Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
zsuni
Capitá del Barça

2010.04.23. 14:37:49

http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... r-2025925/
hogy is volt az a "Madridban ne a bírókkal foglalkozzanak" c. fejezet? :) [/quote]
socio66

2010.04.22. 21:39:12

Nemrég kitiltották,aztán madridistán írta,hogy hát micsoda moderátorok vannak itt,mert ő aztán semmi nem csinált..
Nyilván..
Különben odaát komolytalan dolgokat ír,itt valamelyest visszafogja magát,dehát..
ne vegyétek komolyan.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.22. 21:25:51

bence-barca írta:Amúgy ferninhoval mi van? Kibannolták? :D Csak mert már Clásico óta nem olt senkit :D
nemhiszem...csak megszégyenült :D ...
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.04.22. 21:21:51

Amúgy ferninhoval mi van? Kibannolták? :D Csak mert már Clásico óta nem olt senkit :D
daffy
Madridista

2010.04.20. 11:05:50

zsuni írta:
lehet,hogy jó képességű gago és granero,de fejben nagyon nincsenek ott,ahogy a csapatban szinte senki sincs.
ezért kell egy olyan edző, aki tud bánni velük, és nem 40 játékost elküldeni és igazolni újból....
és ő szerintem mourinho vagy capello,de bármelyikük is jön,a szép játék elég távol kerül a csapattól. abban gondolom te is egyetértesz,hogy biztos távozó: guti,raúl,metz,drenthe és abban is,hogy érkezni fog 2 védő 1 kp és 1 csatár. edzőnek nem tudom ki a megfelelő,főleg az elérhetőek közül.
ui: sok sikert mára,ha megússzátok sérülés nélkül akkor lehet esély a duplázásra.
zsuni
Capitá del Barça

2010.04.20. 10:38:56

lehet,hogy jó képességű gago és granero,de fejben nagyon nincsenek ott,ahogy a csapatban szinte senki sincs.
ezért kell egy olyan edző, aki tud bánni velük, és nem 40 játékost elküldeni és igazolni újból....
daffy
Madridista

2010.04.20. 08:43:40

lehet,hogy jó képességű gago és granero,de fejben nagyon nincsenek ott,ahogy a csapatban szinte senki sincs. csapatépítés addig tart,amíg nem találják meg a megfelelő edzőt,aki tud motiválni stb. ilyen lusta csapatra nincs mit építeni. nem futnak,folyton sérült mindenki,hatalmas problémák vannak még mindig. az új edzőt létfontosságúnak gondolom,mert pellével nem fejlődött a csapat az utóbbi fél évben(a hülyeségeiről nem is beszélve) és amíg egy új edző érkezik,addig nem is lehet építeni
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.04.19. 23:18:28

daffy írta:ez igaz,de a csapatépítés előfeltétele,hogy a bomlasztók kikerüljenek és egy olyan játékoskeret legyen,amire lehet építeni csapatot. amíg gago meg granero szaladgál a bogyóval,addig sok minden nem lesz. a padra nem valók,hisz fejlődni akarnak,de a kezdőbe nem férnek be. én azt mondom,hogy ez az év a lemorzsolódás éve,érkezett/érkezik rengeteg játékos,edző,miegymás. nyártól lesz csapatépítés és még azt is el tudom képzelni,hogy ez volt az eredeti terv tavaly. idő kell a takarításhoz,de lassan vége.

de ti már hány éve építetek csapatot?minden évben ez a szöveg,hogy ez az év rámegy a csapatépítésre...még érkezik sok játékos...nem tudom,lehet ez csak nekem furcsa.Mindenesetre Gago és Granero kifejezetten jó képességű csereember,semmivel nem érzem őket gyengébbnek mint nálunk Keitát például. Szélsővédő kell egy nektek,plusz kp-ra max 2 ember,de az a legmaximumabb. ELőre meg nem tudom,attól függ marad e az egycsatáros játék.Ha marad akkor Benzema és Higu bőven elég,kiegészülve Cé-vel.Ha nem akkor kell valaki,de nem Rooney félében kéne gondolkodni,mert Benzema és Higu nagyon jók,főleg Higuain,de Benzema is bele fog jönni,fiatal még.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
szakolczai
Barça C

