Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha lövünk egyet akkor 3-2 összesítésben az Internek. 2-0-val már mi jutunk tovább.messi70 írta:ha egyet belov?unk akkor mivan azzal nem lesz hosszabbotas ugye?
Keitát semmiképp nem szeretnél a pályán látni a második félidőben. Ibra is elég halovány. Bojan vagy/és Henry mindenképp kell!gekkodan írta:yaya meg pixi isteni eddig, tanári védőpáros.
keita vagy milito felesleges, lemehet, helyére krkic, ibra leköt 2 védőt, krkic meg futkoshat.
Ja Keita huzzon le mert kilóg.gekkodan írta:yaya meg pixi isteni eddig, tanári védőpáros.
keita vagy milito felesleges, lemehet, helyére krkic, ibra leköt 2 védőt, krkic meg futkoshat.
Ámendaffy írta:lenne pár kérdésem,madridi szemmel nem értem a következőket:
-ibra mi az istent játszik? csatárt? mert akkor nem jól csinálja.
-keita fiam csak azért játszik h meglegyen a 11 ember?
-alves...![]()
simán cserélnék kettőt a szünetben: keita és ibra le...titi és bojan be
Messi is jól játszik a cselek nem nem jönnek hanem nagyon okosan nem próbálkozik sokat. Hiába ver meg egy két Inter játékost még mindig marad pár előtte ilyen betörült védelem ellen nem baj ha nem erölteti. A passzai viszont jók képes helyzetet teremteni. A lövése is gyönyörű volt de nagyot védett a kapus.FtcSikiHun írta:Nagyon gyenge fiúk, legalább helyzeteket teremtsünk már, légyszíves.
Kapd össze őket Pep, Messinek a cselek nem jönnek, Ibrát hárman fogják, Xavi nem tud kinek passzolni, Alves beadásai megint rosszak, aki nekem eddig tetszik az Pedro
Azért Vertek nekünk 3-at!Barca_10 írta:Az Inter a tipikus olasz játékot játssza.Nem megy nekik,védekeznek ezért van az olasz bajnokságban az hogy egy 2-0 már gólzáporos mérkőzésnek számít.Remélem,ma is gólzáporos mérkőzés lesz..Ha pedig kiesünk?Hát akkor is mi képviseltük Spanyolországot a legjobb 4 között.ziipp írta:Hinni kell a győzelemben. Volt pár ígéretes helyzetünk, és a második félidőben is lesz. Az Inter gyakorlatilag feladta a támadást, így minden adott, hogy a szokásos játékkal lőjünk nekik kettőt.
Hajrá Barca!
Szerk:Jövőre május hanyadikán lesz a BL-döntő?
Ugyanmár!Tavaly is miután a Chelsea csak védekezett akkor is mondták ezt páran,de akkor a MU-nak adták a BL-trófeát.Hinni kell a fordításban,ráadásul ők is tudják,hogy nem hagyhatják cserben azt a 100 ezer nézőt akik ott vannak a helyszínen!barcapowa írta:kaptunk ajandekba 1kiallitast de elni sem tudunk vele.tudtam hogy az inter vedekezni fog 11emberrel.szerintem mar oda lehet adni nekuk a bl-trofeat
Ez már így is azgeridoss írta:Ez eddig semmi, tili-toli oda-vissza, egy-két megindulás, semmi extra.
Ennél nagyobb ajándékot nem kaphattunk volna, mint a piros lap. Ha a félidő elején nem jön a gól, akkor pokolian nehéz lesz.