barca99 írta:LG írta:Én is bírom őt. Nem vagyunk egyformák, de én jobbak birom az ilyen provokátorokat, mint a pl. semmitmondó sablonosan nyilatkozó Rijkaardot.
Csak adja az ég, hogy beigazolódjon valamelyik pletyka, és az egyik kedvencednél legyen edző. Majd ha a Real vagy a MU padján ül, visszatérünk rá, mennyire szimpatikus José.

A stílusa miatt bírom, nem pedig amiatt, h éppen hol edzősködik. Épp emiatt hoztam fel Rijkaardot. Ő itt volt edző, sikeres is volt, de én soha nem kedveltem meg, a vége felé, amikor már folyton csak szívtunk, és ő meg mindig ugyanazt a szemetet nyilatkozta le, már egyenesen a gyomrom fordult fel tőle. Nekem inkább bejön ez az arrogáns, odamondogató stílus, pikánsabbak lesznek tőle a párharcok, ill. úgy gondolom, h ma már a cirkusz is hozzátartozik a legtöbb sporthoz.
Visszatérve a szerdai "nagy inter továbbjutás"-os meccsre,hogy Valdés átlépte a felezővonalat játék közben.....Az inter ennyire védekezett Smile
Sztem nyugodtan hanyagolhatod az idézőjelet, mert sztem azt a csapatot, amely az előző szezonban végigverte a világot, és ennek a megismétlésére készült igenis nagy dolog kiütni. És minek lépték volna át a felezővonalat, ha 2 gólos előnyük volt? Főleg, mikor a kamu kiállítás után 10-n maradtak?
kár volt az első meccs előtt ezerx kilométert buszozni, utána kifogni egy semmirekello bírót, aki elengedi milito lesgólját, és főleg kár volt még szrul is játszani.
mindegy. az inter az egyetlen lehetséges taktikát választotta a visszavágón, amivel továbbmehetett, és azt 10 emberrel, plusz egy bíróval véghez is vitte. igaz a bíró nekünk is segített azzal, amikor megette buszkecc oszkárdíjas bugiját, dehát ez is kevés volt.
Az első meccsen a talált gólunk előtt az Internek volt 4 komoly helyzete Sneijder passzaiból. Milito lőtt egy lesgólt, de előtte hányszor állította meg a bíró tévesen lesen. Ezt nem lehet a bíróra fogni, jobbak voltak és kész.
A második meccsen még kevésbé értem a bírózást. Ahogy te is mondtad, kaptunk egy kamu kiállítást, és Pique gólja is könnyen lehet, h les volt. Innentől nincs miről beszélni.
Most még visszatérnék ahhoz, h egyesek szerint védekező játékkal bárki megfoghatja a Barcát. Érdekes, ez most a Villarrealnak vhogy nem sikerült, pedig bizonyára ők is tudják, h mi történt szerdán. De hát hülye ember ül a padjukon biztos, ha vmelyik nagy tudású fórumozó ülne ott, akkor biztos nem nyerünk.
Elve nézzünk csak, h milyen kevés csapat fogott meg minket, mióta Pep az edző. Nagyon kevés. Akkor ennyi helyen van hülye edző, h nem tudja, h védekező focival meg lehet fogni a Barcát? Akkor Mourinho mégiscsak nagyon jó edző, hiszen ő ezt az alapvető dolgot tudta. Persze nem olyan jó edző, mint itt az okos fórumozók lennének....
Sztem az baj, h sokan tavaly után elhitték, h legyőzhetetlenek vagyunk, és most nem tudják feldolgozni a kiesést. És emiatt olcsó kifogásokat keresnek, ill. az ellenfelet gyalázzák. Pedig inkább azzal kéne foglalkozni, h mi miért játszottunk annyira gyalázatosan....