2010.04.19. 23:08:12

Fernando írta: Gondolni kéne a csapatépítésre, a háttér megteremtésére, a nyugodt körülményekre és az utánpótlásra. Meg jó pár dologra amibe belelátásunk nincs.
Ez igaz, de ezt mivel - ahogy Te is elmondtad, nem látjuk, szvsz véleményt se nagyon tudunk róla formálni. Abból meg ami kikerül, csak orosz roulettezni lehet...
daffy
Madridista

2010.04.19. 21:41:25

Fernando írta:Nem akarok nagyon beleszólni itt a mini real madrid fórumos bezsélgetésbe de... Elég egyoldalúan vizsgáljátok a jó öreg Perezt. Egyesek elfelejtik, hogy egy elnök munkája nem csak abból áll, hogy játékosokat vesz mert van rá pénze (de talán ezt még maga Perez is így gondolja). Gondolni kéne a csapatépítésre, a háttér megteremtésére, a nyugodt körülményekre és az utánpótlásra. Meg jó pár dologra amibe belelátásunk nincs.
ez igaz,de a csapatépítés előfeltétele,hogy a bomlasztók kikerüljenek és egy olyan játékoskeret legyen,amire lehet építeni csapatot. amíg gago meg granero szaladgál a bogyóval,addig sok minden nem lesz. a padra nem valók,hisz fejlődni akarnak,de a kezdőbe nem férnek be. én azt mondom,hogy ez az év a lemorzsolódás éve,érkezett/érkezik rengeteg játékos,edző,miegymás. nyártól lesz csapatépítés és még azt is el tudom képzelni,hogy ez volt az eredeti terv tavaly. idő kell a takarításhoz,de lassan vége.
zsuni
Capitá del Barça

2010.04.19. 21:25:15

egy megjegyzés ehhez a témához még:

a hasonlatod ismét nem volt helytálló, ugyanis nem lehet összehasonlítani a kettőt... a nem-drukkolás egy semleges "megnyilvánulás", míg a kimondott ellendrukkolás egyértelműen ellenséges és ez nagy különbség ám... a Barca játékosaival, vezetőségével kapcsolatban ilyet nem igen olvashattál...
oké. akkor legyen ellenséges. nagyképű madridisták. mindig lenyilatkozzák hogy nyernek, meg hogy dögöljön meg a szomszéd tehene.
persze a Barcelona vezetősége és játékosai soha ki nem ejtettek ilyet a szájukon. mert ők uriemberek, akik becsülik az ellenfelet, és nem néznek le senkit.
ha te szerinted ez igy van, akkor téma lezárva.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.19. 21:14:23

Nem akarok nagyon beleszólni itt a mini real madrid fórumos bezsélgetésbe de... Elég egyoldalúan vizsgáljátok a jó öreg Perezt. Egyesek elfelejtik, hogy egy elnök munkája nem csak abból áll, hogy játékosokat vesz mert van rá pénze (de talán ezt még maga Perez is így gondolja). Gondolni kéne a csapatépítésre, a háttér megteremtésére, a nyugodt körülményekre és az utánpótlásra. Meg jó pár dologra amibe belelátásunk nincs.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.19. 21:12:29

zsuni írta:
Csak a szokásos sportszerű real hozzáállás:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... en-2025428

