Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.05.04. 11:45:31

El fanático írta:
ALEXDP írta:Biztos nem új info,de én csak most olvastam.
Az izraeli bajnok tényleg a bl-ben indul jövőre?
Ez komoly?
Nagyon is lehetséges, miután Izrael az Európa Bajnokságon is indulhat, ha kvalifikálja magát, mivel valami hü**e oknál fogva nem Ázsiához tartoznak, ahová földrajzi elhelyzkedésük miatt kellene...
Nem hülye oknál fogva, hanem mondjuk azért, mert ha az arab csapatokkal játszanának vmi ottani kupát, az lehet nagy durranás lenne.
A törököket meg az oroszokat gondolom nem kell magyarázni, a történelmük Európával fonódott össze.
szajko
Director del Fútbol

2010.05.04. 09:02:24

Ez komoly?
Már idén is indult a BL-ben. Asszem a Hapoel Tel Aviv vagy ki. :roll: :)
Meg ezelőtt is indult már a Maccabi Haifa.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.04. 08:59:20

Ez komoly?
Ez miért oylan baromi meglepő? Eddig is játszottak a BL-ben. Maccabi Haifa asszem még volt is velünk egy csoportba anno. Hapoel TA meg idén az EL-ben volt. Kb 20 éve így van ha nem több.

Szerk.: Sőt most jut eszembe idén is ott volt a Maccabi Haifa a BL-ben, szóval baromira nem értem a meglepődésed. (Juve, Bayern, Bordeaux, velük volt egy csoportba).

De ennyi erővel akkor se a Galata se a Fener se a Besiktas ne induljon itt. Földrajzilag inkább Ázsia, vagy se az orosz csapatok. :) Jovanezígy, sok vizet nem zavarnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2010.05.04. 09:03:27-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
El fanático
Entrenador del Barça

2010.05.04. 08:54:46

Ez komoly?
Nagyon is lehetséges, miután Izrael az Európa Bajnokságon is indulhat, ha kvalifikálja magát, mivel valami hü**e oknál fogva nem Ázsiához tartoznak, ahová földrajzi elhelyzkedésük miatt kellene...
Kép
ALEXDP
Capitá del Barça

2010.05.03. 21:23:23

Biztos nem új info,de én csak most olvastam.
Ez komoly?
madmushroom
Capitá del Barça

2010.05.02. 12:20:01

Hiába a gyenge bajnoki szereplés, szerintem az atma be fogja húzni az EL-t, ahogyan a Spanyol Kupát is.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
tommy777
Barça C

2010.05.02. 11:48:05

Sztem a Fulham fogja megnyerni az europa ligát!!
Gera isteni csodával fog gólt lőni :D
Boixos
Llegenda del Barça

2010.05.02. 11:26:03

LG, azért nem ugyanaz, ha egy élete meccsét játszó lucio, egy brutálisan jó samuel és a mindig felsőfok zanetti bekkel ellenünk, vagy ha mondjuk a villareal noname szerencsétlenei (egyébként ők nem is bekkeltek).
ezzel csak azt akarnám mondani, h bárkivel nem tudna edzőfejedelmeskedni a portugál, ehhez emberek is kellenek, plusz egy olyan nap, amikor minden bejön. még mielőtt megtalálnál, természetesen ez igaz pepre is, neki sem mindegy, h kik játszanak a keze alatt, csakhát ő a kellő alázattal kezeli ezt az egészet, tudja, h hol az ő helye ebben a történetben. murinnyóról ezt nem lehet elmondani.
mindegy, mint mondtam, nem érdemtelenül nyert az inter, pláne, h az első meccsen részünkről
...főleg kár volt még szrul is játszani.
.

sztem nem akkora bugista murinnyó. nagyonnagy flash van körülötte, mert mindig ad témát, aztán annyi.
persze az inter esetében elhiszem, h most felsőfokban beszélnek róla, mivel egy olyan klubról van szó, akik 40-50 évenként jutnak el a bl(bek)-döntő szintjére.
PUYOL-XAVI-INIESTA
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.05.02. 09:38:35

