés ehhez a témához még:zsuni írta:Guti és Eto'o baromi nagy barátok, de hát te nyílván jobban tudod mint ő magaCsak a szokásos sportszerű real hozzáállás:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... en-2025428
Mellesleg kiváncsi vagyok, mekkora barát lehet Eto'o...szánalmas![]()
egyébként meg rengetegszer olvastam, hogy a Barca játékosok a Realnak szurkoltak volnaKáká-n is csomó
Valdano és Pérez azt gondolták,hogy sztárokból fogják alkotni azt a csapatot amelyik megnyer mindent a szezonban.Azt kellett volna eldönteniük többek között,hogy kit vesznek meg.Kakát vagy C.Ronaldot.Mert szerintem ők ketten hiába zseniális játékosok,de nem tudnak együtt játszani.Pont mint Ronaldinho és szintén Kaká.Középpályán jó lett volna a Robben-Sneijder-Van der Vaart duó vkp-nak Xabi vagy Lass,csatársorban pedig Higany és Ronaldo.szakolczai írta:Sziasztok! Realos vagyok, és hozzászeretnék szólni.
Már elég rég óta Madridnak szurkolok, hogy ne nevezhessem magam holmidivatdrukkernek.Annyit szeretnék mondani, hogy ha Péreznek ez kell, és ha van rá pénze akkor csinálja. Most legalább annyit fejlődött, hogy legalább a védelemre gondol...
És innen nem kell senkit se eladni, de újabb emberekre sincs szükség. Minek Ribery? Hol játszon szerencsétlen? Fölös. Pellegrini meg nem hülye edző, nem rossz edző, csak van egy félkész csapata. Észre kellene már venni a vezetőségnek, hogy egy olyan bitangerős és bő keretünk van, amiből nem egyszerű csapatot lehetne építeni, csak Valdanó szerintem vérszemet kapott Pérezzel együtt.
Eladni meg még annyira se szabad senkit se. Gago, Drenthe etc. jó játékosok, csak szegényeknek nincs elég játéklehetőségük, ami egy focistának se tesz túlzottan jót. Kakát én nem szélen játszantám, hanem mondjuk egy ék mögött fent, de ezt Pellegrini tudja (vagy sem...).
Gutit meg ha eladják, akkor... elég, ha annyit mondok, hogy ő viszi a sebességet és a lendületet a középpályába.
Ezért tart játékban ott a Madrid ahol.Gutit meg ha eladják, akkor... elég, ha annyit mondok, hogy ő viszi a sebességet és a lendületet a középpályába.
Rivaldo11 írta:
![]()
Vergődik a homárgyerek.
Gondolom fájó neki, hogy a BL vagy 6 éve nem az ő játékuk.
Ha megnyernénk a BL-t, megnézném a savanyú fejét ennek a hulladéknak.
cyrax írta:Csak a szokásos sportszerű real hozzáállás:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... en-2025428
Mellesleg kiváncsi vagyok, mekkora barát lehet Eto'o...szánalmas
mégis ők vannak ott,ahol. van lelkesedés,képesek futni,motiváltak. ezekhez nem kell állandóság.igen, mert a lyon inter bayern annyival jobb kerettel rendelkezik, mint amekkora a blben való differencia a Realhoz képest.
igen, mert a lyon inter bayern annyival jobb kerettel rendelkezik, mint amekkora a blben való differencia a Realhoz képest.ez a keret megfelelő,ha másodikok akarunk lenni,és semmit sem nyerni. látjuk az utóbbi időben,hogy mire elég a keret.
kb ennyi a fiatalok megitélése Madridban. egy kiöregedett focsitának a formáját hasonlitani egy fiataléhoz. legyen akkor 7 igazolás, ugy sem lesz jobb a csapat. soha. csak az állandósággal léphetnek a következő szintre, és nem az évenkénti fél keret kicserélésévelRaúlt is láttam formában focizni,de az az idő is elmúlt
ez a keret megfelelő,ha másodikok akarunk lenni,és semmit sem nyerni. látjuk az utóbbi időben,hogy mire elég a keret.zsuni írta:jól van, tavaly ősszel mi volt? Granerot láttad már formában focizni?IGEN,csak jobb lenne,gagonak nincs értelmes megmozdulása,granero meg sokat játszik,de nem tud semmit,nyugodtan sz@rj be,egyrészt senkit nem érdekel,másrészt távozni fognak a játékosok,harmadrészt csak jobb jöhet(még a castillából is)
nem kezdöjátékosok, de tökéletes kiegészitö emberek. a Castilla-t felejtsd el, mert nem létezik.
te beszélsz a divatszurkolókról, amikor tavaly GAGONAK köszönhetően a csapat nem a 13. helyen állt, hanem a 2.-on. de tényleg értelmetlen falábu senki, Graneroval, meg Gutival meg mindenkivel, mert minden nyáron venni kell 20 játékost, mert az úgy menő meg madridos. aztán megint jöhet a ja de 7 új játékos meg blabla etc hülyeségek. Ez a keret megfelelő, a lejárt szerződésűeket kell pótolni, meg talán 2 embert a kezdőbe igazolni.
Raúlt is láttam formában focizni,de az az idő is elmúlt.Granerot láttad már formában focizni?
jól van, tavaly ősszel mi volt? Granerot láttad már formában focizni?IGEN,csak jobb lenne,gagonak nincs értelmes megmozdulása,granero meg sokat játszik,de nem tud semmit,nyugodtan sz@rj be,egyrészt senkit nem érdekel,másrészt távozni fognak a játékosok,harmadrészt csak jobb jöhet(még a castillából is)
IGEN,csak jobb lenne,gagonak nincs értelmes megmozdulása,granero meg sokat játszik,de nem tud semmit,nyugodtan sz@rj be,egyrészt senkit nem érdekel,másrészt távozni fognak a játékosok,harmadrészt csak jobb jöhet(még a castillából is)zsuni írta:kajak besz.rok az ilyen hozzáállástól. ez a baj, hogy nem csak a vezetőség hülyül meg, hanem a szurkolók is. mi a herémnek eladni Gagot vagy granerot? szerinted lenne jobb játékos aki padozna? bakker, komolyan, ezt hogy gondolod? besz.rok komolyanRaúl,Guti,Drenthe,Metzelder,Gago(adja az ég),Granero(remélem),és Pelle
kajak besz.rok az ilyen hozzáállástól. ez a baj, hogy nem csak a vezetőség hülyül meg, hanem a szurkolók is. mi a herémnek eladni Gagot vagy granerot? szerinted lenne jobb játékos aki padozna? bakker, komolyan, ezt hogy gondolod? besz.rok komolyanRaúl,Guti,Drenthe,Metzelder,Gago(adja az ég),Granero(remélem),és Pelle