Mellesleg kiváncsi vagyok, mekkora barát lehet Eto'o...szánalmas
Guti és Eto'o baromi nagy barátok, de hát te nyílván jobban tudod mint ő maga :lol:
egyébként meg rengetegszer olvastam, hogy a Barca játékosok a Realnak szurkoltak volna :lol: Káká-n is csomó
egy megjegyzés ehhez a témához még:

a hasonlatod ismét nem volt helytálló, ugyanis nem lehet összehasonlítani a kettőt... a nem-drukkolás egy semleges "megnyilvánulás", míg a kimondott ellendrukkolás egyértelműen ellenséges és ez nagy különbség ám... a Barca játékosaival, vezetőségével kapcsolatban ilyet nem igen olvashattál...

szerk: ez a te bajod... miért nem lehet normális keretek között írogatni? miért kell állandóan túlzásba esni? ettől érzed magad nagyfiúnak? én csak a tényeket írtam... meg tudod cáfolni? NEM! innentől felesleges ez a "dehátpistikeeeeiscsúnyánbeszél"
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.04.19. 21:32:09-kor.
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.04.19. 18:55:08

szakolczai írta:Sziasztok! Realos vagyok, és hozzászeretnék szólni.

Már elég rég óta Madridnak szurkolok, hogy ne nevezhessem magam holmidivatdrukkernek.Annyit szeretnék mondani, hogy ha Péreznek ez kell, és ha van rá pénze akkor csinálja. Most legalább annyit fejlődött, hogy legalább a védelemre gondol...

És innen nem kell senkit se eladni, de újabb emberekre sincs szükség. Minek Ribery? Hol játszon szerencsétlen? Fölös. Pellegrini meg nem hülye edző, nem rossz edző, csak van egy félkész csapata. Észre kellene már venni a vezetőségnek, hogy egy olyan bitangerős és bő keretünk van, amiből nem egyszerű csapatot lehetne építeni, csak Valdanó szerintem vérszemet kapott Pérezzel együtt.

Eladni meg még annyira se szabad senkit se. Gago, Drenthe etc. jó játékosok, csak szegényeknek nincs elég játéklehetőségük, ami egy focistának se tesz túlzottan jót. Kakát én nem szélen játszantám, hanem mondjuk egy ék mögött fent, de ezt Pellegrini tudja (vagy sem...).

Gutit meg ha eladják, akkor... elég, ha annyit mondok, hogy ő viszi a sebességet és a lendületet a középpályába.
Valdano és Pérez azt gondolták,hogy sztárokból fogják alkotni azt a csapatot amelyik megnyer mindent a szezonban.Azt kellett volna eldönteniük többek között,hogy kit vesznek meg.Kakát vagy C.Ronaldot.Mert szerintem ők ketten hiába zseniális játékosok,de nem tudnak együtt játszani.Pont mint Ronaldinho és szintén Kaká.Középpályán jó lett volna a Robben-Sneijder-Van der Vaart duó vkp-nak Xabi vagy Lass,csatársorban pedig Higany és Ronaldo.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.19. 18:49:32

Gutit meg ha eladják, akkor... elég, ha annyit mondok, hogy ő viszi a sebességet és a lendületet a középpályába.
Ezért tart játékban ott a Madrid ahol.
szakolczai
Barça C

2010.04.19. 18:40:59

Sziasztok! Realos vagyok, és hozzászeretnék szólni.

Már elég rég óta Madridnak szurkolok, hogy ne nevezhessem magam holmidivatdrukkernek.Annyit szeretnék mondani, hogy ha Péreznek ez kell, és ha van rá pénze akkor csinálja. Most legalább annyit fejlődött, hogy legalább a védelemre gondol...

És innen nem kell senkit se eladni, de újabb emberekre sincs szükség. Minek Ribery? Hol játszon szerencsétlen? Fölös. Pellegrini meg nem hülye edző, nem rossz edző, csak van egy félkész csapata. Észre kellene már venni a vezetőségnek, hogy egy olyan bitangerős és bő keretünk van, amiből nem egyszerű csapatot lehetne építeni, csak Valdanó szerintem vérszemet kapott Pérezzel együtt.