LG írta: Sztem az baj, h sokan tavaly után elhitték, h legyőzhetetlenek vagyunk, és most nem tudják feldolgozni a kiesést. És emiatt olcsó kifogásokat keresnek, ill. az ellenfelet gyalázzák. Pedig inkább azzal kéne foglalkozni, h mi miért játszottunk annyira gyalázatosan....
Egyetértek Veled, bármelyik csapattal előfordulhat, hogy kikap egy szezonban, akár többször is, mert emberek játszanak benne. Nyilván vannak fontos és kevésbé fontos mérkőzések, de aki "mindent" vinni akar, annak minden meccsre koncentrálnia kell, és bizony vannak nem világverő, de nagyon kellemetlen csapatok, akik elszívják az energiát, esetleg pont a fontosabb mérkőzések elől. Én csak a kalapomat tudom megemelni a játékosaink előtt, nem mondom, hogy boldog voltam, amikor kiestünk a BL.-ből, de tudomásul kell venni, ilyen is van. :(
Mourinho-ra pedig nem tudok haragudni az érzelemnyilvánítása miatt, mert tökéletesen megértem. "Mindenki", még Ő is tudja, hogy a Barcelona ma a világ legjobb csapata (ezt le is nyilatkozta), és a két mérkőzés alapján Ő győzött, ez szakadt fel belőle a lefújás pillanatában, ebből látszik, hogy mennyire nehéz minket legyőzni, és mekkora feszültség lehetett benne!
Szerintem a világelit labdarúgásában a szerencsefaktor ugyanolyan tényező, mint a játékvezető egy-két döntő tévedése a mérkőzések egy adott pillanatában. Ezeken sok múlhat, láthatjuk, hogy Abramovics "cselszki"-je nem tud nyerni egy "nyomorult" BL.-t, pedig, ha valami, akkor a pénz ott rendelkezésre áll.
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.05.02. 08:43:05

barca99 írta:
LG írta:Én is bírom őt. Nem vagyunk egyformák, de én jobbak birom az ilyen provokátorokat, mint a pl. semmitmondó sablonosan nyilatkozó Rijkaardot.
Csak adja az ég, hogy beigazolódjon valamelyik pletyka, és az egyik kedvencednél legyen edző. Majd ha a Real vagy a MU padján ül, visszatérünk rá, mennyire szimpatikus José. :D
A stílusa miatt bírom, nem pedig amiatt, h éppen hol edzősködik. Épp emiatt hoztam fel Rijkaardot. Ő itt volt edző, sikeres is volt, de én soha nem kedveltem meg, a vége felé, amikor már folyton csak szívtunk, és ő meg mindig ugyanazt a szemetet nyilatkozta le, már egyenesen a gyomrom fordult fel tőle. Nekem inkább bejön ez az arrogáns, odamondogató stílus, pikánsabbak lesznek tőle a párharcok, ill. úgy gondolom, h ma már a cirkusz is hozzátartozik a legtöbb sporthoz.
Visszatérve a szerdai "nagy inter továbbjutás"-os meccsre,hogy Valdés átlépte a felezővonalat játék közben.....Az inter ennyire védekezett Smile
Sztem nyugodtan hanyagolhatod az idézőjelet, mert sztem azt a csapatot, amely az előző szezonban végigverte a világot, és ennek a megismétlésére készült igenis nagy dolog kiütni. És minek lépték volna át a felezővonalat, ha 2 gólos előnyük volt? Főleg, mikor a kamu kiállítás után 10-n maradtak?
kár volt az első meccs előtt ezerx kilométert buszozni, utána kifogni egy semmirekello bírót, aki elengedi milito lesgólját, és főleg kár volt még szrul is játszani.
mindegy. az inter az egyetlen lehetséges taktikát választotta a visszavágón, amivel továbbmehetett, és azt 10 emberrel, plusz egy bíróval véghez is vitte. igaz a bíró nekünk is segített azzal, amikor megette buszkecc oszkárdíjas bugiját, dehát ez is kevés volt.
Az első meccsen a talált gólunk előtt az Internek volt 4 komoly helyzete Sneijder passzaiból. Milito lőtt egy lesgólt, de előtte hányszor állította meg a bíró tévesen lesen. Ezt nem lehet a bíróra fogni, jobbak voltak és kész.
A második meccsen még kevésbé értem a bírózást. Ahogy te is mondtad, kaptunk egy kamu kiállítást, és Pique gólja is könnyen lehet, h les volt. Innentől nincs miről beszélni.

