Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Inkább az első. Bojan most veszélyesebb a kapura, jobban játszik Ő is és a Csapat is. Ibra azon a meccsen játsszon, ami könnyebb, ha ott jó, akkor lehet róla szó majd a Sevilla ellen is. Ugyanakkor együtt sem elképzelhetetlen: Bojan-Ibra-Leo. Nem hiszem, h Titi lesz még kezdő idén, sajnos. Bár a Tenerife ellen én betenném: Henry-Ibra-Messi. Aztán az utolsó két meccsen már az játszik, aki a legjobb formában van(a Tenerife ellen picit lehet kísérletezni).KardosAndrásBarca írta:Én pont fordítva gondolom, játsszon Bojan 2 könnyű meccset a kiesőkkel aztán a Sevilla ellen rakjuk be Ibrát.Barca_10 írta:Nem tudom,ti hogy vagytok vele,de én még a Tenerife ellen Ibrát betenném a kezdőbe,és ha ott sem villogna akkor az utolsó 2 meccsen Bojan.Mi a véleményetek erről?
Én pont fordítva gondolom, játsszon Bojan 2 könnyű meccset a kiesőkkel aztán a Sevilla ellen rakjuk be Ibrát.Barca_10 írta:Nem tudom,ti hogy vagytok vele,de én még a Tenerife ellen Ibrát betenném a kezdőbe,és ha ott sem villogna akkor az utolsó 2 meccsen Bojan.Mi a véleményetek erről?
Tényleg más volt, mint az Inter ellen. De szerintem nem csak az ellenfélen múlt. Csak annyi, hogy az Inter elleni meccsen nem is emlékszem gyors egyérintőkre, vagy egyáltalán beindulás kísérletekre. Ezen a meccsen akárhol volt a labda olyan zseniálisan szép kényszerítőkkel vittük ki a labdát a sűrűből, hogy már a tavalyi Barcát láttam.Krojf írta:Azért ez mennyivel másabb volt, mint az Inter ellen!
Volt terünk játszani, működött a sokpasszos játék, lényegesen könnyebben ment a bepassz a Villarreal védelme mögé, szóval volt különbség derekasan!
Bojan gólja olyan volt, mintha Messi csinálta volna!
Először azt hittem, hogy megint Leo varázsol, de amint kisilabizáltam a másik egyest Bojan hátán, akkor világosodtam meg!
K.
2006-os vb-n volt h Simunic 2 sárga után megkapta a pirosat, csak elvileg nem küldte le a spori. 3. sárga illetve második piros után le is fáradt.ozsimiki írta:Nem fog beugrani,de a közelmúltban (3-4éve max) volt egy olyan eset,amikor vkit a 3.sárga után állítottak csak ki, azt hiszem Ebén lehetett,vagy Vbn (nem biztos,h jól rémlik,de talán angol játékvezető volt)...
nos utána abból mi lett? volt újrajátszás? mert nem hiszem
![]()
szóval nem kell félni, az kizárt szerintem,h 0-0ról új meccset játszunk...
Ez az LFP élő közvetítések rovata, amit gondolom az alapján állítanak össze, amit a tv-ben/helyszínen láttak. A hivatalos majd az lesz, amit a játékvezető beír a jegyzőkönyvbe.bonano írta:http://www.lfp.es/?tabid=113&Controltyp ... &d=1&el=20Pavel írta:as.com 81:15 Tarjeta Amarilla a J. Llorente
A meggyugvás végett.
A hivatalos spanyol szövetségi honlap szerint Busi kapta a sárgát.
Érdekes...
Dehogyfcbarca0827 írta:Igen és ez mit jelent? Újrajátszák a meccset?ALEXDP írta:Nem akarok pánikot kelteni,d e ha nem vonta visssza a sárgát,akkor ez óvási alap!!!!
http://www.lfp.es/?tabid=113&Controltyp ... &d=1&el=20Pavel írta:as.com 81:15 Tarjeta Amarilla a J. Llorente
A meggyugvás végett.
Szerintem egyértelműen Llorente kapta a sárgát. Busquetsnek le kellett volna mennie cserére, de ő még kezet akart fogni a bíróval, erre Llorente belekötött. A bíró felmutatott egy sárgát, és azt mutatta Sergionak, hogy igyekezzen a cserével.Enrique írta:Ez a sárgalapos eset elég durva, nem tudom ti mit gondoltok...
Most így ismét megnézve az ismétléseket, el nem tudom képzelni miért maradt el a piros és miért jö(hete)tt be Torué Busquets helyett. Nagyonnagyon remélem, hogy ebből csapatszinten semmilyen kárunk nem lesz.
De ha valakinek tiszta mi történt, szívesen meghallgatnám.
Remélem ez a helyzet.lui1698 írta:Rángatta Llorente Sergio-t ugye ez látszott a visszajátszásból.
Mentek egymás mellett, a bíró felmutatta a sárgát.
Busquets-et meg azért hívta oda, hogy haladjon, mert lecserélik.
Rángatta Llorente Sergio-t ugye ez látszott a visszajátszásból.Enrique írta:Ez a sárgalapos eset elég durva, nem tudom ti mit gondoltok...
Most így ismét megnézve az ismétléseket, el nem tudom képzelni miért maradt el a piros és miért jö(hete)tt be Torué Busquets helyett. Nagyonnagyon remélem, hogy ebből csapatszinten semmilyen kárunk nem lesz.
De ha valakinek tiszta mi történt, szívesen meghallgatnám.