Eladni meg még annyira se szabad senkit se. Gago, Drenthe etc. jó játékosok, csak szegényeknek nincs elég játéklehetőségük, ami egy focistának se tesz túlzottan jót. Kakát én nem szélen játszantám, hanem mondjuk egy ék mögött fent, de ezt Pellegrini tudja (vagy sem...).

gekkodan
Director del Fútbol

2010.04.19. 18:30:02

Rivaldo11 írta:

:lol:
Vergődik a homárgyerek.
Gondolom fájó neki, hogy a BL vagy 6 éve nem az ő játékuk.
Ha megnyernénk a BL-t, megnézném a savanyú fejét ennek a hulladéknak.
:lol: :lol:

Én meg arra leszek kíváncsi, hogy melyik csapatnak kell ez a díszribanc jövőre, nehezen hinném, hogy Mourinho lát benne fantáziát, szerintem ennek is dukál lassan egy török első liga.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.04.19. 18:21:30

cyrax írta:Csak a szokásos sportszerű real hozzáállás:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... en-2025428

Mellesleg kiváncsi vagyok, mekkora barát lehet Eto'o...szánalmas
:lol:
Vergődik a homárgyerek.
Gondolom fájó neki, hogy a BL vagy 6 éve nem az ő játékuk.
Ha megnyernénk a BL-t, megnézném a savanyú fejét ennek a hulladéknak.
Rivaldo-A Legnagyobb.
daffy
Madridista

2010.04.19. 16:16:36

igen, mert a lyon inter bayern annyival jobb kerettel rendelkezik, mint amekkora a blben való differencia a Realhoz képest.
mégis ők vannak ott,ahol. van lelkesedés,képesek futni,motiváltak. ezekhez nem kell állandóság.
az meg hogy kell vagy nem kell 6-7játékos,azt tökmind1,mert úgyis jön 2-3 ember a kezdőbe meg még 3-4 a padra a távozók függvényében. az egyéni vélemény itt nem fontos,hisz a vezetők is látják,hogy a csapat nincs kész
zsuni
Capitá del Barça

2010.04.19. 16:10:22

ez a keret megfelelő,ha másodikok akarunk lenni,és semmit sem nyerni. látjuk az utóbbi időben,hogy mire elég a keret.
igen, mert a lyon inter bayern annyival jobb kerettel rendelkezik, mint amekkora a blben való differencia a Realhoz képest.
Raúlt is láttam formában focizni,de az az idő is elmúlt
kb ennyi a fiatalok megitélése Madridban. egy kiöregedett focsitának a formáját hasonlitani egy fiataléhoz. legyen akkor 7 igazolás, ugy sem lesz jobb a csapat. soha. csak az állandósággal léphetnek a következő szintre, és nem az évenkénti fél keret kicserélésével
daffy
Madridista

2010.04.19. 15:04:41

zsuni írta:
IGEN,csak jobb lenne,gagonak nincs értelmes megmozdulása,granero meg sokat játszik,de nem tud semmit,nyugodtan sz@rj be,egyrészt senkit nem érdekel,másrészt távozni fognak a játékosok,harmadrészt csak jobb jöhet(még a castillából is)
jól van, tavaly ősszel mi volt? Granerot láttad már formában focizni?
nem kezdöjátékosok, de tökéletes kiegészitö emberek. a Castilla-t felejtsd el, mert nem létezik.
te beszélsz a divatszurkolókról, amikor tavaly GAGONAK köszönhetően a csapat nem a 13. helyen állt, hanem a 2.-on. de tényleg értelmetlen falábu senki, Graneroval, meg Gutival meg mindenkivel, mert minden nyáron venni kell 20 játékost, mert az úgy menő meg madridos. aztán megint jöhet a ja de 7 új játékos meg blabla etc hülyeségek. Ez a keret megfelelő, a lejárt szerződésűeket kell pótolni, meg talán 2 embert a kezdőbe igazolni.
ez a keret megfelelő,ha másodikok akarunk lenni,és semmit sem nyerni. látjuk az utóbbi időben,hogy mire elég a keret.
Granerot láttad már formában focizni?
Raúlt is láttam formában focizni,de az az idő is elmúlt.
zsuni
Capitá del Barça