Most még visszatérnék ahhoz, h egyesek szerint védekező játékkal bárki megfoghatja a Barcát. Érdekes, ez most a Villarrealnak vhogy nem sikerült, pedig bizonyára ők is tudják, h mi történt szerdán. De hát hülye ember ül a padjukon biztos, ha vmelyik nagy tudású fórumozó ülne ott, akkor biztos nem nyerünk.
Elve nézzünk csak, h milyen kevés csapat fogott meg minket, mióta Pep az edző. Nagyon kevés. Akkor ennyi helyen van hülye edző, h nem tudja, h védekező focival meg lehet fogni a Barcát? Akkor Mourinho mégiscsak nagyon jó edző, hiszen ő ezt az alapvető dolgot tudta. Persze nem olyan jó edző, mint itt az okos fórumozók lennének....

Sztem az baj, h sokan tavaly után elhitték, h legyőzhetetlenek vagyunk, és most nem tudják feldolgozni a kiesést. És emiatt olcsó kifogásokat keresnek, ill. az ellenfelet gyalázzák. Pedig inkább azzal kéne foglalkozni, h mi miért játszottunk annyira gyalázatosan....
bottlikakos
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.05.01. 21:51:39

Visszatérve a szerdai "nagy inter továbbjutás"-os meccsre,hogy Valdés átlépte a felezővonalat játék közben.....Az inter ennyire védekezett :)
Kép

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
barca99
Llegenda del Barça

2010.05.01. 21:41:13

LG írta:Én is birom őt. Nem vagyonk egyformák, de én jobbak birom az ilyen provokátorokat, mint a pl. semmitmondó sablonosan nyilatkozó Rijkaardot.
Csak adja az ég, hogy beigazolódjon valamelyik pletyka, és az egyik kedvencednél legyen edző. Majd ha a Real vagy a MU padján ül, visszatérünk rá, mennyire szimpatikus José. :D
gergo9
Director del Fútbol

2010.05.01. 21:34:27

Arról nem is beszélve hogy SAF találta ki ezt a taktikát tehát hogy hagyja a Barca-t játszani számukra indifferens helyen a kaputól 30-40 méterre ám mihelyt előrébb jönnek agresszíven lezónáznak minket, egy-két gyors kontrát vezetve. Zsozé meg Hiddink csak másolt mint a gép mintha ugyanazt a meccset láttam volna hatszor.
Jövő évben ezt tartom a legfontosabb feladatnak, sok csapat megfogja próbálni vszeg többeknek nem sikerül, de mint láthattuk jóval szerényebb képességű csapat is megtudja csinálni.
Talán nem kéne ennyire elől letámadni az ellenfelet hanem csak a felezővonal környékén így több mozgás tere lenne a csapatnak az ellentámadáskor nem egy 20méterre betömörült csapatot kéne feltörni, jah meg amit már említettem a jóval gyorsabb direktebb játék, és persze a kontrajáték sem szégyen.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.05.01. 21:31:55

gygerike írta:
levproff írta:Nekem sem tetszik ez a zsozé seggnyalás..
Mindenki jön itt az első meccsel, hogy mekkora császár volt..De azt azért hozzá kell tenni, hogy az Internek ott szernencséje is volt..ja, de várjatok.Az is zsozé óriásitaktikus érdeme..
A második meccsen meg hatalmas taktikával állt elő..húú.Óriási volt.
Meg ez a nagy arc duma is..pff.

(ezzel nem azt mondom, hogy nem jó ezdő, mert nem.jó ezdő, csak nem annyira mint ahogy azt sokan állítják, túlzásokba esnek..)

Akkora az arca és a nyilatkozatai , én személy szerint nagyon bírom :) Rendkívül egyedi edző. És szerintem a világ legjobb edzője is egyben, bár ha pep igy folytatja nem sokáig. Sokan szdják és utálják ,de még is az inter jutott tovább nagy sajnálatunkra persze
Én is birom őt. Nem vagyonk egyformák, de én jobbak birom az ilyen provokátorokat, mint a pl. semmitmondó sablonosan nyilatkozó Rijkaardot.
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.05.01. 21:30:35

gygerike írta:
Mindenki jön itt az első meccsel, hogy mekkora császár volt..De azt azért hozzá kell tenni, hogy az Internek ott szernencséje is volt..ja, de várjatok.Az is zsozé óriásitaktikus érdeme..

(ezzel nem azt mondom, hogy nem jó ezdő, mert nem.jó ezdő, csak nem annyira mint ahogy azt sokan állítják, túlzásokba esnek..)

