2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
a logikád ott hibádzik, h nem tudott helyzetbe se kerülni, nemhogy alkalma lett volna fejelni...Ede72 írta:
ja fáj a torkom tényleg, miután két fejjel nagyobb nála nem fejeli, henem beteszi mellel...sima ügy lett volna
A statisztika messze nem fedi a valosägot,azt a valosägot hogy mennyire kesrves formät mutatott ideäig...Imätkoztam hogy ezen a meccsen haggya ki Pep.Mert akkor nem lesz baj..Ö is belätta hogy 60 millio ide vagy oda..a bajnoksäg fontosabb.erröl ennyit...Ede72 írta:Ibra ebben a szezonban 7 db győztes gólt lőtt!!! nála csak Messi többet..a statisztika nem hazudik
Gyah, volt egy jó meccse.Ede72 írta: ja ,előtte meg továbbrúgott minket a Stuttgart ellen! Nem??
szelektív a memóriád barátom!!
Egyszerűen taktikai döntés.albicelesteX írta:Most sikerült bekapcsolódnom!A második félidőre!Touré miért nem játszik?
És mire alapozod azt, hogy az a gól Bojan gólja után is megszületett volna? A két helyzet között volt kb 1.5-2 perc...Szállj már le a srácról. Ezen a meccsen többet tett 54 perc alatt, mint Ibra a két elődöntőben...Ede72 írta:
én úgy emlékszem valaki még rúgott gólt a Barcából nem?? akkor az már kettő, vagy tévedek???
Haggyuk sztem ezt mär inkäbb..Ha a birok normälisan fujnak,akkor mehette volna az Inter sirva haza,ezek a momentumok nelkül is,amiröl beszeltek..Ede72 írta:én úgy emlékszem valaki még rúgott gólt a Barcából nem?? akkor az már kettő, vagy tévedek???Mihu írta:Igen. 1-0 lett volna azzal a góllal. És? Az még mindig csak 3-2.Ede72 írta:egyébként még Bojanról annyit, hogy a fejében meredt a továbbjutásunk a BL-ben...5 méterről fejelt mellé üres kapuban...azt azért Ibra betette volna nyugodtak lehettek
Amúgy Farkas Norbi mi a hóhért beszél? Ibrát piacra dobjuk...na ja, biztos Guardiola ilyen nyíltan be fogja vallani hogy befürdött egy 90 millió euró értékű játékossal...biztosssss. Olyan fajta pont, aki ilyen rövid időn belül beismeri a hibáit
ja ,előtte meg továbbrúgott minket a Stuttgart ellen! Nem??FtcSikiHun írta:Ede72 írta: én úgy emlékszem valaki még rúgott gólt a Barcából nem?? akkor az már kettő, vagy tévedek???
Én még ott járok, hogy Zlatannak volt 60 perce ami alatt semmit sem csinált, se az oda, se a visszavágón
Ede72 írta: én úgy emlékszem valaki még rúgott gólt a Barcából nem?? akkor az már kettő, vagy tévedek???
Ibra is hagy ki bőven helyzeteket...Jelen állás szerint a kicsi sokkal jobb a pályán...JELENLEG...Evvel szerintem felesleges vitázni...Labdatartás,visszamozgás,cselek,passzok,gólok...Jelenleg Bojan felé billen a mérceEde72 írta:egyébként még Bojanról annyit, hogy a fejében meredt a továbbjutásunk a BL-ben...5 méterről fejelt mellé üres kapuban...azt azért Ibra betette volna nyugodtak lehettek
én úgy emlékszem valaki még rúgott gólt a Barcából nem?? akkor az már kettő, vagy tévedek???Mihu írta:Igen. 1-0 lett volna azzal a góllal. És? Az még mindig csak 3-2.Ede72 írta:egyébként még Bojanról annyit, hogy a fejében meredt a továbbjutásunk a BL-ben...5 méterről fejelt mellé üres kapuban...azt azért Ibra betette volna nyugodtak lehettek
Amúgy Farkas Norbi mi a hóhért beszél? Ibrát piacra dobjuk...na ja, biztos Guardiola ilyen nyíltan be fogja vallani hogy befürdött egy 90 millió euró értékű játékossal...biztosssss. Olyan fajta pont, aki ilyen rövid időn belül beismeri a hibáit
Igen. 1-0 lett volna azzal a góllal. És? Az még mindig csak 3-2.Ede72 írta:egyébként még Bojanról annyit, hogy a fejében meredt a továbbjutásunk a BL-ben...5 méterről fejelt mellé üres kapuban...azt azért Ibra betette volna nyugodtak lehettek
A 60 perc alatt miért nem "tett" be semmit?Ede72 írta:egyébként még Bojanról annyit, hogy a fejében meredt a továbbjutásunk a BL-ben...5 méterről fejelt mellé üres kapuban...azt azért Ibra betette volna nyugodtak lehettek
De jogos, nem?S.Agüero írta:Ne idézz kettőnél többet!