2010.04.19. 15:00:15

IGEN,csak jobb lenne,gagonak nincs értelmes megmozdulása,granero meg sokat játszik,de nem tud semmit,nyugodtan sz@rj be,egyrészt senkit nem érdekel,másrészt távozni fognak a játékosok,harmadrészt csak jobb jöhet(még a castillából is)
jól van, tavaly ősszel mi volt? Granerot láttad már formában focizni?
nem kezdöjátékosok, de tökéletes kiegészitö emberek. a Castilla-t felejtsd el, mert nem létezik.
te beszélsz a divatszurkolókról, amikor tavaly GAGONAK köszönhetően a csapat nem a 13. helyen állt, hanem a 2.-on. de tényleg értelmetlen falábu senki, Graneroval, meg Gutival meg mindenkivel, mert minden nyáron venni kell 20 játékost, mert az úgy menő meg madridos. aztán megint jöhet a ja de 7 új játékos meg blabla etc hülyeségek. Ez a keret megfelelő, a lejárt szerződésűeket kell pótolni, meg talán 2 embert a kezdőbe igazolni.
daffy
Madridista

2010.04.19. 14:53:13

zsuni írta:
Raúl,Guti,Drenthe,Metzelder,Gago(adja az ég),Granero(remélem),és Pelle
kajak besz.rok az ilyen hozzáállástól. ez a baj, hogy nem csak a vezetőség hülyül meg, hanem a szurkolók is. mi a herémnek eladni Gagot vagy granerot? szerinted lenne jobb játékos aki padozna? bakker, komolyan, ezt hogy gondolod? besz.rok komolyan
zsuni
Capitá del Barça

2010.04.19. 14:40:05

Raúl,Guti,Drenthe,Metzelder,Gago(adja az ég),Granero(remélem),és Pelle
kajak besz.rok az ilyen hozzáállástól. ez a baj, hogy nem csak a vezetőség hülyül meg, hanem a szurkolók is. mi a herémnek eladni Gagot vagy granerot? szerinted lenne jobb játékos aki padozna? bakker, komolyan, ezt hogy gondolod? besz.rok komolyan
daffy
Madridista

2010.04.19. 13:54:45

embereeek,ilyenen vitázni :D
mind1,gondoltam indítok egy felnőttesebb témát:
az feltűnt,hogy egy átlag realos divatdrukker hogyan szurkol? egyik meccsen szidja a játékosokat,aztán ha valamelyik talál egy gólt,akkor jönnek a játékosról a képek,avatarok stb. h ő az Isten. hát ez milyen már...?!
a realnak több játékostól meg kell válni,és hiszem,hogy az idei nyár még fontosabb lehet,mint a tavalyi nagy igazolgatós nyár,hisz most a bomlasztó és hátráltató emberek lemorzsolódnak,a feleslegtől úgymond megszabadul a klub: Raúl,Guti,Drenthe,Metzelder,Gago(adja az ég),Granero(remélem),és Pelle. lehet,hogy soknak tűnik,de nagyon fontos. Bennük nem ég bizonyítási vágy,sokat nyertek már vagy elvágyódnak a klubtól és szerintem egy ilyen játékos nem tud szívvel játszani. Lehet,hogy megint sok lesz az érkező,de ők legalább nyerni jönnek és nem az idény végét várják,hogy elhúzzanak. Aztán majd megint jönnek a kis szurkolók,ha Drenthe az olasz bajnokságba lő egy gólt h: kár volt eladni,meg hibázott a csapat,meg ő a valaki. NEM,nem mindenkinek fekszik a technikás foci és a fent felsoroltaknak vagy technikai tudásuk nem lévén vagy az életkoruk miatt túl nehéz a bajnokság.
Lezárt