Akkora az arca és a nyilatkozatai , én személy szerint nagyon bírom :) Rendkívül egyedi edző. És szerintem a világ legjobb edzője is egyben, bár ha pep igy folytatja nem sokáig. Sokan szdják és utálják ,de még is az inter jutott tovább nagy sajnálatunkra persze
Megadják Bojan gólját, most a nagyképű marha csalózna összevissza és nem lenne a legjobb edző. Nem értem miért lenne olyan jó edző, mindenki mondja, hogy nyomást helyez az ellenfelekre a nyilatkozataival stb. stb. amikor berobbant volt értelme ennek feneket keríteni, de már mindenki tudja, hogy csak beszéli a hülyeséget, hogy nyomást tegyen rájuk, de mivel már tudod, hogy ő sem lehet ennyire hülye, nem hiszem hogy akkor fegyvertény lenne már mára, mint ezelőtt pár évvel. Nálam egy jó edző jó focit is játszat, na, ez neki jópáréve(=soha) nem ment...
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
gygerike
Entrenador del Barça

2010.05.01. 21:23:16

Visca El Barca
Kép
levproff
Director del Fútbol

2010.05.01. 21:17:35

Nekem sem tetszik ez a zsozé seggnyalás..

Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Boixos
Llegenda del Barça

2010.05.01. 21:06:43

LG írta:
Boixos írta:az ellen még mindig nem tudunk semmit sem tenni (ki tud?), ha az ellenféltől 10-11 ember áll a saját ötösükön. ez van.
mondjuk ehhez nem kell olyan kummanagy edzőfejedelemnek lenni, ezt én is megmondtam volna, csak engem nem kérdeztek.
Ez sem igaz így. Ennyi erővel akkor összes csapat beállna így ellenünk védekezni, és sosem nyernénk. Szerencsére ez nincs így. Meg sokadszorra mondom el, csak védekezésből nem lehet 3 gólt lőni.
a camp nouban azt sem tudták az interesek, h milyen színű mezben nyomja valdes, annyira nem mentek át. ennyit a góllövésről. (egyébként kiscsapatok ellen sem megy, ha beállnak ellenünk.)
kár volt az első meccs előtt ezerx kilométert buszozni, utána kifogni egy semmirekello bírót, aki elengedi milito lesgólját, és főleg kár volt még szrul is játszani.
mindegy. az inter az egyetlen lehetséges taktikát választotta a visszavágón, amivel továbbmehetett, és azt 10 emberrel, plusz egy bíróval véghez is vitte. igaz a bíró nekünk is segített azzal, amikor megette buszkecc oszkárdíjas bugiját, dehát ez is kevés volt.
összeségében azt kell hogy mondjam, h nem érdemeltük meg, h továbbmenjünk.
ettől függetlenül rendkívűl bosszantó, h az irgalmatlanul nagypofájú murinnyó megint nagyembernek képzelheti magát, pedig csak egy tolmács, akinek a portóval egyszer véletlenül összejött.
úgyhogy innentől hajrá bayern monaco!

és BRUTÁLISAN NAGY GRATULA GERA ZOLINAK ÉS A FULHAMNEK, AMÍG EL NEM FELEJTEM!!! HAJRÁ ZOLI! HAJRÁ FULHAM!!!

kúman meg kakiljon sünt.
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.01. 20:55:32

Rivaldo11 írta:
HAnonymus írta: Ezen a két meccsen kevesebbek voltunk, és kész, nincs kifogás. Szerintem legalábbis.
Nem kifogás van, okok vannak. Az Inter hozta ami várható volt, mi messsze nem. De nem azért, mert zsozé zseniális taktikája kibabrált velünk.
bár attól a beképzelt paraszttól szívesen elvenném az érdemeit,de sajnos (főleg az első meccsen) bőven benne volt a továbbjutásukban.

Riva az nem kifogás,h nekünk épp nem ment, mert vmiért épp nem ment tavaly a Chelsea ellen itthon, azelőtt a M.U. ölte meg a játékunkat, mind3szor pont tompábbak voltunk szerinted?

Annyiban viszont teljesen egyetértek,hogy így se lettek volna sehol a mi egyéni hibáink nélkül, de ez csak az első meccsre igaz, de hát ott is dőlt el.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.05.01. 20:49:22

Boixos írta:az ellen még mindig nem tudunk semmit sem tenni (ki tud?), ha az ellenféltől 10-11 ember áll a saját ötösükön. ez van.
mondjuk ehhez nem kell olyan kummanagy edzőfejedelemnek lenni, ezt én is megmondtam volna, csak engem nem kérdeztek.
Ez sem igaz így. Ennyi erővel akkor összes csapat beállna így ellenünk védekezni, és sosem nyernénk. Szerencsére ez nincs így. Meg sokadszorra mondom el, csak védekezésből nem lehet 3 gólt lőni.
Boixos
Llegenda del Barça

2010.05.01. 10:43:09

az ellen még mindig nem tudunk semmit sem tenni (ki tud?), ha az ellenféltől 10-11 ember áll a saját ötösükön. ez van.

nekünk meg nem 70 perc után kell az első értelmeset kapura lőni, mert ebből ilyen bugik lesznek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.04.30. 23:27:03

HAnonymus írta: Ezen a két meccsen kevesebbek voltunk, és kész, nincs kifogás. Szerintem legalábbis.
Nem kifogás van, okok vannak. Az Inter hozta ami várható volt, mi messsze nem. De nem azért, mert zsozé zseniális taktikája kibabrált velünk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
HAnonymus
Entrenador del Barça

2010.04.30. 22:59:09

LG, örülök hogy te így látod az okosságot. Úgy érzem sokan nem tudnak belenyugodni ebbe a meccsbe. Nem volt elég amit nyújtottunk, és kész. Nem szimpatikus ellenfél volt jobb nálunk, de a két meccs alatt eggyel több gól került a nevük mellé, és ennyi. Nem akarok visszaolvasni, meg így félig vakon vagdalkozni se nagyon akarok, de nekem pl a főoldalon (!!!) kitett cikk bizonyos részei egyenesen nevetségesek. Sírni az időhúzás meg a színészkedés miatt, meg hogy Mourinho nem volt sportszerű? Ez kb olyan mint amikor a madridiak hetekig a cabronozásról beszéltek, mert nem tudtak már mibe belekötni.
Ezen a két meccsen kevesebbek voltunk, és kész, nincs kifogás. Szerintem legalábbis.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.04.30. 21:43:21

Eszem ágában sincs elvenni az érdemeit. De attól még tény, a bírói hibák mellett még a tompaságunkra is nagy szükségük volt, hogy egyetlen árva góllal továbbmenjenek. Zsozé ide, Zsozé oda. És ezzel lehet vitatkozni, csak nem érdemes. Tények. Az meg nagyon valószinű, hogy ha előbb csetlünk-botlunk be egy gólt, még ilyen játékkal is beszüntetjük az inter menetelését.
Rivaldo-A Legnagyobb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.30. 21:32:54

Rivaldo11 írta:Azért felesleges zsozét Isteníteni, nem ő volt a kulcs. Megtalálta az ellenszert? Lósz.rt. Egyszerűen az van, hogy ellenünk nagyon is egyszerű védekezni-ha tompák és fásultak vagyunk. A mi játékunk a hasonló csapatok ellen akkor lehet hatékony, ha frissességgel, és rengeteg mozgással párosul. Ez most nem volt meg. Amit az inter csinált, az messze nem új, Pochettino is ugyanezt húzta.
Azért gyenge játék ide, játékvezetői hibák oda, ha a gólunk után van még legalább 20 perc, ezzel a teljesítménnyel is kiejtjük őket. Berosáltak rendesen, de nem maradt időnk a 2. gólra-pontosabban egy harmadikra, hisz Bojan lőtt egy szabályos gólt.
Amúgy meg...ha a futballl a szórakoztatóipar része, akkor az ilyen inter féle hányadékoknak nincs helyük és létjogosultságuk a futballpiacon. Ki az, akit szórakoztat ez a "játék"?
Ettől függetlenül az ellenfeleink nagyon nagy része vhogy mégsem tudja ezt kihasználni, sőt, amióta Pep az edző ez volt az első igazán nagy párharc, amit elvesztettünk.
A futball sztem inkább sport. Bár biztos érdekesebb és látványosabb lenne, ha ez is előre meg lenne rendezve, mint pl. a pankráció. De nincs.
A harmadik dolog, meg hogy azért nem kéne az Inter érdemét elvenni.
Lezárt